FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SarajlijaTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 jan 2013, 11:24

Luca.Toni je napisao/la:
AnelZ je napisao/la:Evo da budem optimista jednom u zivotu, ove predstojece sezone u Evropi cemo igrati najmanje play-off Lige Evrope ukoliko (a sto zaista ocekujem) osvojimo nasu ligu :) ovo baziram na pretpostavci da cemo imati srece i biti nosioci u drugom pretkolu Lige Prvaka (zavisimo od Bugarske, Azerbejdzanske i Madjarske lige)
Tako i treba, Bog voli optimisticne ljude!

i ako mozes izvjestavaj nas ovdjem kad pocnu te pomenute lige, kako se krecu ti klubovi koji bi bili nosioci mjesto nas ako budu prvaci. Hvala unaprijed :D
https://skydrive.live.com/view.aspx?cid ... 0&app=Word" onclick="window.open(this.href);return false;

evo drug,spasi stranicu,pa sam prati ;)

@carson
takodjer mi je drag greda i znam covjeka,ali nisam bio zadovoljan,dok nisam cuo sta ima reci.naime malo mi je promjenilo misljenje to sto za stadion ko sto se kaze iz rukava,isprica kompletnu proceduru,skoro pa brojeve soba gdje treba kucati.sto znaci da je dobro upucen,za razliku od zujinog standardnog odgovora "ima tu vise nivoa".
ali ipak,vidjet ce mo sta ce biti u buducnosti,poucen iskustvom,ovo sve mi "nit smrdi,nit mirise"

zebu ne mogu ni ja da prezalim kao igraca,al s druge strane vidim igru u evropi u kojoj nije zeba zaflasteren sa dvojicom,a nase koji ne vide samo njega kao opciju za prenos lopte. mozda i izadje na dobro sa razigranim bekricem. krivo mi je sto je takav igrac otisao,al to je nista naspram onoga da smo jedno poluvrijeme u mariboru dominirali,a drugo popu.sili foru,tako da ti dodje 1:1,ako povuces paralelu.

@bokaco- nek se ima konacno sta kvalitetno procitati ;)
samo mozda se te promjene desavaju upravo,koje nam trebaju? nekako nas vidim kao mnogo brzu i pokretljiviju ekipu na proljece,a mozda i u evropi? ko zna...

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 26 jan 2013, 11:27

Adilovic dogovorio uslove s Minhenom , ceka se ponuda. ( Avaz)
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 26 jan 2013, 11:35

:mrgreen: i ja se probudim jutros sav nikakav,lagano se havizam i rekoh sebi da malo otvorim forum,da vidim ima li sta novo,da li je neko nesto napisao...i onda ugledam i svoj post :mrgreen: :mrgreen: ...veze nemam da sam uopste nesto pisao...sad sam se sjetio da sam nesto kucao oko 4 ujutro :mrgreen: ...al hajd,bar nisam psovao :mrgreen: ...sam se sebi ismijah :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 26 jan 2013, 12:03

Šta novine kažu? 26.1.2013

http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... -26-1-2013" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 jan 2013, 12:47

Bilo bi super kad bi se Adil prdao za 600.000 €, to bi nam "uredilo" finansije, ali opet gubimo napadaca. Nadam se da šef ima jokera u rukavu. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 jan 2013, 12:51

Elegant je napisao/la:Bilo bi super kad bi se Adil prdao za 600.000 €, to bi nam "uredilo" finansije, ali opet gubimo napadaca. Nadam se da šef ima jokera u rukavu. ;)
ima pandza amaw dogovorio sa njim
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 26 jan 2013, 12:59

http://fkzeljeznicar.ba/zeljeznicar-dan ... sk-a/4112/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

CARSON

Post Postao/la CARSON » 26 jan 2013, 13:04

astra1922 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Bilo bi super kad bi se Adil prdao za 600.000 €, to bi nam "uredilo" finansije, ali opet gubimo napadaca. Nadam se da šef ima jokera u rukavu. ;)
ima pandza amaw dogovorio sa njim
Moram Vam priznati da mi se Pandza svidja kao igrac jest da je pitar

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 26 jan 2013, 13:16

Dok god ekipa trenira na onom blatnjavom terenu ja ne ocekujem ljepsu igru Zeljeznicara. Ono svaki pas usporava za jedno sekundu,zato se svi i nerviramo zbog predivne transformacije u igri.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 jan 2013, 13:16

eto ako ode adil on dolazi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

CARSON

Post Postao/la CARSON » 26 jan 2013, 13:22

astra1922 je napisao/la:eto ako ode adil on dolazi
Ma nema ti sve znas burazeru

BegBasagic

Post Postao/la BegBasagic » 26 jan 2013, 13:25

ZZtop10 je napisao/la:Adilovic dogovorio uslove s Minhenom , ceka se ponuda. ( Avaz)
Priča oko Adilovića i Minhena je završena već odavno, Minhen je doveo na posudbu Norveškog napadača Ola Kamaru jer nemaju para, i onda logično da u besparici neće "kamarati" igrace jos i dovesti Adilovića kojeg moraju platiti, Avaz ko Avaz ništa novo ...
"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas

