Hahaha makar 80+miliona.Brate moj ako ode Torres nećeš dobiti više od 60 nema šanse.Torres Da Killa.!. je napisao/la:Sve mi ovo smrdi da cemo lagano ostati bez torketa al vec kad ostajemo da nam je makar uzet 80+ miliona..
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
FK Pjetlovi
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
kako ba necemo jebote pa svi se nesta nafurali dzeko, kun i neka nova imena.. volim i ja dzeku i jest covjek majstor al budimo realni torke je institucija za njega ba i ove neke zvjezde.. Uz ibrahimovica,drogbu i runija najbolji napadac svijeta sad nebitno ko je prvi ko drugi, sve su to nijanse i stvari ukusa.. torres ima 26 godina i jos nekoliko godina ugovora.. garantujem da mozemo uzeti za njega preko 70 milreds je napisao/la:Hahaha makar 80+miliona.Brate moj ako ode Torres nećeš dobiti više od 60 nema šanse.Torres Da Killa.!. je napisao/la:Sve mi ovo smrdi da cemo lagano ostati bez torketa al vec kad ostajemo da nam je makar uzet 80+ miliona..
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
- EL PREZIDENTETETETE
- Kontakt:
Ako je Clichy na izlaznim vratima onda ga pokušati dovesti, meni je on odličan lijevi bek.
Arda bi po mom mišljenju bio najbolje riješenje za Liverpool. Pavličenku se igra, zato i želi da ode
iz Tottenhama, neće on sigurno doći da bude zamjena za Torresa. Ali s obzirom da je ovaj više nego
često povrijeđen Pavličenko bi dobijao svoje šanse hehe.
Ja mislim da će Degen, Fabio, Benayoun i Lucas napustiti Liverpool u ovom prelaznom roku. Moguće
Aquilani ili Mascherano ( :
Arda bi po mom mišljenju bio najbolje riješenje za Liverpool. Pavličenku se igra, zato i želi da ode
iz Tottenhama, neće on sigurno doći da bude zamjena za Torresa. Ali s obzirom da je ovaj više nego
često povrijeđen Pavličenko bi dobijao svoje šanse hehe.
Ja mislim da će Degen, Fabio, Benayoun i Lucas napustiti Liverpool u ovom prelaznom roku. Moguće
Aquilani ili Mascherano ( :
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne bih rekao da će Aquillani otići. Počeo je konstantno igrati i asistirati, pa čak i zabijati. Njegov odlazak bi bila glupost, jer je momak došao prije nešto manje od godinu dana. Što se tiče Benyaouna, Degena, Aurelia, Riere, mislim da su oni i na samom početku sezone znali da od njih neće biti ništa. A valjda se na njima može dobiti neki novac koji bi značio dovođenje jednog dobrog igrača(mogla bi i 2 polovnjaka, al' šta će Liverpoolu polovnjaci). Što se tiče Clichy-ja, ne znam koliko je to moguće, sad će se, ukoliko je to istina, za njega početi "udarati" klubovi koji su ili prvaci, ili doprvaci svojih zemalja(Inter, Real, Barca), tako da...
Roman bi odlično došao Liverpoolu. Možda bi igrao i u prvoj(ukoliko konačno Rafa odluči igrati sa 2 špica), a može biti i sasvim solidna zamjena El Ninu(mada je ovaj, kao što @El Prezidente reče, često povrijeđen, tako da...). Jedno pitanje, je li Arda slobodan igrač sada, ili?
Također bi bio red da se i Lucas proda, mada imam osjećaj da će on još dugo, dugo nositi crveni dres. Što se tiče zadnje linije, i tu bi Škrtel i(li) Kirgyakos trebali dobiti nogu.
Roman bi odlično došao Liverpoolu. Možda bi igrao i u prvoj(ukoliko konačno Rafa odluči igrati sa 2 špica), a može biti i sasvim solidna zamjena El Ninu(mada je ovaj, kao što @El Prezidente reče, često povrijeđen, tako da...). Jedno pitanje, je li Arda slobodan igrač sada, ili?
Također bi bio red da se i Lucas proda, mada imam osjećaj da će on još dugo, dugo nositi crveni dres. Što se tiče zadnje linije, i tu bi Škrtel i(li) Kirgyakos trebali dobiti nogu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- majestic24
- Kontakt:
Sta kazes na to da stavite aquilanija na poziciju poluspica,krila bi vam bila kuyt i joe cole (dzaba je,mozete ga dovesti),a u sredini bi bili gerrard i mascherano.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- the scouser
- Kontakt:
Soto je pozitivno iznenadjenje ove sezone,mada ja ne bi ni Skrtela tjerao,nema potrebe moze biti solidan 3/4 stoper.Sad ako dodju novi vlasnici obavezno Rafi noga,i onda ulozit' novaca i dovesti mozda Hiddinka.Vjerujem da bi to bio magnet za recimo Clichya,Agbonlahora....Monolog je napisao/la:Ne bih rekao da će Aquillani otići. Počeo je konstantno igrati i asistirati, pa čak i zabijati. Njegov odlazak bi bila glupost, jer je momak došao prije nešto manje od godinu dana. Što se tiče Benyaouna, Degena, Aurelia, Riere, mislim da su oni i na samom početku sezone znali da od njih neće biti ništa. A valjda se na njima može dobiti neki novac koji bi značio dovođenje jednog dobrog igrača(mogla bi i 2 polovnjaka, al' šta će Liverpoolu polovnjaci). Što se tiče Clichy-ja, ne znam koliko je to moguće, sad će se, ukoliko je to istina, za njega početi "udarati" klubovi koji su ili prvaci, ili doprvaci svojih zemalja(Inter, Real, Barca), tako da...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
kako bi ja volio vidjeti joe cole-a kod nas... meni je to strasan igrac.majestic24 je napisao/la:Sta kazes na to da stavite aquilanija na poziciju poluspica,krila bi vam bila kuyt i joe cole (dzaba je,mozete ga dovesti),a u sredini bi bili gerrard i mascherano.
You are someone else I am still right here
- EL PREZIDENTETETETE
- Kontakt:
Dovesti Joe Colea. Iskoristiti što je slobodan igrač, dovesti još lijevog beka (Clichy,Taiwo,Cissokho)
i napadača (Bent,Luis Fabiano,Gillardinho). Prodati Lucasa,Degena,Benayouna, Fabio će kao slobodan
otići.
GK - Reina,Cavalieri
štoperi - Carragher,Agger,Škrtel,Kyrgiakhos
bekovi - Glen,Insua,jedan od ove trojice gore (najviše bih volio Taiwo-a)
sredina - Gerrard,Mascherano,Aquilani,Joe Cole,Babel,Kuyt,Maxi,Pacheco
napad - Torres,Lane,Ngog,Nemeth i jedan od ove trojice gore (najviše bih volio Luis Fabiana)

