zeljocity je napisao/la:Sarajlija halali mu

Ma sto se mene tice, rado valo...
Malo mi je i zao, ali jbg... njemu ne bi bilo mene zao.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
zeljocity je napisao/la:Sarajlija halali mu
Pa Materazzi je bio upravu, lijepo je rekao da se patimo protiv malih ekipa ove sezone, sto se na kraju ispostavilo tacnim-poraz...Buffon je napisao/la:Sinoc vas je Ranko pravo istrolao, lik nakon utakmice daje intervju i smije se slatkim osmjehom.To samo moze Ranko.
Drago mi je da su Caceres i Del Piero zacepili usta Marku Materrazziu zbog onih provokacija prije utakmice i nekih ranijih.Al Materrazzi je Materrazzi i dalje ce da lupa bez glave dok mu neko opet "kao Zidan ne uleti".
Huska je napisao/la:Pa Materazzi je bio upravu, lijepo je rekao da se patimo protiv malih ekipa ove sezone, sto se na kraju ispostavilo tacnim-poraz...Buffon je napisao/la:Sinoc vas je Ranko pravo istrolao, lik nakon utakmice daje intervju i smije se slatkim osmjehom.To samo moze Ranko.
Drago mi je da su Caceres i Del Piero zacepili usta Marku Materrazziu zbog onih provokacija prije utakmice i nekih ranijih.Al Materrazzi je Materrazzi i dalje ce da lupa bez glave dok mu neko opet "kao Zidan ne uleti".
.Prema njegovim riječima, Inter je igrao vrlo dobro sve do prvog primljenog pogotka, kada je Caceres bio precizan poslije prekida.
"Taj je prekid sve promijenio. Do tog smo trenutka stvarali brojne šanse i samo nas je vrhunski vratar Buffon spriječio u nastojanju da dođemo do prednosti. Ostaje nam žaliti što smo sat vremena dobre igre bacili u vjetar samo zato što nismo bili koncentrirani u prekidu", kaže.
"Pazili smo na Vučinića na prvoj stativi, a Caceres je ostao sam u sredini. Nismo reagirali i žao mi je zbog toga, mogli smo okončati utakmicu boljim ishodom", dodao je Ranieri.
Inter se neće predati u pokušaju da izbori mjesto koje vodi prema Ligi prvaka, makar im Lazio bježi punih deset bodova.
"Borit ćemo se utakmicu po utakmicu i na kraju vidjeti gdje stojimo. Pobjeda protiv Juventusa bila bi nam veliki poticaj, no ove sezone jednostavno ne uspijevamo izbiti na pobjednički kolosijek. Deset bodova je velika prednost, ali nećemo odustati", najavio je trener Intera.
"Što se tiče moje budućnosti na klupi Intera, opušten sam. Zna se kako stvari stoje - radimo sve u svojoj moći, predsjednik je svjestan toga i moramo dobro završiti sezonu", zaključio je Ranieri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.