A brate kad napišu ove inicijale, automatski sraćku dobijem.GangEvil je napisao/la: ↑22 sep 2021, 13:48
Zoran DA, Kokot NE. Prije Kvržić.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
na tm pise da je slobodan
mada ne vjerujem da ce doci prvo sto ce tek moci igrati na proljece
drugo menadzer mu je redzepagic
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Moja neka pretpostavka je da ceka vani, ako ne bude ništa doci ce, pa ce onda formu dizati na treninzima, i onda bi prosao full zimske pripreme, i bio bi top.
Zar nije i Rijadu isti menadzer
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 22 sep 2021, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nevezano za njega, sad i treba počet završavat igrače za zimu, da ne bude kao ove godine 5 do 12.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
ako mislis na Kobiljara njemu je menadzer BilalagicGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 sep 2021, 13:58Moja neka pretpostavka je da ceka vani, ako ne bude ništa doci ce, pa je onda formu dizati na treninzima, i onda bi prosao full zimske pripreme, i bio bi top.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mislio sam da im je isti menadzer. Jel i taj Redzepagic "distanciran" od kluba ili ?benko21 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 14:00ako mislis na Kobiljara njemu je menadzer BilalagicGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 sep 2021, 13:58Moja neka pretpostavka je da ceka vani, ako ne bude ništa doci ce, pa je onda formu dizati na treninzima, i onda bi prosao full zimske pripreme, i bio bi top.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
milim da jest a i da nije sta ce nam to g.ovno s pesteraGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 sep 2021, 14:01Mislio sam da im je isti menadzer. Jel i taj Redzepagic "distanciran" od kluba ili ?benko21 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 14:00ako mislis na Kobiljara njemu je menadzer BilalagicGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 sep 2021, 13:58
Moja neka pretpostavka je da ceka vani, ako ne bude ništa doci ce, pa je onda formu dizati na treninzima, i onda bi prosao full zimske pripreme, i bio bi top.
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znao sam da sam negdje pročitao
sc
Zoran Kvržić je ljetos napustio ekipu turskog Kayserispora u koju je stigao kad je trener ovog tima bio Robert Prosinečki.
Kako pišu hrvatski mediji, Kvržić se vraća u HNL, gdje će uskoro potpisati ugovor s ekipom Slaven Belupa.
U Slaven Belupo stiže kao slobodan fudbaler, a u ekipi će se pridružiti Nedimu Hadžiću, koji je ovog ljeta iz Mladosti stigao u ovaj klub, koji je trenutno pretposljednji na tabeli HNL-a.
Za Kayserispor je bivši bh. reprezentativac odigrao 46 utakmica i upisao tri pogotka, a ranije je u Hrvatskoj, podsjećamo, igrao za ekipu Rijeke.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
SVI NA KOŠEVO MNOGO DOBRIH STVARI JE KLUB OMOGUCIO DA BI NAPUNILI KOŠEVO. AKO NE BUDE NAR 9 MILJA ONDA NEMOJTE NIŠTA NI DA SE PITATE VI NAVIJAČI TASTATURE.
SVI NA KOŠEVO !!!
SVI NA KOŠEVO !!!
Kad sa Sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi a tvoje horde će tebi pjevati i na kraju svijeta tebe bodriti ♥️
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ovo što trenutno rade preko društvenih mreža je za svaku pohvalu, treba tako nastaviti i na svakoj sljedećoj domaćoj utakmici.
Bordo bijeli za život cijeli!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- belosevic23
- Kontakt:
Srbijanski internacionalac, Žarko Karamatić, postigao je dogovor sa Bordo klubom i zvanično je novi stanovnik Koševa.
"Drago mi je što sam došao u FK Sarajevo. Želim da nastavim dobro igrati i Sarajevo je naredni korak u mojoj karijeri. Ambicije kluba se poklapaju sa mojim ambicijama i želim svojim dobrim igrama doprinijeti osvjanju titule", kazao je Žarko Karamatić, novi igrač FK Sarajevo, prenosi fcsarajevo.ba.
Pored Slavije, Žarko Karamatić nastupao je za Radnički iz Kragujevca, Banat iz Zrenjanina i Mladost iz Apatina.
- ElCartel11
- Kontakt:
Zachary Kanga
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kad bi moglo rasveče:
Dizdarević
Šabanović-Trako-Kurdić-Pidro
Fanimo-Kapić-Bodul-Kobiljar
Bagarić-Ahmetović,
pa nek ide sve u troquratz.
Sretno!!
Dizdarević
Šabanović-Trako-Kurdić-Pidro
Fanimo-Kapić-Bodul-Kobiljar
Bagarić-Ahmetović,
pa nek ide sve u troquratz.
Sretno!!
-
- Kontakt:
čuo sam da smo kupili neki hotel na butmiru?
VVVBK
VVVBK
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, Dave, Fouzi1, Google Adsense [Bot], napoleon72, NeSamSafetee, Rajvosa4ever, riki46, Rule_hz, skoJaa, svabonja, Velo6 i 88 gostiju.