"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 26 jan 2013, 13:27

neroazzuro je napisao/la:Dok god ekipa trenira na onom blatnjavom terenu ja ne ocekujem ljepsu igru Zeljeznicara. Ono svaki pas usporava za jedno sekundu,zato se svi i nerviramo zbog predivne transformacije u igri.

Kako ne mozes da svatis, ako mi sebi sredimo terene za 10 (prvenstveno glavi, pa pomocni), dobit cemo mac sa dvije ostrice, jer drugi tereni u BIH nisu nista bolji od onog travnjaka (oranice) sa pomocnog. Zna Amar to dobro i zato forsira treniranje na takvom terenu. Tako je kako je, moramo se mi prilagodavati uvjetima a ne uvjeti nama. Eto cujem ima nekih mogucih naznaka da bi nogometni savez od sljedece sezone mogao zahtijevati od svih premier ligasa pored 3.000 stolica, i sredivanje terena kao i rasvjetu. Koliko ima tacnog u ovome vidjet cemo...

Da mi mogli gledati bolji i leprsavu igru, moraju se prvu steci uvjeti kod svih premijer ligasa. ;)

BegBasagic

Post Postao/la BegBasagic » 26 jan 2013, 13:59

Početni sastav za današnju pripremnu utakmicu sa GOŠK-om iz Gabele:
Antolović, Bogičević, Kerla, Stanić, Smajić, Kvesić, Jamak, Tomić, Bekrić, Selimović i Brković

ps. tri igraca omladinske škole FK Sloboda prelaze u omladinsku školu FK Željezničar :mrgreen:
"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas

"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 26 jan 2013, 14:01

Bez Adila i Svrake ... :)

Igrat ce se dva puta po 60 minuta .. :roll:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 26 jan 2013, 14:14

BegBasagic je napisao/la:Početni sastav za današnju pripremnu utakmicu sa GOŠK-om iz Gabele:
Antolović, Bogičević, Kerla, Stanić, Smajić, Kvesić, Jamak, Tomić, Bekrić, Selimović i Brković

ps. tri igraca omladinske škole FK Sloboda prelaze u omladinsku školu FK Željezničar :mrgreen:
Odakle Vama te informacije ili je zajebancija

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 26 jan 2013, 14:19

BegBasagic je napisao/la:Početni sastav za današnju pripremnu utakmicu sa GOŠK-om iz Gabele:

Da to nisu ovi U19-reprezentativci, Prses, Gojkovic i Music? :D
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Faruk TM´87
Kontakt:

Post Postao/la Faruk TM´87 » 26 jan 2013, 14:20

po trenutnom sastavu, zadnjeg vezlog da li igra Bekrić ili Jamak s Tomićem ?

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 26 jan 2013, 14:28

DzoleZeljo je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:Dok god ekipa trenira na onom blatnjavom terenu ja ne ocekujem ljepsu igru Zeljeznicara. Ono svaki pas usporava za jedno sekundu,zato se svi i nerviramo zbog predivne transformacije u igri.

Kako ne mozes da svatis, ako mi sebi sredimo terene za 10 (prvenstveno glavi, pa pomocni), dobit cemo mac sa dvije ostrice, jer drugi tereni u BIH nisu nista bolji od onog travnjaka (oranice) sa pomocnog. Zna Amar to dobro i zato forsira treniranje na takvom terenu. Tako je kako je, moramo se mi prilagodavati uvjetima a ne uvjeti nama. Eto cujem ima nekih mogucih naznaka da bi nogometni savez od sljedece sezone mogao zahtijevati od svih premier ligasa pored 3.000 stolica, i sredivanje terena kao i rasvjetu. Koliko ima tacnog u ovome vidjet cemo...

Da mi mogli gledati bolji i leprsavu igru, moraju se prvu steci uvjeti kod svih premijer ligasa. ;)
Daj nevaljaj gluposti. Cuj mac sa dvije ostrice :lol:
Sigurno Amar forsira igrace na onoj oranici da treniraju gdje mogu nogu iz kuka izvalit. :shock:
NO PYRO NO PARTY

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 26 jan 2013, 14:28

CARSON je napisao/la:

Odakle Vama te informacije ili je zajebancija
Ovaj BegBasagic se rijetko zeza

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 42 gosta.