Sve ok ali ne mogu da vjerujem da si previdio činjenicu da nam je Tomislav svima zaprijetio i da nismo smjeli doći u punom broju. Mnogi to ne znaju al Tomo je majstor borilačkih vještina i niko nije lud da rizikuje dobre batine radi malo provode na tribini.nogometas je napisao/la: ↑22 nov 2021, 18:35Da, takva sudbina jbg. Ali dobro je i tebi to jer imas 3 djeda.
Ali rekli smo da necemo odavati porodicne tajne po forumima
Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
-
- Kontakt:
Sila Sokolova iz Lukavice :
Pa dobro sad, i slijepac vidi da tu fali dvadesetak glava iz prvog reda, ali zasto nisu dosli i da li je to zbog straha od tome (citaj uprave) ili zbog neisplacenih sledovnja, to mozemo samo nagadjati.ExBlueone je napisao/la: ↑22 nov 2021, 19:39
Sve ok ali ne mogu da vjerujem da si previdio činjenicu da nam je Tomislav svima zaprijetio i da nismo smjeli doći u punom broju. Mnogi to ne znaju al Tomo je majstor borilačkih vještina i niko nije lud da rizikuje dobre batine radi malo provode na tribini.
Ali ja vise volim argumentovanu raspravu bez tih nagadjanja i nekih pretpostavki.

Sjever na Kosevu je barem duplo visociji od juga na Grbavici.
Jug na Grbavici se fakticki koriski od polovine tribine ka gore. Tu su im i ti gelenderi na koje kace transparente.
Zato to vizuelno izgleda kako izgleda. Hiljadu ljudi na sjeveru Koseva je isto nista.
Cijeli stadion je ogroman, sa svojih 34 000 stolica. Nas i kad bude 5000 na stadionu izgubi se taj osjecaj jer imas jos 29 000 praznih stolica.
Znam da sam se jednom zainatio i covjeka po covjeka brojao na zapadnoj tribini. Mislim da je bilo oko 1700 ljudi. A izgledalo je, ne prazno, nego da tribina nije ni otvorena. Zapad Koseva prima oko 17000.
Jug na Grbavici se fakticki koriski od polovine tribine ka gore. Tu su im i ti gelenderi na koje kace transparente.
Zato to vizuelno izgleda kako izgleda. Hiljadu ljudi na sjeveru Koseva je isto nista.
Cijeli stadion je ogroman, sa svojih 34 000 stolica. Nas i kad bude 5000 na stadionu izgubi se taj osjecaj jer imas jos 29 000 praznih stolica.
Znam da sam se jednom zainatio i covjeka po covjeka brojao na zapadnoj tribini. Mislim da je bilo oko 1700 ljudi. A izgledalo je, ne prazno, nego da tribina nije ni otvorena. Zapad Koseva prima oko 17000.
- FKS -
Pa znaš, bio si na licu mjesta i vidio. Nema tu pretjerano prostora sad za neke pretpostavke.nogometas je napisao/la: ↑22 nov 2021, 19:51Pa dobro sad, i slijepac vidi da tu fali dvadesetak glava iz prvog reda, ali zasto nisu dosli i da li je to zbog straha od tome (citaj uprave) ili zbog neisplacenih sledovnja, to mozemo samo nagadjati.ExBlueone je napisao/la: ↑22 nov 2021, 19:39
Sve ok ali ne mogu da vjerujem da si previdio činjenicu da nam je Tomislav svima zaprijetio i da nismo smjeli doći u punom broju. Mnogi to ne znaju al Tomo je majstor borilačkih vještina i niko nije lud da rizikuje dobre batine radi malo provode na tribini.
Ali ja vise volim argumentovanu raspravu bez tih nagadjanja i nekih pretpostavki.![]()
Ja nisam bio na licu mjesta kad je ivkovic i uprava prijetila manijacima, niti sam pricao sa onih dvadesetak koji vam nisu dosli na jug, tako da ne zelim nagadjati. Pisem samo cinjenice i tucem argumentima.ExBlueone je napisao/la: ↑22 nov 2021, 19:57Pa znaš, bio si na licu mjesta i vidio. Nema tu pretjerano prostora sad za neke pretpostavke.nogometas je napisao/la: ↑22 nov 2021, 19:51Pa dobro sad, i slijepac vidi da tu fali dvadesetak glava iz prvog reda, ali zasto nisu dosli i da li je to zbog straha od tome (citaj uprave) ili zbog neisplacenih sledovnja, to mozemo samo nagadjati.ExBlueone je napisao/la: ↑22 nov 2021, 19:39
Ali ja vise volim argumentovanu raspravu bez tih nagadjanja i nekih pretpostavki.![]()
Jesi jesi bio si tu, mojne se sad izvlačiti kad si provaljen.nogometas je napisao/la: ↑22 nov 2021, 20:01Ja nisam bio na licu mjesta kad je ivkovic i uprava prijetila manijacima, niti sam pricao sa onih dvadesetak koji vam nisu dosli na jug, tako da ne zelim nagadjati. Pisem samo cinjenice i tucem argumentima.ExBlueone je napisao/la: ↑22 nov 2021, 19:57Pa znaš, bio si na licu mjesta i vidio. Nema tu pretjerano prostora sad za neke pretpostavke.nogometas je napisao/la: ↑22 nov 2021, 19:51
Pa dobro sad, i slijepac vidi da tu fali dvadesetak glava iz prvog reda, ali zasto nisu dosli i da li je to zbog straha od tome (citaj uprave) ili zbog neisplacenih sledovnja, to mozemo samo nagadjati.
Ivković je prvo prijetio Merlinu pa kad mu je ovaj pokazao zube, onda se okomio na Manijake.
ima ta velicina stadiona i prednosti koliko i mana, pa evo kop sa cca tristotinjak ljudi se na prvi pogled moze porediti sa punim sektorom na GrbaviciHajdeee je napisao/la: ↑22 nov 2021, 19:51Sjever na Kosevu je barem duplo visociji od juga na Grbavici.

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- tutankamon1905
- Kontakt:
De me nemoj zaeabavat? Jel te iko pito jesi normalan, sta radis?Hajdeee je napisao/la: ↑22 nov 2021, 19:51Sjever na Kosevu je barem duplo visociji od juga na Grbavici.

-
- Kontakt:
gedora94 je napisao/la: ↑22 nov 2021, 18:31De ne brukaj se majketi i manite se glupih pisanja o ovim stvarimaultras94mostar je napisao/la: ↑22 nov 2021, 18:13Toliko o navijackom kodeksu miljenika SDP-a.
https://www.dnevnik.ba/crna-kronika/jes ... it-2621121

Hvala nogometas sto si unistio ovu temu. Valjda ti je to i bio cilj.
Pa ova tema i treba da bude unistena, ovde ne pisu ljudi iz prve ruke nego oni koji su naculi nesto negdje
- tutankamon1905
- Kontakt:
ultras94mostar je napisao/la: ↑22 nov 2021, 18:13Toliko o navijackom kodeksu miljenika SDP-a.

Obojica se u neznanju ofirate sa komentarima.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Kakva bruka, policija ih cuvaultras94mostar je napisao/la: ↑22 nov 2021, 18:13Toliko o navijackom kodeksu miljenika SDP-a.
🔹
-
- Kontakt:
Ocekujem uskoro jednu pricu na ovom portalu dnevnik ba kako je policija crtala grafit sa Red Army
toliko su relevantni

-
- Kontakt: