FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hoćemo visoku pobjedu i da se gine na terenu svih 90. minuta.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Hajd ja ću uz radio galamiti...kad bi mogla biti tekma uz reflektore? sljedeca dva gostujemo cini
mi se? da i ja malo navratim..
- bistrikboy
- Kontakt:
raspored:-SanaFCŽ- je napisao/la:Hajd ja ću uz radio galamiti...kad bi mogla biti tekma uz reflektore? sljedeca dva gostujemo cini
Velez(H)
Modrica(A)
Laktasi(H)
Zvijezda(A)
Posusje(A)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
danas moramo pobjediti.nadam se da cemo igrati lijepo i ofanzivno i da ce biti golova...steta sto je ovaj snijeg pao,puno ce manje raje doci nego planirano al et....ja idem 

ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
- The_Target
- Kontakt:
Zna li neko sta se desava na Grbavici, kako cujem snijeg pao, ima li koliko navijaca na tribinama...
Rođeni brato
- Crveni_1922
0-0 2000 gledalaca tezak teren Velez imao priliku da povede i lopta se zaustavi u snjegu na gol liniji!!!
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
1:0 vodi željo dao ga pelak, a grenobl ako pobjedi sljedeču tekmu u domaćem prvenstvu dolazi na grbavicu krajem marta i pale se reflektori
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
- Crveni_1922
zeljo-velez 1-0 pelak gol zabio....teren je bio los,pravo los tako da je utakmica bezze bila,zeljo je bio bolji a velez je imao dobru sansu na pocetku utakmice kad je sehic pogrijesio i umalo da povedu gosti...po meni,nasi su igraci pokazali da imaju snage,desavalo se da brze stizu do lopte i ako su velezovi igraci bili puno blizi....to je to,beslija u drugom poluvremenu izasao nista posebno nije pokazao al ponavljam,teren je bio katastrofa bolja se utakmica i nije mogla vidjeti
- bistrikboy
- Kontakt:
evo sad sa utakmice...
oko 2500-3000 gledalaca,teren jako los,igra takoder,u prvom poluvremenu nasi jako dobri stvorili tri dobre prilike i postigli gol,velez imao sansu na pocetku poslije kiksa sehica
,u drugom igra jako losa ni jedna ni druga ekipa nista nisu pokazale,velez u svojoj polovini nasi se trudili ali bez efekta...
izdvojio bih bekrica,muharemovica,pelaka,simica,mulalica i besliju,ostali jako losi,prije svega sehic i kerla(zalutao u fudbal)...
ocekivana pobjeda,manijaci u vrlo dobrom izdanju,idemo dalje...
oko 2500-3000 gledalaca,teren jako los,igra takoder,u prvom poluvremenu nasi jako dobri stvorili tri dobre prilike i postigli gol,velez imao sansu na pocetku poslije kiksa sehica

izdvojio bih bekrica,muharemovica,pelaka,simica,mulalica i besliju,ostali jako losi,prije svega sehic i kerla(zalutao u fudbal)...
ocekivana pobjeda,manijaci u vrlo dobrom izdanju,idemo dalje...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
sehic je imao onaj katastrofalni kiks,a kerla je nekako bio zbunjen i isprepadan....da je teren bio bolji velez bi sigurno primio jos 1 ili 2 gola sigurno, jer velez ima supljine u odbrani posebno na desnoj strani...nasi su prolazili po toj strani kako su i kad su htjeli,ali jednostavno ozbiljniji napad ili igra nije bila moguca...
- Stone Island
- Kontakt:
Dođu vam Mostarci u Sarajevo i to još po snijegu vam pokažu kako se igra...
Jedina prilika i gol...sudija svaki kontakt nama svira a Željovci se bukvalno vješali po našim...i kažu pošteno suđenje na Grbavici
Adis Obad,sa skoro 40 godina,mješa one mladiće iz Želje ko mazlume zadnje ccc
Jedina prilika i gol...sudija svaki kontakt nama svira a Željovci se bukvalno vješali po našim...i kažu pošteno suđenje na Grbavici

Ko gubi ima pravo da se ljuti samo ti opleti puno srece u drugoj ligi 

Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
Ja ne znam sta je ovaj gore gledao, teren je bio tezak i nije ni moglo bolje da se igra, a ne znam da je obad promjesao nekoga osim sam sebe par puta.
ni ja fakat ne znam šta si ti gledo, ako uopšte jesiStone Island je napisao/la:Dođu vam Mostarci u Sarajevo i to još po snijegu vam pokažu kako se igra...

Utakmica je bila teška za pratiti i za igrati zbog prelošeg terena.U svakom slucaju smo ih totalno nadigrali i igraci Veleža nisu za 90 minuta stvorili prilike (jedine dvije koje su imali su ustvari bile katastrofalne greške poklon lopte od strane Šehića u prvom poluvremenu kad "igracina" Obad nije znao poslati loptu u prazan gol i u drugom kad je kloc Kerla fino spustio i asistirao nekom igracu Veleža a ovaj još levat od Kerle nije znao postici gol) i to je to od Veleža ekipe koja nije ni pokušala nešto kombinovati vec se nadala nekoj greški...docekali su takve dvije greške,ali za razliku od Slobode (koja ima identican pristup igri kao Velež) oni nisu kaznili te kikseve.
S druge strane,cini se da sa Hoticem na klupi igra ima neke pomake za razliku od Sime šminkera.Ako ništa kondiciono smo spremniji za klasu...trka i borbenost je bila na nivou ali se previše preseravaju sa nekim kombinacijama koje ispadaju smiješne na onako lošem terenu...imali smo još nekoliko cistih zicera ali i realizacija je katastrofalna (ali ono na kraju Sadikovic umjesto da šutira kako treba-on glumi Ronaldinha i ko fol nešto lobuje
kako se izofira levat.
Sve u svemu (jest da je teren katastrofa bio i da se nije moglo sastaviti 2-3 pasa kako treba a da lopta ne zapne u snijegu) tanko je ovo bilo danas.
S druge strane,cini se da sa Hoticem na klupi igra ima neke pomake za razliku od Sime šminkera.Ako ništa kondiciono smo spremniji za klasu...trka i borbenost je bila na nivou ali se previše preseravaju sa nekim kombinacijama koje ispadaju smiješne na onako lošem terenu...imali smo još nekoliko cistih zicera ali i realizacija je katastrofalna (ali ono na kraju Sadikovic umjesto da šutira kako treba-on glumi Ronaldinha i ko fol nešto lobuje

Sve u svemu (jest da je teren katastrofa bio i da se nije moglo sastaviti 2-3 pasa kako treba a da lopta ne zapne u snijegu) tanko je ovo bilo danas.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Haj' dobro je, idemo dalje.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, Levin, svemalim1 i 47 gostiju.