UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
98
63%
Jon Jones
41
26%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
3%

Ukupno glasova: 156

fera
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la fera » 21 mar 2014, 15:00

work je napisao/la:Wow, super vijesti. Sad baš vidim da trenira u ATT-u, sigurno jedan od jačih gymova za MMA. Bit ću iskren, ne znam kakvi su mu tu partneri za njegovu težinsku kategoriju, ali ako su i približno kao u ostalim kategorijama, sigurno neće biti mačiji kašalj.

Čisto informativno, pod čijom zastavom se bori, njemačka, amaerička?
ma pod nasom tebra :D bar je do sad tako bilo.
sto se partnera tice ima ih u att koliko hoces porier,lentz,miller,edwards,assuncao iz ufc-a su svi tu negdje kao on a ima ih jos dosta sto nisu njegova kategorija sa kojima moze raditi.
steta sto kod nas mediji ne daju paznju borcima eno u hrvatskoj svaki potez miocica se prati...
You are someone else I am still right here

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 22 mar 2014, 13:34

Dal ce biti u UFC igrici? Ako je, kupujem plejku 4 a debut cu gledati na najvecem tvu mog dunjaluka :lol: :lol: Izvinjavam se zbog syntaxa :lol: Super super vijest, čestitke Bektiću i puno srece. :bravo:

Sad gledam prelimse sinosnjeg Bellatora i nemogu da vjerujem kakav nasty stoppage, kakav je ono sudija bog te.
slika

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 mar 2014, 14:14

ma kazu svi da ce ufc igrica imati samo oko 100 boraca sto je dosta malo kad skontas da ima 9 kategorija u ufc-u
steta sto nije thq nastavio... ja igram ovaj undisputed 3 iz 2011. i predobra je igra nemam nekih zamjerki. jos imaju i pride... sumnjam da EA moze napraviti bolju.
Bellator cu gledati poslije Liverpoola tako da do tad ne smijem nista u bezi toga citati ni gledati :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 mar 2014, 11:01

edit:
Zadnja izmjena: fera, dana/u 25 mar 2014, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 23 mar 2014, 23:30

Odlicne vijesti za Bektica,jedva cekam borbu :)

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 24 mar 2014, 01:49

Odličan event, iznenađenja na sve strane (veče underdoga).
Kakvo samo leteće koljeno Castra:

slika

Maldonado uništio Villantea, u trećoj ga je dobio jedno 10:5 :D mislim da je borba trebala biti i prekinuta jer previše batina je dobio Gian

Edit: H-Bomb razori Shoguna, glupo ga je spušio Shogun skroz. Bio je bolji,dva puta Hendo bio u nokdaunu ovaj to nije iskoristio i iz klinča dobi desnicu i kraj naravno.

slika

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 24 mar 2014, 05:27

bog te ****

slika

kakav zvuk kod hbombe :o

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 24 mar 2014, 05:34

slika

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 24 mar 2014, 06:02

Jako dobar event, mma kino veceras puno upsetova i knockouta.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 24 mar 2014, 12:41

Shogun i Hendo su zreli za penzije, nije to više to, svaki malo jači protivnik će ih dobit, još kad Hendo sad ostane bez TRTa.
Ne treba im više blamiranje ko Mirku, a i pogubno je po zdravlje.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 mar 2014, 11:53

stokton je napisao/la:Shogun i Hendo su zreli za penzije, nije to više to, svaki malo jači protivnik će ih dobit, još kad Hendo sad ostane bez TRTa.
Ne treba im više blamiranje ko Mirku, a i pogubno je po zdravlje.
slazem se sa tobom, hajd hendo inekako bar mu je uvijek ostala ta njegova h bomba. al shogun nema vise oruzja da pobjedi bilo kojeg borca iz vrha i ja bi na njegovom mjestu zavrsio karijeru.
hendo isto nikad nece vise biti u vrhu al bar moze ovako skupljati pare za laksu mirovinu.

mene su iznervirale sudije na ovom eventu, bas su se trudili da pomognu brazilskim borcima.
svaka cast za maldonada

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 30 mar 2014, 21:32

Da li neko ima link za download ili gledanje Metamoris 3?

