Prije Ronaldinho, Henry, Eto’o, MessiDerdiyok je napisao/la:Liči li na
Ronaldo, Beckham, Figo, Zidane, Raul
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Don't hate what you don't understand.
Koliko je ova ekipa donijela novca realu niste svjesni haha.Da se vama vako nesto ponovi i bez trofeja bili bi sigurni da mozete trositi za naredne sezone tonu novcaDerdiyok je napisao/la:Liči li na
Ronaldo, Beckham, Figo, Zidane, Raul

Dabogda vam se svake godine ponavljala takva ekipa. 

Don't hate what you don't understand.
Ovo je tačno. Koliko god Galacticosi bili neuspješan projekat sa sportske strane, donijeli su ono za čim je Pero najviše i mario.MElloo je napisao/la:Koliko je ova ekipa donijela novca realu niste svjesni haha.Da se vama vako nesto ponovi i bez trofeja bili bi sigurni da mozete trositi za naredne sezone tonu novca

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma kakogod, pojacavat se top igracima mora ako se misle titule uzimati bilo koje. Primjer zivi je Real Madrid iz prosle sezone gdje su prodali jednog Ronalda i spali da im glavni igrac bude 18godisnjak. Nece da moze.
27.10.2020
Malo je poznato da je real bio u finansijskim problemima kad je pero preuzeo.Sve se promjenilo sa galacticosima.messilla je napisao/la:Ovo je tačno. Koliko god Galacticosi bili neuspješan projekat sa sportske strane, donijeli su ono za čim je Pero najviše i mario.MElloo je napisao/la:Koliko je ova ekipa donijela novca realu niste svjesni haha.Da se vama vako nesto ponovi i bez trofeja bili bi sigurni da mozete trositi za naredne sezone tonu novca
Mada opet Grizi nije ta galactico klasa medijski.Morate dovest neymara i jos nekog popularnog ko Pogba da imate prave galactiose

Danas imaš 3 top zvijezde i brendove. Messi, te lažni Ronaldo i Neymar. Ostali nisu ni blizu popularnosti ovog trojca. Čak ni Pogba nije blizu toga. Mbappe bi mogao biti taj, ali treba preći u Real da bi postao baš top zvijezda.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ne treba klaun labilni, dovoljan je kakadu da se sve zapali. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
World of football: how the hell do we stop this attack?Ney, Griez, Dembouz, GOAT, Suki
Valverde: hold my beer
Neymar i ako dodje na klupu mu je
dje ce ko sa Sukijem
dje ce ko sa Sukijem
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
AtlaZ je napisao/la:World of football: how the hell do we stop this attack?Ney, Griez, Dembouz, GOAT, Suki
Valverde: hold my beer

Ali fakat zamisli da još Ney dođe i imaš ove igrače na raspolaganju...i onda se sjetiš ko je trener, depresija mrtva.

gledaj Malcoma na slici, ko on neki faktor hahhaha
pa komotno sam se mogao i ja ugurati tu, niko ne bi ni primjetio
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Da sve vremena na vrijeme ne uleti ovako na kakvu sliku, zaboravili bi da je uopste clan Barcemiki_92 je napisao/la:gledaj Malcoma na slici, ko on neki faktor hahhaha

Sta uradise momku Pacov i kompanija, mogli ga pustit nek ode u Romu, ako su vec planirali da hobla klupu cijeli ugovor.
Pa dobro, u svakom slucaju je veci faktor od Coutinhamiki_92 je napisao/la:gledaj Malcoma na slici, ko on neki faktor hahhaha

Barca bi htjela izvuci bar pola para uloženih u njega vratiti - al niko ne želi ClocinhaNaime, Mundo Deportivo je objavio jutros da Barca želi prodati Coutinha, ali je problem što niko nije pokazao interes za njega. Pisalo se da ga želi PSG, ali niti jedna ponuda nije zvanično došla na adresu Barcelone za brazilskog veznjaka.

Ma ako nista, javit ce se Everton. Dati im ga za 50 milionalet3 je napisao/la:Barca bi htjela izvuci bar pola para uloženih u njega vratiti - al niko ne želi ClocinhaNaime, Mundo Deportivo je objavio jutros da Barca želi prodati Coutinha, ali je problem što niko nije pokazao interes za njega. Pisalo se da ga želi PSG, ali niti jedna ponuda nije zvanično došla na adresu Barcelone za brazilskog veznjaka.ko ce klošara raspalog kupiti, nisu ni u PSGu slijepi.

U pravu si. Tako ce otprilike i biti, daj šta daš, bolje išta nego ništaEvander je napisao/la:Ma ako nista, javit ce se Everton. Dati im ga za 50 milionalet3 je napisao/la:Barca bi htjela izvuci bar pola para uloženih u njega vratiti - al niko ne želi ClocinhaNaime, Mundo Deportivo je objavio jutros da Barca želi prodati Coutinha, ali je problem što niko nije pokazao interes za njega. Pisalo se da ga želi PSG, ali niti jedna ponuda nije zvanično došla na adresu Barcelone za brazilskog veznjaka.ko ce klošara raspalog kupiti, nisu ni u PSGu slijepi.

Mada kad realno sagledaš - pošto levatine za transfere nece znati prodati Coutinha, on ce ici na neke posudbe par godina, dok mu ne istekne ugovor ili dok ga ne prodaju za neku siću.
Tako ti je to kad si pizdun na terenu. Covjek ko mrtav, anemican, nit igra odbranu, nit napad. A gubi lopte. Totalno igrac manje na terenu. Prodat pod hitno, pogotovo ako Neymar dodje.
27.10.2020
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ja mislim da on ne igra na svojoj "pravoj" poziciji. Mislim da treba da igra u vezi.leorey je napisao/la:Tako ti je to kad si pizdun na terenu. Covjek ko mrtav, anemican, nit igra odbranu, nit napad. A gubi lopte. Totalno igrac manje na terenu. Prodat pod hitno, pogotovo ako Neymar dodje.

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ma Coutinho ti je tipican preplaceni nogometas, za kojeg das 140M ali to sto je toliko placen ne mora da znaci da vrijedi i upola toliko. Dakle do tebe je, profulio si i to je to. Oni njega ako uvale nekom za 80-100M ili PSG-u za Neymara, bio bi to posao decenije i nevidjena kradja.Tesnjak1991 je napisao/la:Ja mislim da on ne igra na svojoj "pravoj" poziciji. Mislim da treba da igra u vezi.leorey je napisao/la:Tako ti je to kad si pizdun na terenu. Covjek ko mrtav, anemican, nit igra odbranu, nit napad. A gubi lopte. Totalno igrac manje na terenu. Prodat pod hitno, pogotovo ako Neymar dodje.![]()
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.