FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Šta novine kažu? 26.1.2013
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... -26-1-2013" onclick="window.open(this.href);return false;
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... -26-1-2013" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Bilo bi super kad bi se Adil prdao za 600.000 €, to bi nam "uredilo" finansije, ali opet gubimo napadaca. Nadam se da šef ima jokera u rukavu. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ima pandza amaw dogovorio sa njimElegant je napisao/la:Bilo bi super kad bi se Adil prdao za 600.000 €, to bi nam "uredilo" finansije, ali opet gubimo napadaca. Nadam se da šef ima jokera u rukavu.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
http://fkzeljeznicar.ba/zeljeznicar-dan ... sk-a/4112/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Moram Vam priznati da mi se Pandza svidja kao igrac jest da je pitarastra1922 je napisao/la:ima pandza amaw dogovorio sa njimElegant je napisao/la:Bilo bi super kad bi se Adil prdao za 600.000 €, to bi nam "uredilo" finansije, ali opet gubimo napadaca. Nadam se da šef ima jokera u rukavu.
-
neroazzuro
- Kontakt:
Dok god ekipa trenira na onom blatnjavom terenu ja ne ocekujem ljepsu igru Zeljeznicara. Ono svaki pas usporava za jedno sekundu,zato se svi i nerviramo zbog predivne transformacije u igri.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
eto ako ode adil on dolazi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ma nema ti sve znas burazeruastra1922 je napisao/la:eto ako ode adil on dolazi
- BegBasagic
Priča oko Adilovića i Minhena je završena već odavno, Minhen je doveo na posudbu Norveškog napadača Ola Kamaru jer nemaju para, i onda logično da u besparici neće "kamarati" igrace jos i dovesti Adilovića kojeg moraju platiti, Avaz ko Avaz ništa novo ...ZZtop10 je napisao/la:Adilovic dogovorio uslove s Minhenom , ceka se ponuda. ( Avaz)
"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas
"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare
Alexandre Dumas
- DzoleZeljo
- Kontakt:
neroazzuro je napisao/la:Dok god ekipa trenira na onom blatnjavom terenu ja ne ocekujem ljepsu igru Zeljeznicara. Ono svaki pas usporava za jedno sekundu,zato se svi i nerviramo zbog predivne transformacije u igri.
Kako ne mozes da svatis, ako mi sebi sredimo terene za 10 (prvenstveno glavi, pa pomocni), dobit cemo mac sa dvije ostrice, jer drugi tereni u BIH nisu nista bolji od onog travnjaka (oranice) sa pomocnog. Zna Amar to dobro i zato forsira treniranje na takvom terenu. Tako je kako je, moramo se mi prilagodavati uvjetima a ne uvjeti nama. Eto cujem ima nekih mogucih naznaka da bi nogometni savez od sljedece sezone mogao zahtijevati od svih premier ligasa pored 3.000 stolica, i sredivanje terena kao i rasvjetu. Koliko ima tacnog u ovome vidjet cemo...
Da mi mogli gledati bolji i leprsavu igru, moraju se prvu steci uvjeti kod svih premijer ligasa.
- BegBasagic
Početni sastav za današnju pripremnu utakmicu sa GOŠK-om iz Gabele:
Antolović, Bogičević, Kerla, Stanić, Smajić, Kvesić, Jamak, Tomić, Bekrić, Selimović i Brković
ps. tri igraca omladinske škole FK Sloboda prelaze u omladinsku školu FK Željezničar
Antolović, Bogičević, Kerla, Stanić, Smajić, Kvesić, Jamak, Tomić, Bekrić, Selimović i Brković
ps. tri igraca omladinske škole FK Sloboda prelaze u omladinsku školu FK Željezničar
"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas
Alexandre Dumas
Bez Adila i Svrake ... 
Igrat ce se dva puta po 60 minuta ..
Igrat ce se dva puta po 60 minuta ..
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Odakle Vama te informacije ili je zajebancijaBegBasagic je napisao/la:Početni sastav za današnju pripremnu utakmicu sa GOŠK-om iz Gabele:
Da to nisu ovi U19-reprezentativci, Prses, Gojkovic i Music?BegBasagic je napisao/la:Početni sastav za današnju pripremnu utakmicu sa GOŠK-om iz Gabele:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
Faruk TM´87
- Kontakt:
po trenutnom sastavu, zadnjeg vezlog da li igra Bekrić ili Jamak s Tomićem ?BegBasagic je napisao/la:Početni sastav za današnju pripremnu utakmicu sa GOŠK-om iz Gabele:
Daj nevaljaj gluposti. Cuj mac sa dvije ostriceDzoleZeljo je napisao/la:neroazzuro je napisao/la:Dok god ekipa trenira na onom blatnjavom terenu ja ne ocekujem ljepsu igru Zeljeznicara. Ono svaki pas usporava za jedno sekundu,zato se svi i nerviramo zbog predivne transformacije u igri.
Kako ne mozes da svatis, ako mi sebi sredimo terene za 10 (prvenstveno glavi, pa pomocni), dobit cemo mac sa dvije ostrice, jer drugi tereni u BIH nisu nista bolji od onog travnjaka (oranice) sa pomocnog. Zna Amar to dobro i zato forsira treniranje na takvom terenu. Tako je kako je, moramo se mi prilagodavati uvjetima a ne uvjeti nama. Eto cujem ima nekih mogucih naznaka da bi nogometni savez od sljedece sezone mogao zahtijevati od svih premier ligasa pored 3.000 stolica, i sredivanje terena kao i rasvjetu. Koliko ima tacnog u ovome vidjet cemo...
Da mi mogli gledati bolji i leprsavu igru, moraju se prvu steci uvjeti kod svih premijer ligasa.
Sigurno Amar forsira igrace na onoj oranici da treniraju gdje mogu nogu iz kuka izvalit.
NO PYRO NO PARTY
Ovaj BegBasagic se rijetko zezaCARSON je napisao/la:Odakle Vama te informacije ili je zajebancijaBegBasagic je napisao/la:Početni sastav za današnju pripremnu utakmicu sa GOŠK-om iz Gabele:
- BegBasagic
Svake godine u omladinsku školu dolaze perspektivni i mladi fudbaleri iz cijele države, i koliko ja znam sve je na bazi stipendiranja, djeca žive i školuju se u Sarajevu, tako da nista čudno ni novo sa ovom trojicom iz Tuzle ...CARSON je napisao/la:Odakle Vama te informacije ili je zajebancijaBegBasagic je napisao/la:Početni sastav za današnju pripremnu utakmicu sa GOŠK-om iz Gabele:
Alexandre Dumas
Alexandre Dumas
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@Buu - Dobro, ti si pametnica.. 
Trenutno korisnika/ca: addebisi, Cwirek, DoktorXabaras, kosuljaplava, Paromlinac, WeekendOffender i 97 gostiju.