https://skydrive.live.com/view.aspx?cid ... 0&app=Word" onclick="window.open(this.href);return false;Luca.Toni je napisao/la:Tako i treba, Bog voli optimisticne ljude!AnelZ je napisao/la:Evo da budem optimista jednom u zivotu, ove predstojece sezone u Evropi cemo igrati najmanje play-off Lige Evrope ukoliko (a sto zaista ocekujem) osvojimo nasu liguovo baziram na pretpostavci da cemo imati srece i biti nosioci u drugom pretkolu Lige Prvaka (zavisimo od Bugarske, Azerbejdzanske i Madjarske lige)
i ako mozes izvjestavaj nas ovdjem kad pocnu te pomenute lige, kako se krecu ti klubovi koji bi bili nosioci mjesto nas ako budu prvaci. Hvala unaprijed
evo drug,spasi stranicu,pa sam prati

@carson
takodjer mi je drag greda i znam covjeka,ali nisam bio zadovoljan,dok nisam cuo sta ima reci.naime malo mi je promjenilo misljenje to sto za stadion ko sto se kaze iz rukava,isprica kompletnu proceduru,skoro pa brojeve soba gdje treba kucati.sto znaci da je dobro upucen,za razliku od zujinog standardnog odgovora "ima tu vise nivoa".
ali ipak,vidjet ce mo sta ce biti u buducnosti,poucen iskustvom,ovo sve mi "nit smrdi,nit mirise"
zebu ne mogu ni ja da prezalim kao igraca,al s druge strane vidim igru u evropi u kojoj nije zeba zaflasteren sa dvojicom,a nase koji ne vide samo njega kao opciju za prenos lopte. mozda i izadje na dobro sa razigranim bekricem. krivo mi je sto je takav igrac otisao,al to je nista naspram onoga da smo jedno poluvrijeme u mariboru dominirali,a drugo popu.sili foru,tako da ti dodje 1:1,ako povuces paralelu.
@bokaco- nek se ima konacno sta kvalitetno procitati

samo mozda se te promjene desavaju upravo,koje nam trebaju? nekako nas vidim kao mnogo brzu i pokretljiviju ekipu na proljece,a mozda i u evropi? ko zna...