BH klubovi u Evropi 2013/14
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- Armageddon2012
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Evropi 2013/14
yebem te fudbaleeeeeeeeeee

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- Armageddon2012
- Kontakt:
Konobari ih namucise,pekari dokrajcise,smijurija 
Ispade Sarajevo od protivnika kojem ni komentator nije naucio ime. Sramota.
Ja sam uvijek vjerovao u Sarajevu jer su uvijek u evropi najvise napravili od svi nasi ekipa, ali ona Zeta pa sad ovi Kukesi
. Neznam lose skroz lose ovo.
Zeljo mi je sad nekako najozbiljniji u evropi iako I oni ispadaju ali nekako to rade uz borbu I protiv puno puno jaci ekipa od ovi amatera.
Zeljo mi je sad nekako najozbiljniji u evropi iako I oni ispadaju ali nekako to rade uz borbu I protiv puno puno jaci ekipa od ovi amatera.
Nemam snage ni da se smijem tuge i zalosti

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Kakav nam je državni koeficijent sada poslije završena prva dva kola , i ako računamo da će Široki ubilježiti dva poraza ?
ZELJEZNICAR 1921!
koja sramota

kaze komentator da su za osmo mjesto u ligi
kaze komentator da su za osmo mjesto u ligi
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
anel_Z je li sad Zeljin koeficient 5,7 ?
Smijat cu se ja za tebe jaranepropuh je napisao/la:Nemam snage ni da se smijem tuge i zalosti![]()
Ajmo sad robijasi vasa topla braca vas sad trebaju vise nego ikad, dajte im jedan liz
NO PYRO NO PARTY
Los. Tocno 1.500. Recimo da je Luxemburg ove sezone ostvario 1.250, a da im posljednji predstavnik ima realne sanse da prodje dalje ako ovako nastavi (Differdange - Laci 2-1; 1-0, Differdange - Utrecht 1-0; 3-3, slijedi Tromso). Luxemburzani su prosle sezone imali bolji koeficijent od BiH, a pretprosle jednak. Ako se ovako nastavi ne moram ni rec sta slijedi.hamzaTM87 je napisao/la:Kakav nam je državni koeficijent sada poslije završena prva dva kola , i ako računamo da će Široki ubilježiti dva poraza ?
- samoposteno
- Kontakt:
jel to zeljo proso pa se ti radujesBuu je napisao/la:Smijat cu se ja za tebe jaranepropuh je napisao/la:Nemam snage ni da se smijem tuge i zalosti![]()
![]()
![]()
![]()
Ajmo sad robijasi vasa topla braca vas sad trebaju vise nego ikad, dajte im jedan liz
Buu kraljuBuu je napisao/la:Smijat cu se ja za tebe jaranepropuh je napisao/la:Nemam snage ni da se smijem tuge i zalosti![]()
![]()
![]()
![]()
Željeznicar za život cijeli !
Pa i Krajina Cazin bi dobila ovaj Kukeši,fakat jadno bgt.
Igraci Sarajeva su na terenu izgledali k'o da kruha nikad nisu vidjeli
Igraci Sarajeva su na terenu izgledali k'o da kruha nikad nisu vidjeli
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma buraz radujem se pojeftinjenju kiflica u sarajevskim pekaramasamoposteno je napisao/la:jel to zeljo proso pa se ti radujesBuu je napisao/la:Smijat cu se ja za tebe jaranepropuh je napisao/la:Nemam snage ni da se smijem tuge i zalosti![]()
![]()
![]()
![]()
NO PYRO NO PARTY
Hajde pošto se razumiješ , kakav će biti koeficijent Želje sljedeće godine ako Široki pretrpi dva poraza ? HvalaSignore je napisao/la:Los. Tocno 1.500. Recimo da je Luxemburg ove sezone ostvario 1.250, a da im posljednji predstavnik ima realne sanse da prodje dalje ako ovako nastavi (Differdange - Laci 2-1; 1-0, Differdange - Utrecht 1-0; 3-3, slijedi Tromso). Luxemburzani su prosle sezone imali bolji koeficijent od BiH, a pretprosle jednak. Ako se ovako nastavi ne moram ni rec sta slijedi.hamzaTM87 je napisao/la:Kakav nam je državni koeficijent sada poslije završena prva dva kola , i ako računamo da će Široki ubilježiti dva poraza ?
ZELJEZNICAR 1921!
Butuki docekao svojih pet minuta,ne,naravno da nije institucija prosla nego se divovi obrukase...
- Armageddon2012
- Kontakt:
jedina steta je sto i siroki prodje one indijance...ovako nismo dotakli dno,nece se liga smanjivat,fs bih ce parazitirati na tom njihovom dvomecu sa udineseom,nastavice se cirkus i kupovine trofeja,sklanjanje...
strasno!
strasno!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Moze li se kako zabranit bh timova da nastupaju u evropskim natjecanjima?
Ove veceras izbaci neki siptarskli klub Kukesi,za koji niko nikad nije cuo,ljudi debitanti u evropi i do skora treceligasi
Sve se nesto dizu u visine,neki divovi,ugovori sa nekim malezijcem itd.. smijurija teska ..
Ove veceras izbaci neki siptarskli klub Kukesi,za koji niko nikad nije cuo,ljudi debitanti u evropi i do skora treceligasi
Sve se nesto dizu u visine,neki divovi,ugovori sa nekim malezijcem itd.. smijurija teska ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.