FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

sarajlija89
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la sarajlija89 » 25 mar 2012, 23:14

zeljocity je napisao/la:Sarajlija halali mu
:lol:

Ma sto se mene tice, rado valo...

Malo mi je i zao, ali jbg... njemu ne bi bilo mene zao.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 mar 2012, 23:15

Dosta cudne odluke Tinkya u drugom poluvremenu :roll: . Dva poptuno razlicita poluvremena, Inter bio bolji (po sansama) u prvom, Juventus u drugom. Odbrana vam uzasno reagovala 2-3 puta( blackout :roll: ), prvo Caceres sam, Del Pierov gol, I Chielliniev prodor :shock: Kad se sve sabere i oduzme Juventus zasluzeno pobjedio i ostao u trci za titulu.
Ranieri do kraja treba da ostane pa poslije ko dosao dobrodosao (Blanc mozda i najbolje rjesenje). Obavezno mora da se odradi bolji prelazni rok u odnosu na par proslih. Sezona za zaborav svakako, steta sto su male sanse za Evropu naredne sezone, ali je to mozda u jednu ruku i dobro da se sljedece sezone mogu posvetiti samo Serie A( a ne EL :mrgreen: ).
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 26 mar 2012, 02:46

Jel ovo tema Juventusa il Intera ? Zadnjih 10 postova 9 je navijaca Juventusa, de popustite malo jbg. Ado nece vise na forum, nije papak i ispostovat ce opkladu i zato nema potrebe da smarate...

Vecerasnja utakmica bi nam znacila da smo dobili, a ovako jos samo jedan poraz u nizu u ovoj **** sezoni...

P.S. da barem idiot s klupe hoce otic i da onaj idot iz odbrane nogu slomi pa da malo uljepsaju sezonu !
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 26 mar 2012, 07:46

Idemo dalje... :lol:

Da hoce samo zavrsit ova sezona i da se rijesimo idiota u ekipi, na klupi, u upravi....

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 26 mar 2012, 10:49

Bit ce bolje za vas iduce sezone . Treba vam uprava otjerat Ranierija ..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 26 mar 2012, 13:18

Sneijder je van forme a ima dosta igraca za penziju zreli i trebaju novi ova ekipa ne moze bolje ovako na ovaj nacin.

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 26 mar 2012, 13:21

Ranieri nikad blize otkazu ? http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=75519" onclick="window.open(this.href);return false;

Nadam se da je ovo istina, postavit Stramaccionia i rec mu da isforsira mlade. A ako bude dobar ostavit ga i za narednu sezonu...

Lucio idiote umri !

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 26 mar 2012, 13:28

Nismo mi te srece moj Dzenane :D

Ali da je ovo idealna prilika za Bessu, Longa, Criestiga i kompaniju, sigurno jeste, jer sve je vec izgubljeno, a njima bi ove utakmice do kraja sezone itekako dobro dosle, jos Stramaccionia staviti na klupu da ih poslozi 8-)

Krhin se skoro sigurno vraca na ljeto sa posudbe, tako da je jos jedan mladic na raspolaganju 8-)

A nesto mi sad godra sto izgubismo sinoc, zbog ovog zadnjeg posta admina na temi Serie A :D

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 26 mar 2012, 18:24

Sinoc vas je Ranko pravo istrolao, lik nakon utakmice daje intervju i smije se slatkim osmjehom.To samo moze Ranko.
Drago mi je da su Caceres i Del Piero zacepili usta Marku Materrazziu zbog onih provokacija prije utakmice i nekih ranijih.Al Materrazzi je Materrazzi i dalje ce da lupa bez glave dok mu neko opet "kao Zidan ne uleti".
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 26 mar 2012, 18:30

Buffon je napisao/la:Sinoc vas je Ranko pravo istrolao, lik nakon utakmice daje intervju i smije se slatkim osmjehom.To samo moze Ranko.
Drago mi je da su Caceres i Del Piero zacepili usta Marku Materrazziu zbog onih provokacija prije utakmice i nekih ranijih.Al Materrazzi je Materrazzi i dalje ce da lupa bez glave dok mu neko opet "kao Zidan ne uleti".
Pa Materazzi je bio upravu, lijepo je rekao da se patimo protiv malih ekipa ove sezone, sto se na kraju ispostavilo tacnim-poraz...

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 26 mar 2012, 19:03

Huska je napisao/la:
Buffon je napisao/la:Sinoc vas je Ranko pravo istrolao, lik nakon utakmice daje intervju i smije se slatkim osmjehom.To samo moze Ranko.
Pa Materazzi je bio upravu, lijepo je rekao da se patimo protiv malih ekipa ove sezone, sto se na kraju ispostavilo tacnim-poraz...
:lol: Mama mia...

Bas me zanima sta je imao reci nakon ovog poraza. Samo sto mogu reci da je imao srecu da igra u periodu kada je Juve bio "inferioran", jer sa ovakvim interom nikad trofeja ne bi vidio. Nadam se da mozete do 3 mjesta koje vam objektivno kroz historiju pripada...

PS
.Prema njegovim riječima, Inter je igrao vrlo dobro sve do prvog primljenog pogotka, kada je Caceres bio precizan poslije prekida.

"Taj je prekid sve promijenio. Do tog smo trenutka stvarali brojne šanse i samo nas je vrhunski vratar Buffon spriječio u nastojanju da dođemo do prednosti. Ostaje nam žaliti što smo sat vremena dobre igre bacili u vjetar samo zato što nismo bili koncentrirani u prekidu", kaže.

"Pazili smo na Vučinića na prvoj stativi, a Caceres je ostao sam u sredini. Nismo reagirali i žao mi je zbog toga, mogli smo okončati utakmicu boljim ishodom", dodao je Ranieri.