i napadača (Bent,Luis Fabiano,Gillardinho). Prodati Lucasa,Degena,Benayouna, Fabio će kao slobodan
otići.
GK - Reina,Cavalieri
napad - Torres,Lane,Ngog,Nemeth i jedan od ove trojice gore (najviše bih volio Luis Fabiana)

na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES
Ibrahimović ?Torres Da Killa.!. je napisao/la:kako ba necemo jebote pa svi se nesta nafurali dzeko, kun i neka nova imena.. volim i ja dzeku i jest covjek majstor al budimo realni torke je institucija za njega ba i ove neke zvjezde.. Uz ibrahimovica,drogbu i runija najbolji napadac svijeta sad nebitno ko je prvi ko drugi, sve su to nijanse i stvari ukusa.. torres ima 26 godina i jos nekoliko godina ugovora.. garantujem da mozemo uzeti za njega preko 70 milreds je napisao/la:Hahaha makar 80+miliona.Brate moj ako ode Torres nećeš dobiti više od 60 nema šanse.Torres Da Killa.!. je napisao/la:Sve mi ovo smrdi da cemo lagano ostati bez torketa al vec kad ostajemo da nam je makar uzet 80+ miliona..

Taj nije ni među top 10 napadača svijeta.
Torres ako bude odlazio max.cijena će biti 60.000.000 € i ovo mu je previše.
FK Pjetlovi
- majestic24
- Kontakt:
Zavisi kome da ga prodate...ako prodajete Realu i Cityju onda je malo i 100 mill
Njegov problem su ozljede. Cesto je ozljedjen i to ga .ebe.

Njegov problem su ozljede. Cesto je ozljedjen i to ga .ebe.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Ma kakvi on ako ode otiće van Engleske,u Real neće jer je bezbroj puta izjavio da NE ŽELI da igra za RMD,a ne znam gdje bi još mogao otići.
Barca kupuje Villu,Seria A nije dovoljno dobra za njega...teško pitanje.
Vjerovatno će ostati.Mada ne bih imao ništa protiv da od nekoga uzemo nekih 60.000.000 € za njega.

Vjerovatno će ostati.Mada ne bih imao ništa protiv da od nekoga uzemo nekih 60.000.000 € za njega.
FK Pjetlovi
majestic24 je napisao/la:Sta kazes na to da stavite aquilanija na poziciju poluspica,krila bi vam bila kuyt i joe cole (dzaba je,mozete ga dovesti),a u sredini bi bili gerrard i mascherano.

