@ adnan24
nakon meca protiv Utah sam rekao da uvijek neki kloc protiv nas ima utakmicu zivota. Eh sada Jackson treba da trazi odgovor sto se tom klocu to dopusti.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
amerosm je napisao/la:
@ adnan24
nakon meca protiv Utah sam rekao da uvijek neki kloc protiv nas ima utakmicu zivota. Eh sada Jackson treba da trazi odgovor sto se tom klocu to dopusti.
Ma protiv prvaka svako želi da se dokaže zato će svi imat bolju noć nego protiv neke druge ekipeadnan24 je napisao/la:amerosm je napisao/la:
@ adnan24
A ne znam vise u cemu je fazon...evo gledam Kidd imao 2 trojke od posljednjih 16 pokusaja a sinoc 5-8.Terry odigrao najbolji mec u posljednjih mjesec dana.Marion kao i Kidd vjerovatno mec sezone. Takve stvari se ne smiju desavati jer kad ti jedan Marion ima sut 10-13 onda se nemas cemu nadati.
Isto tako nikako da sastavimo sve komponente u jednu utakmicu...jedan mec igramo odlicnu odbranu ali napad je ocajan,onda drugi mec(kao sinoc) igramo odlican napad ali odbrana ocajna...takodje kao i sinoc znali smo odigrati 2-3 odlicne cetvrtine da bi iz ne znam kojeg razloga upali u krizu i onda bi protivnici pravili neke velike serije od 15-20 razlike da bi na kraju opet proigrali ali bude kasno...
Kada pogledam na tabelu i ne izgleda to lose s obzirom kako igramo ali vrijeme je da se udje u neki normalan tok jer uz ove uspone i padove samo se kvari atmosfera u i oko tima...
neno#4 je napisao/la:LAL dobili Denver 10 razlike...
Artest i Gasol 19, Bryant i Odom 18, Bynum 17...
dema je napisao/la:Sinoc,tj jutros nesta bio bolestan i nisam mogao spavat i onda ustanem kad oko 3 ujutro dokumentarac ESPN uradio Spike Lee 2008g cijeli dan bio s Kobe-om snimao ga na utakmici u svlacionici itd ma sve u detalje traje dugo ja gledao mozda po sata tek odigrali poluvrijeme i to sa Spursima a dan prije New Yorku ubacio 61p.
Vidite dali ima danas to na areni ,dobio sam odgovor za ameorsoma zasto Phil ne zove time out kad gubi ekipa ,kaze Kobe da to ne radi jer zeli da se igraci sami izvuku.
majestic24 je napisao/la:Mjesto radnje: Los Angeles.
Vrijeme radnje: 22. januar 2006. godine.
Glavni protagonist: Kobe Bryant.
Tog, za Toronto Raptorse kobnog nedjeljnog poslijepodneva, velikim i podebljanim slovima u povijest NBA lige utkan je čudesni podatak. Kobe Bryant je tada još uvijek na leđima imao broj 8, što je ujedno i znamenka kojom započinje njegova ukupna ''berba'' tog dana – 81 poen. Da, 81 poen. Da li je tako što ikad zamišljao: ''Ni u snovima. Jednostavno se dogodilo. Teško je to objasniti''. Vjerujemo ti, Kobe.
Do tog trenutka u sezoni čak 99 utakmica završilo je tako da bi neka ekipa imala manje od 81 poena – ukupno. Od toga je 55 koševa stiglo u drugom poluvremenu koje su Lakersi započeli sa zaostatkom 63-49.
U 42 minute Bryant je uputio prema košu 46 lopti od čega je 28 bilo uspješno, pogodio je sedam trica iz 13 pokušaja, te je promašio samo dva slobodna bacanja od njih 20. Uz to je skupio šest skokova, dvije asistencije, tri ukradene lopte i jednu blokadu, uz tri izgubljene lopte.
Ostatak ekipe imao je 42 šuta prema košu – 13 poena ostvario je Smush Parker, 12 je ubacio Chris Mihm, a osam Lamar Odom. Raptorsi su čak imali i isti postotak šuta (47 posto, 36/76), no Lakersi su uputili 12 lopti više prema košu (42/88).
Utakmica je završila rezultatom 122-104.
[youtube][/youtube]
Eh vidis istog smo misljenja samo se postvlja pitanje sto cesce ne koriste timsku igru, vec u nekim situacijima igraju za statistiku. No ne bitno je vazno je da je forma u usponu i da nema vise padova u igri nakon ubjedljivog vodstva.adnan24 je napisao/la:Ma jaki smo pravo...forma nam malo varira ali kad odigramo kako treba jednostavno smo prejaki...ne zna se vise od koga prijeti veca opasnost. Gasol,Bynum,Odom,Kobe su u odlicnoj formi...Kobe je na preko 50% vec duze vremena,Odom ima jedan od najboljih postotaka u ligi...odbrana je takodje napredovala...a i ostali igraci su sve bolji na celu sa Artestom,Fisherom,Brownom i ostalima...ubrzo se vraca i Ratliff.
Ne znam sta da kazem. Blake je ovo sezone odigrao dosta solidno i ne znam bili bilo pametno da ostanemo samo na Fisheru, jer ne daj Boze moze se desiti neka povreda. No ja mislim da je ovo patka i od kako je u NBA ligi Hinrich se svaki put dok traje trade povezuje s Lakersima. Sto se tice Jacksona i to sam ja govorio vec na pocetku ove sezone i jednostavno ne vidim ko bi mogao preuzeti na sebe taj veliki teret i jos da slijedi njegovu filozofiju. Kako god imam osjecaja da je njegov nasljednik osudjen na propast, no mozda se desi neko cudo pa coach K predje u NBA.Kobe Bryant je napisao/la:Prica se, prije isteka roka za trde da : S.Blake + Trade Exceptions (S.Vujacic) za K.Hinrich-a![]()
Samo ne shvatam taj trade ostajemo potpuno bez play-a tj. samo na previse starom Fisheru![]()
Brown vise igra beka, mada za trinagl napad netreba play , ali pošto Phill sljedece godine 100% NECE trenirati , sta ostaje za budučnost ?
Kobe Bryant je napisao/la:Prica se, prije isteka roka za trde da : S.Blake + Trade Exceptions (S.Vujacic) za K.Hinrich-a![]()
Samo ne shvatam taj trade ostajemo potpuno bez play-a tj. samo na previse starom Fisheru![]()
Brown vise igra beka, mada za trinagl napad netreba play , ali pošto Phill sljedece godine 100% NECE trenirati , sta ostaje za budučnost ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.