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 mar 2014, 22:37

alevkov je napisao/la:Da li neko ima link za download ili gledanje Metamoris 3?
[youtube][/youtube]

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 31 mar 2014, 22:50

Ne znam da li je neko upoznat sa ovim momkom. Mirsad Bektić je potpisao 4 godine sa UFC-om. Nisam siguran da li predstavlja USA ili BiH. Borit ce se 19.4. u Orlandu.

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 apr 2014, 11:35

bilo je i na ovoj temi na prosloj stranici i na temi mirsada bektica a cini mi se i na bh mma. i naravno jedno sedmicu nakon sto se ovdje i po drugim forumima pisalo da je potpisao za ufc objavili su to i nasi mediji...

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 01 apr 2014, 13:32

Palhares odnjeo kući još jednu nogu slika

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 apr 2014, 11:38

stokton je napisao/la:Palhares odnjeo kući još jednu nogu slika
nije los ovaj wsof ja ih pratim od pocetka i pozitivno me iznenadio sefo ja od njega nisam ocekivao ovakve stvari nakon sto je karijeru zavrsio :D
jedina im je mana sto placaju borce dosta puno pa su im rijetki eventi. naredni tek u junu ili julu.
al nakupili su vec sada dosta dobrih boraca vec su tu negdje sa bellatorom. i onaj moraes je vrijedan spomena. imaju u svom rosteru zenu broj jedan u strawweight kategoriji koju ce i ufc uskoro uvesti, znaci misle unaprijed.
skoro u svakoj kategoriji imaju par boraca vrijednih spomena i sto je najbitnije vecina njih su jos mladi i imaju jos mjesta za napredak.

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 12 apr 2014, 00:18

Jel gledao netko ovaj UFC iz UEA. Mino bi trebao definitivno u mirovinu, nema od njega ništa već duže vrijeme a sad jei definitivno :salut:
Po mom mišljenju je ova borba bila zicer za Nelsona, Mino ga ne može nokautirati a htjet će borbu u standupu + ne bori se više pametno i nije ni sjenka onog prijašnjeg Minotaura tako da je ostalo pitanje samo kada će Nelsonov desni overhand sjest u ovih 5 pet rundi. Sjeo je već u prvoj
slika

Guida u svom ludom tempu pobjedio Kawajiria

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 apr 2014, 13:29

Thranduil je napisao/la:Jel gledao netko ovaj UFC iz UEA. Mino bi trebao definitivno u mirovinu, nema od njega ništa već duže vrijeme a sad jei definitivno :salut:
Po mom mišljenju je ova borba bila zicer za Nelsona, Mino ga ne može nokautirati a htjet će borbu u standupu + ne bori se više pametno i nije ni sjenka onog prijašnjeg Minotaura tako da je ostalo pitanje samo kada će Nelsonov desni overhand sjest u ovih 5 pet rundi. Sjeo je već u prvoj
slika

Guida u svom ludom tempu pobjedio Kawajiria
odlican event. svaka cast nelsonu al meni je tuzno gledati legendu da onako gubi a rijetko ko je i ocekivao da moze doci do pobjede... nadam se da nakon ovog ide u penziju.
iznervirao me onaj glupko u uvodnim borbama nokautira protivnika glavom i misli da je mangup...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 apr 2014, 12:58

dobar event sprema bellator za kraj sezone

Main Card (PPV)

Eddie Alvarez (c) vs. Michael Chandler
Quinton Jackson vs. Muhammed Lawal
Alexander Shlemenko vs. Tito Ortiz
Blagoy Ivanov vs. Alexander Volkov
Will Brooks vs. Nate Jolly
Michael Page vs. TBA

posebno mi je drago sto ce blagoy biti tu nakon svega sto je covjek prosao. jos uvijek je neporazen al ce mu biti tesko protiv odlicnog volkova koji je vec imao bellator pojas al je izgubio od minakova

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.