Inter se neće predati u pokušaju da izbori mjesto koje vodi prema Ligi prvaka, makar im Lazio bježi punih deset bodova.

"Borit ćemo se utakmicu po utakmicu i na kraju vidjeti gdje stojimo. Pobjeda protiv Juventusa bila bi nam veliki poticaj, no ove sezone jednostavno ne uspijevamo izbiti na pobjednički kolosijek. Deset bodova je velika prednost, ali nećemo odustati", najavio je trener Intera.

"Što se tiče moje budućnosti na klupi Intera, opušten sam. Zna se kako stvari stoje - radimo sve u svojoj moći, predsjednik je svjestan toga i moramo dobro završiti sezonu", zaključio je Ranieri.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 26 mar 2012, 19:33

ma sinoc smo pali na fizickoj spremi,pokazali su u prvom kako mogu fino odigrat i da lopta lijepo kruzi,i jos vaznije da im odradimo pritisak u njihovom 16-ercu,u drugom nedostatak snage presjecen poklonjenim golom i Tinkijevom maestralnom promjenom formacije :roll: koji je ovo idiot majko mila :!:
pod hitno trenera Primavere prebacit u prvi tim da povede ovih par momaka za sobom,dati mu slobodne ruke i odigrat sa sto vise mladih igraca do kraja ovu propalu sezonu,9 utakmica ima jos neka odigraju svaku i nek im sada daju priliku i nek pokazu ko vrijedi odmah a kome treba jos sazrijevanja,ali ne da se momci otpisuju nakon prvog pogresnog pasa,nego im dati postenu priliku a 9 utakmica u kontinuitetu je sasvim dovoljno...

a sinoc smo vidjeli kakvog golmana imamo... J.C. = klasa 8-)
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 26 mar 2012, 19:47

Cisto sumnjam da ce Tinki ici do kraja sezone, trebo bi MM preporucit tog svog doktora ili kome vec ide, jer stvarno treba biti petlja i sve ovo izdrzati, a da ne otjeras trenera :D

Da barem hoce dati sansu Ranocchia-i, Crisetigu i Bessi sansu do kraja sezone i bio bi zadovoljan, naravno uz ove mladice koji pomalo igraju...

Mene samo zanima kako je uspio izbaciti Cambiassa iz prvih 11, a Lucia ne moze i zasto Luc nije vise puta ni pozvan na utakmicu, a kamoli da igra, jer zasluzuje pored ovakvih napadaca...

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 26 mar 2012, 20:10

Moratti hoce da otjera Ranieria al ga Branca i Ausilio ubjedjuju da to ne radi. Strasno !

Ako ipak ode htjeli bi Stramaccionia al ih je strah da ga nece "potrosit" u ovih 9 utakmica jer je veliki talenat. Kakogod ako ne dobijemo Genou Ranko ide, mada nije nemoguce da ode prije...

Lucio idiote umri !

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 26 mar 2012, 20:17

ma mladji momci ako sad ne dobiju priliku i ako i dalje budemo gledali Dekija,Lucia,Chivua itd. u prvih 11 mozemo se batalit nase price o velikim promjenama i podmladjivanju,bolje(gore) nije moglo,ne borimo se za titulu,za LP,jedino ako odluce da se bore za EL :oops:
Andrea,Guarin,Poli,Alvarez,Obi,Luc,Faraoni,Juan + 3-4 momka iz Primavere moraju odigrati najmanje 5-6 utakmica do kraja prvenstva...
jos nesto,sinoc gledam Obija ima brzinu i snagu ali fali mu fudbalsko znanje da bi mogao igrati naprijed,mislim da bi se od njeg mogao "napraviti" dobar lijevi bek,ovo sam prvi put pomislio kad je par utakmica u Gasperinijevoj formaciji igrao po lijevoj strani,i mislim da bi uz pravog trenera mogao izrasti u dobrog beka a mlad je ima vremena za napredak,podsjeca me na Asou-Ekota iz Totanhama koji je igrao u par navrata krilo dok je Bale bio na beku,ali je dolaskom Redknapa prebacen na beka i danas igra vrlo dobro na toj poziciji,mislim da bi vrijedilo pokusati...
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 26 mar 2012, 20:23

“I’m not a tactician, but I think that there are three or four youth team players who are ready for the first team,” Moratti continued.

:o :shock:

a prije toga ovo:
“I think that Ranieri will stay with us until June,” the President stated on Monday afternoon.

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 26 mar 2012, 21:52

Bgm Rankec je vrlo blizu odlaska. Odel hocu mustuluk :lol:

Ako tako bude novi trener Intera ce biti Andrea Stramaccioni...Postoji sansa i da Boas dodje.

Izgleda da se vec pregovara oko uslova odlaska. Haman je ovo definitivno ! :D :D :D Nesto dobro iz poraza sinoc :mrgreen:

Lucio idiote umri !

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 26 mar 2012, 22:03

Ja mislim da ako sad ode Ranko, da ce na njegovo mjesto doci Stramaccioni, pa da odradi ovo do kraja sezone, a ko zna mozda se i svidi Morattiju pa ostane i duze

dobro bi bilo, jer bi sigurno dao priliku ovim mladim, nesto k'o Interov Guardiola

Primavera igra sjajno pod njegovim vodstvom

Ne znam, ja bi i dalje najvise volio vidjet Blanca, al mislim da Strama ne bi bio los izbor
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 26 mar 2012, 22:04

Gotovo je izgleda, evo i gazzetta je objavila da Tinki ide a Stramaccioni uskace. Samo nek ide i on i njegova 4-4-2 formacija...

Lucio idiote umri !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 26 mar 2012, 22:04

UFFICIALE: CLAUDIO RANIERI ESONERATO!

Sa neke fb stranice :?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.