Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
alison out sutra, mogo bi atletiko propustit
pisaj ga
pisaj ga
Klopp rekao na pressu

Vjerovatno tek nakon pauze se vraća.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Dva puta sam sanjao revans protiv Atletica i ni u jednom snu ne prodjemo dalje 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma dobro, moze Adrian. Trenutno Klopp ima vecih problema od te golmanske pozicije.
Zato je kapiten spreman za Atletico.
Zato je kapiten spreman za Atletico.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
aj sto je faul sto je bio ali milner bogovi, pa iz aviona se vidjelo sta onaj planira da uradi
bez obzira sto je gomez mlad vidi se da njemu iq nije najbolji.
Osjetis onakav udarac u ledja i umjesto da padnes odmah on mlatara rukama.Sudija je bio previse udaljen i da je pao sviro bi 100% prekrsaj al hajde
Osjetis onakav udarac u ledja i umjesto da padnes odmah on mlatara rukama.Sudija je bio previse udaljen i da je pao sviro bi 100% prekrsaj al hajde
Sta ovo Kloppa opet hvata ludilo sa pomocnim sudijama.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ne bih se ja puno zavaravao, vodimo ali igra nije puno napredovala. Najveci problem je pad forme Gomeza i Fabinha zbog kojeg cesto odbrana nema nikakvu zastitu, nekako se uvijek nadje na pogresnom mjestu. Ne bi me iznenadilo da protiv Atletica pocnemo u 4-2-3-1.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Generalno, reakcija tima na ovaj pad forme je uzasna. Izgledaju potpuno rastimano, sto Osim rece, "tim 2015".
Nadam se da necemo ovo gledati u buducnosti. Ovo da, kada ide onda je sve ok, fino, krasno, a onda kad dodje kriza rezultata i pad forme, koji je neizbjezan, da tim izgleda totalno dezorijentisano.
Ovih nekoliko utakmica izgledaju kao skup igraca koji uopste nije zainteresovan za fudbal. I za ova dva gola danas, moze se zahvaliti Bournemouthu koji pravi greske iz kola u kolo, slicno kao i West Ham. U Watfordu je bila druga prica, jer su i oni cvrsci i koncentrisaniji od prethodne dvije ekipe.
Mozda izgleda malo ruzno ovo kritikovanje, ali na ovu sezonu licno nemam nikakvih zamjerki. Sta god da se desi u srijedu, nece mi se promijeniti raspolozenje i misljenje o posljednjih godinu dana u kojoj je klub osvojio Ligu prvaka, Super kup, Svjetsko klupsko... a i na kraju liga. Nadam se da se nece od gotovog napraviti veresiju. Ali ako se klub zeli zadrzati na najvisem nivou i u narednim sezonama, sa krizma se mora bolje nositi.
Nadam se da necemo ovo gledati u buducnosti. Ovo da, kada ide onda je sve ok, fino, krasno, a onda kad dodje kriza rezultata i pad forme, koji je neizbjezan, da tim izgleda totalno dezorijentisano.
Ovih nekoliko utakmica izgledaju kao skup igraca koji uopste nije zainteresovan za fudbal. I za ova dva gola danas, moze se zahvaliti Bournemouthu koji pravi greske iz kola u kolo, slicno kao i West Ham. U Watfordu je bila druga prica, jer su i oni cvrsci i koncentrisaniji od prethodne dvije ekipe.
Mozda izgleda malo ruzno ovo kritikovanje, ali na ovu sezonu licno nemam nikakvih zamjerki. Sta god da se desi u srijedu, nece mi se promijeniti raspolozenje i misljenje o posljednjih godinu dana u kojoj je klub osvojio Ligu prvaka, Super kup, Svjetsko klupsko... a i na kraju liga. Nadam se da se nece od gotovog napraviti veresiju. Ali ako se klub zeli zadrzati na najvisem nivou i u narednim sezonama, sa krizma se mora bolje nositi.
Spamm
Spamm
jos 3 braco
Ma dobro je, pobjeda. Malo da se digne moral pred bitnu utakmicu. Još 9 bodova do titule, valjda se to neće prosuti.
Fabinho brat je nagazio negdje,nikako nije isti igrač kao prije, na svaku loptu kasni, svaki mu pas nesiguran. Nadam se da neće igrati protiv Atletica.
Fabinho brat je nagazio negdje,nikako nije isti igrač kao prije, na svaku loptu kasni, svaki mu pas nesiguran. Nadam se da neće igrati protiv Atletica.
Alisson na štakama, Virgil, MATIP, Trent, Robbo, Hendo, Gini, Ox, Mo, Mane i Bobby protiv Atletica
Matip bi bio još veća provala od Gomeza protiv Atletica
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Hehe Matip, dobra fora
Da je u formi dobro bi dosao u skoku a i njegovo iznosenje lopte i probijanje prvog bloka je drasticno bolje u odnosu na Gomeza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.