Kuyta prodati, dovesti Ardu Turana...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Ovako bi to dobro izgledalo.EL PREZIDENTETETETE je napisao/la:Dovesti Joe Colea. Iskoristiti što je slobodan igrač, dovesti još lijevog beka (Clichy,Taiwo,Cissokho)
otići.
GK - Reina,Cavalieri
Od napadaca Benta najradije, Taiwa na beka... I obavezno, JOE COLE.
Strasan igrac...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
i po meni je Taiwo najbolje rjesenje za englesku ligu jer je mrcina i jos ima top u nozi slicno kao i riise.ackeey je napisao/la:Ovako bi to dobro izgledalo.EL PREZIDENTETETETE je napisao/la:Dovesti Joe Colea. Iskoristiti što je slobodan igrač, dovesti još lijevog beka (Clichy,Taiwo,Cissokho)
otići.
GK - Reina,Cavalieri
Od napadaca Benta najradije, Taiwa na beka... I obavezno, JOE COLE.
Strasan igrac...
od napadaca bent bi nam dobro dosao. fabiano je tu najbolji od nabrojanih al njegova zelja je old traford i ja ga ne bi dovodio u liverpool. za nas trebaju igrati samo igraci koji mogu da shvate sta je liverpool i sta znaci igrati u engleskoj. zato treba dovoditi sto vise mladih britanskih igraca.
gerrard, torres, rafa, aquilani ne idu nigdje, ostat ce najmanje jos jednu godinu u liverpoolu, prestanite vjerovati tim zutilima
clichy ostaje u arsenalu, i ako ga arsenal bude spreman pustiti, on nece doci u liverpool
benta ne bi volio vidjeti u liverpoolu, bila bi ludost za njega dati 20 miliona funti
bilo bi previse dobro da mi dovedemo colea
riera,aurelio, el zhar i degen sigurno odlaze iz liverpoola zbog novog pravila
clichy ostaje u arsenalu, i ako ga arsenal bude spreman pustiti, on nece doci u liverpool
benta ne bi volio vidjeti u liverpoolu, bila bi ludost za njega dati 20 miliona funti
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- EL PREZIDENTETETETE
- Kontakt:
Od prodaje tih igrača možemo samo neku siću dobiti, bojim se da će još neki važan igrač otići
kako bi se dovelo solidno pojačanje
@fera, nisam znao da je želja Luisa da zaigra za Manchester, onda dalje od Anfielda ( :
kako bi se dovelo solidno pojačanje

@fera, nisam znao da je želja Luisa da zaigra za Manchester, onda dalje od Anfielda ( :
reci ti meni sad iskreno nesto... kao veliki ljubitelj lika i djela rafe, jel posteno od njega da cak i ne ponudi svoj mandat na razmatranje nakon ovako lose sezone i posebno iz razloga jer je obecao ligu prvaka znaci prakticno je garantovao da cemo igrati ligu prvaka i sad ga nema nigdje...YNWA je napisao/la:gerrard, torres, rafa, aquilani ne idu nigdje, ostat ce najmanje jos jednu godinu u liverpoolu, prestanite vjerovati tim zutilima
ti si vjerovatno u pravu sto se tice pojacanja jer sigurno je da nece doci niko dobar ili ce navuci rafa jos par polovnjaka.
ali reci mi kakvim ga covjekom cini ovo laganje... ok sto je nesposoban kao trener ima i puno gorih ali sto je đubre od covjeka .... ja ga nikad ne mogu gotiviti zbog toga.
Slažem se sa ferom zašto je obećavao nešta što se znalo da je teško ispuniti ?
Bukvalno do posljednih par kola kada je nam je bila upitna i EL govorio je da sigurno idemo u LP.
Bukvalno do posljednih par kola kada je nam je bila upitna i EL govorio je da sigurno idemo u LP.
FK Pjetlovi
I kakve koristi od toga boljeg necemo nacifera je napisao/la:reci ti meni sad iskreno nesto... kao veliki ljubitelj lika i djela rafe, jel posteno od njega da cak i ne ponudi svoj mandat na razmatranje nakon ovako lose sezone i posebno iz razloga jer je obecao ligu prvaka znaci prakticno je garantovao da cemo igrati ligu prvaka i sad ga nema nigdje...YNWA je napisao/la:gerrard, torres, rafa, aquilani ne idu nigdje, ostat ce najmanje jos jednu godinu u liverpoolu, prestanite vjerovati tim zutilima
ti si vjerovatno u pravu sto se tice pojacanja jer sigurno je da nece doci niko dobar ili ce navuci rafa jos par polovnjaka.
ali reci mi kakvim ga covjekom cini ovo laganje... ok sto je nesposoban kao trener ima i puno gorih ali sto je đubre od covjeka .... ja ga nikad ne mogu gotiviti zbog toga.
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
Onog Kuyta nemogu prodati ni za šaku kukuruza.
Pisalo je se nešto da neki Kinez preuzima Liverpool, a da će novi trener biti Ćiro.
Pisalo je se nešto da neki Kinez preuzima Liverpool, a da će novi trener biti Ćiro.