AJMOOOOOOOOOOOO MOMCIIIIIIIIIIIIIIIII
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Njihova pobjeda ni najmanje ne bi bila ravna cudu, sto vise, oni su u napadu jako konkretni, ne komplikuju, napadaju dosta preko krila i stvaraju dosta prilika tokom utakmice. Opasniji su nego u ranijim periodima, igraju kod kuce i sigurno da mogu pobijediti.BaDa12 je napisao/la:Razgovarala sam sa prijateljem Izraelcem. On smatra da bi njihova pobjeda bila ravna čudu i da smo mi bolji tim svakako, i uz naše povrede. Sarkastično kaže da su oni prvaci u gubljenju velikih važnih utakmica i propuštanju prilika.
"Naši najbolji igrači igraju u velikanima iz Belgije, a vaši u malim klubićima poput Rome."![]()
Naravno, dugo se poznajemo. Na kraju je pao dogovor da mi idemo kao drugi, a oni kroz baraž.samoposmatram je napisao/la:Bada12 tvoj prijatelj izgleda kulturan tip. Nadam se da si vratila mu istom mjerom.
Izgleda da je tako. Najviše podbace kad im je najvažnije. Iskreno, nisam češljala njihove utakmice od ranije, ali ako on tako kaže...Virtu4l je napisao/la: Već danima pričaju o pritisku koji je na njihovim igračima, nisam znao da su do sada tako lako pucali pod pritiskom. Kažu da im ovih 30 hiljada ljudi na tribinama vrlo lako može biti teret a ne vjetar u leđa.
Mislim da on nije previše upućen u formaciju koju će naš selektor izvesti, ne zna on sve prednosti i nedostatke situacije koja nas je zadesila. Mislim da je on svoj sud rekao baš zbog ovog što je i @Virtual izvukao.DonCorleone je napisao/la: Njihova pobjeda ni najmanje ne bi bila ravna cudu, sto vise, oni su u napadu jako konkretni, ne komplikuju, napadaju dosta preko krila i stvaraju dosta prilika tokom utakmice. Opasniji su nego u ranijim periodima, igraju kod kuce i sigurno da mogu pobijediti.
Velicina kluba nazalost nije garant uspjeha, bitan je i selektor, postavljanje igraca kao i taktika, a tu smo mi prvaci uzasa. Hadzic nije lijevi bek, ako Hajrovic bude napadac, necemo imati kvalitetno desno krilo, Kvrzic nikada nije u reprezentaciji igrao na toj poziciji, dakle nista drugo nego eksperiment na nista manje nego TRI pozicije.
Ja se nadam pobjedi a mislim da je najrealniji ishod remi, ma da me poraz ne bih nimalo sokirao (kao odredjene grupacije na forumu), jer je sasvim realan.
Draga Bado,BaDa12 je napisao/la: Mislim da on nije previše upućen u formaciju koju će naš selektor izvesti, ne zna on sve prednosti i nedostatke situacije koja nas je zadesila. Mislim da je on svoj sud rekao baš zbog ovog što je i @Virtual izvukao.
neroazzuro je napisao/la:A sta to konkretno fali nasoj formaciji?
Dupli bekovi,gust vezni red,brzi napadaci. Valjda su i uigravali kakvu transformaciju.
Znaju i nasi da ovo ne smiju zijanit.
To nas Papke folira lično.Otelo je napisao/la:neroazzuro je napisao/la:A sta to konkretno fali nasoj formaciji?
Dupli bekovi,gust vezni red,brzi napadaci. Valjda su i uigravali kakvu transformaciju.
Znaju i nasi da ovo ne smiju zijanit.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bravo! Zato se opustite i bar danas ne navlačite sebi povišen tlak i šećer.DonCorleone je napisao/la:Draga Bado,BaDa12 je napisao/la: Mislim da on nije previše upućen u formaciju koju će naš selektor izvesti, ne zna on sve prednosti i nedostatke situacije koja nas je zadesila. Mislim da je on svoj sud rekao baš zbog ovog što je i @Virtual izvukao.
niti je on upucen u formaciju koju ce izvesti nas selektor, niti smo to mi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.