Ovo sto su zabari odigrali u prvom poluvremenu je teska bljuvotina. Odbrana im je presmijesna u obe dosadasnje tekme.
Grupa D (Urugvaj, Kostarika, Engleska, Italija)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Grupa D (Urugvaj, Kostarika, Engleska, Italija)
Evropske repke izgledaju presmijesno u okrsajima protiv Latinosa, cast Svicarcima.
Ovo sto su zabari odigrali u prvom poluvremenu je teska bljuvotina. Odbrana im je presmijesna u obe dosadasnje tekme.
Kostarikanci odlicni i bez ikakvog taktiziranja + osteceni su za cist penal, a i Kijelini je zasluzio crveni karton jer je rusio igraca u 100% sansi.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- Consigliere
- Kontakt:
Iskreno, bilo bi iznenadjenje da ovo Italija preokrene. Kostarika izgleda fenomenalno na terenu, a cak je i Engleska nadigrala talijaneDonnie Darko je napisao/la:Vjerovatno će žabari uzet ovo na kraju, ali svejedno Kosta Rica zaslužuje ogroman
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ko ono rece da ce ih Talijani razvaliti
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Sto potvrdjuje izvanredna argumentacija.Otelo je napisao/la:Pogba je napisao/la:Otelo je napisao/la: Jestel naucili brojati titule ?
Mani se djecijih fora. Doduse, u skladu je s tvojim godinama i intelektom.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
GameFKS je napisao/la:Joj ove djece pojma nemaju pa ta najogavnija reprezentacija je pristala igrati sa nasom rep prijateljsku kad niko nije htio , jebla vas kostarika
Sent from my iPhone using Tapatalk
Haj ti ponovi matematiku pa se javiPogba je napisao/la: Sto potvrdjuje izvanredna argumentacija.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Dodju mi djeca ovako nafilovana nekim igračima zvijezdama a pljuju jednu od najtrofejnijih rep. Ta Italija je dosla nama poslije rata da igra sa nama kad niko nije htio , to papcima ne mozes objasniti
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
- SteveMcQueen
- Kontakt:
GAZI GUBULillard je napisao/la:
ajmo kosta rika
reinkarnacija krmka
Kada ti provjeris gramatiku.Otelo je napisao/la: Haj ti ponovi matematiku pa se javi
#MaxOUT
#MaxOUT
ne razumijem šta imaš protiv toga što je Kembel ponajbolji igrač Kostarike igrač Arsenala ?Pogba je napisao/la:Te debilne price o klubovima ostavite za djecije teme Arsenala i L'poola.Alucard je napisao/la:Juventusovim igračima penale ne sviraju ni u dalekom Brazilu![]()
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Balo je trebao zabiti ono i onda bi bilo drugacije, ali inace uzasno losa igra Italije.
Italija je poslije brazila najveca reprezentacija kroz historiju.
-
PavelNedved
- Kontakt:
Nisu papci, već neznalice, niko od njih tada nije bio rođen, paša moj, a kako je interneta pokupiše svu pamet svijeta, ima stvari koje se ne mogu pronaći na internetu, treba ih razumijeti, tj. sažaliti se na njih.GameFKS je napisao/la:Dodju mi djeca ovako nafilovana nekim igračima zvijezdama a pljuju jednu od najtrofejnijih rep. Ta Italija je dosla nama poslije rata da igra sa nama kad niko nije htio , to papcima ne mozes objasniti
Ma hajd, makar su odmah se osvetili za taj penalLillard je napisao/la:
@Pogba
Od mene dosta,
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- OnlyUnited
- Kontakt:
Kostarika...
Odlican centarsut i jos bolja zavrsnica Ruiza.. Mogli bi Talijani ciku odma za Engleskom..
- Ed Woodward for Prime Minister !
to sve navijaci Engleske i Arsenala,obje ekipe ne mogu medaPavelNedved je napisao/la:Nisu papci, već neznalice, niko od njih tada nije bio rođen, paša moj, a kako je interneta pokupiše svu pamet svijeta, ima stvari koje se ne mogu pronaći na internetu, treba ih razumijeti, tj. sažaliti se na njih.GameFKS je napisao/la:Dodju mi djeca ovako nafilovana nekim igračima zvijezdama a pljuju jednu od najtrofejnijih rep. Ta Italija je dosla nama poslije rata da igra sa nama kad niko nije htio , to papcima ne mozes objasniti
Forza Azzuri
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ulazi Cassano 
Nemam ništa, dapače, jako fin igrač. Ali debilno trovanje tema o SP-u u kojem je svaki drugi post Arsenal i L'pool je svojstveno valjda dječici u razvoju tipa Otelo.nedim93 je napisao/la: ne razumijem šta imaš protiv toga što je Kembel ponajbolji igrač Kostarike igrač Arsenala ?
Ali hajde, valjda vam se može, vjerovatno ste cool sebi, a moderacija valjda digla ruke od svega za vrijeme SP-a.
#MaxOUT
#MaxOUT
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šta me briga što su došli, mislim hvala im za to ali da baš zbog toga moram navijat, ne znam. Jednostavno ne volim italijnaski fudbal, i navijam za slabije. Realno, Italija će proći a Engleska ili Urugvaj ako ne prođu ove godine, proće sljedeće a Kostarika Bog zna kad će opet biti u ovakoj situaciji.
Tako da, idemo Kostarika.
Tako da, idemo Kostarika.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.