I ti kopirao sa fb iz komentaraleorey je napisao/la:
Naravno da je istinita![]()
Zapisavanje level pro

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
I ti kopirao sa fb iz komentaraleorey je napisao/la:
Zapisavanje level pro
Ma ja pratim vecinom na twitteru sve oko transfera, zapratis par provjerenih acc oko Barce i deriDerdiyok je napisao/la:I ti kopirao sa fb iz komentaraleorey je napisao/la:
Zapisavanje level pro
Ali koja smjelost, nije bgm ovako nas zayebavao, cak sta vise, bio je dosta profesionalniji ovdje nego tamo, sto je i normalno jer smo veci klub jelBoixosNois1899 je napisao/la:Ali zanimljivo čitati komentare navijača PSG-a. Bukvalno prolaze kroz ono kroz šta smo mi prolazili prije 2 godine. Masovno mu spominju majku i tjeraju ga iz kluba
Što je neambiciozno otići u PSG, kad oni sanjaju CLBoixosNois1899 je napisao/la:Šta je idiot napravio od sebe. Dao dvije godine karijere plastici iz Pariza. Koliko neambiciozan igrač moraš biti pa tamo otići iz kluba kao što je Barcelona gdje si imao sve, i pare, i poštovanje, poslije Messija druga najveća zvijezda tima... I sve to odje.beš pod izgovorom da ideš zbog sportskog projekta
Koliko je unazadio i sebe i Barcelonu tim potezom. Ove zadnje dvije godine su bila potpuna stagnacija i za njega i za nas.
Zato jer je jedini nesto pokusavao da uradi, dok su se drugi krili i vukli po terenu.Derdiyok je napisao/la:46 izgubljenih lopti, ali zašto ? Šta li su drugi radili ?
Mokes ga predstavlja kao da je onaj Bakayoko iz Celzija po pitanju tehnike, a kao što ti reče, tu utakmicu čovjek je sam sve vrijeme pokušavao nešta.Evander je napisao/la:Zato jer je jedini nesto pokusavao da uradi, dok su se drugi krili i vukli po terenu.Derdiyok je napisao/la:46 izgubljenih lopti, ali zašto ? Šta li su drugi radili ?
Jedini koji je imao zelju da igra tu utakmicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.