Naravno da ce Dembele biti zrtveno janje, jer realno, koji ce ti? Ne mozes skupiti 10 igraca od 100 miliona da igraju jednu poziciju i da griju klupu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Neymar svim silama želi u Barcelonu gdje ga priželjkuju Messi i Suarez. Brazilci čak pišu da je navodno rekao da će se i ostaviti nogometa, ali da više ne želi igrati za PSG.
Dobro, hajd da se složim sa tobom.Evander je napisao/la:Ako dodje u Barcelonu, Neymar ce postati broj jedan na svijetu
Naravno da ce Dembele biti zrtveno janje, jer realno, koji ce ti? Ne mozes skupiti 10 igraca od 100 miliona da igraju jednu poziciju i da griju klupu.
Pogrijesili. Neko je za to morao krivicno odgovarati.let3 je napisao/la:Dobro, hajd da se složim sa tobom.Evander je napisao/la:Ako dodje u Barcelonu, Neymar ce postati broj jedan na svijetu
Ali da onda postavim jednom pitanje koje se odmah nameće samo po sebi: Koji qrac su kupovali Dembelea, davali preko 100 miliona za njega, lagali javnost da je on projekat buducnosti, sam predsjednik Bartomeu govorio da je Osman bolji od Neymara i sve to - ako ce ga sad prodavati (u momentu kad ima 22 godine![]()
). Po ko to normalan radi ?
Ta njegova eventualna prodaja bi bio najbolji primjer neznanja uprave, svih njihovih lutanja, zabluda i potpuno promašene transfer politike.
Pa naravno, pa nece provesti svu karijeru u Juventusu, to je Raiolin igracAtlaZ je napisao/la:Yebo me svak ako za 2-3 godine ovaj De Ligt nebude trazio transfer u Barcu (to je ako ne budu osvojili LP). Eto ko ziv ko mrtav, citirajte me haha.
Samuele brate, trgni se i pokazi da si jedan od najboljih stopera na svijetu. Sa zdravim Umtitijem ova ekipa je 30 % jaca. Takodjer veliku nadu polazem u Todiba, mogao bi biti prava zlatna koka!
Vidi nesto, zasto mislim da se ne treba prodati. Suarez najvjerovatnije igra zadnju sezonu u Barcu, ili ti ga starter. Znaci iduce godine komotno imas Dembelea i Neya na krilima, Griez u spicu i jarca da radi sta hoces..Evander je napisao/la:Ako dodje u Barcelonu, Neymar ce postati broj jedan na svijetu
Eh pa eto, ja sam ubijedjen u to... San svakog igraca je da zaigra ili u Barci ili Realu. A vjerujem da ce kosto kazes sa 22-24 godine traziti transfer vamo, a tad ce biti vec izradjen igrac.leorey je napisao/la:Pa naravno, pa nece provesti svu karijeru u Juventusu, to je Raiolin igracAtlaZ je napisao/la:Yebo me svak ako za 2-3 godine ovaj De Ligt nebude trazio transfer u Barcu (to je ako ne budu osvojili LP). Eto ko ziv ko mrtav, citirajte me haha.
Samuele brate, trgni se i pokazi da si jedan od najboljih stopera na svijetu. Sa zdravim Umtitijem ova ekipa je 30 % jaca. Takodjer veliku nadu polazem u Todiba, mogao bi biti prava zlatna koka!![]()
Zbog toga je i izabrao Juventus, da za 3-4 godine moze napraviti transfer karijere u Barcelonu ili Real Madrid sa 22-23 godine. Raiola je majstor u tome. Pogledaj samo sta radi s Pogbom sad. A sve napravio da ga uvali u United.
Evander je napisao/la:Pogrijesili. Neko je za to morao krivicno odgovarati.let3 je napisao/la:Dobro, hajd da se složim sa tobom.Evander je napisao/la:Ako dodje u Barcelonu, Neymar ce postati broj jedan na svijetu
Ali da onda postavim jednom pitanje koje se odmah nameće samo po sebi: Koji qrac su kupovali Dembelea, davali preko 100 miliona za njega, lagali javnost da je on projekat buducnosti, sam predsjednik Bartomeu govorio da je Osman bolji od Neymara i sve to - ako ce ga sad prodavati (u momentu kad ima 22 godine![]()
). Po ko to normalan radi ?
Ta njegova eventualna prodaja bi bio najbolji primjer neznanja uprave, svih njihovih lutanja, zabluda i potpuno promašene transfer politike.
Ali ako postoji sansa da ispravis gresku, onda to treba i uraditi.
A to da je Dembele bolji od Neymara, to moze samo budala reci, a jos veca budala stvarno to i misliti.
jbg jaro, ove proljev izjave su došle direktno iz usta predsjednika FC Barcelona, ne od nekog domara ili portiraBarcelona star Ousmane Dembele is now a better player than Neymar, according to the man who signed him, Josep Bartomeu.
The Barca president oversaw Neymar’s £198m transfer to Paris Saint-Germain in 2017, with Dembele arriving from Borussia Dortmund shortly afterwards for £135m and Philippe Coutinho joining the club from Liverpool in January 2018 for £142m.
Both players are adequate replacements, says Bartomeu.
“I explained that we have a project with Dembele and Coutinho with Neymar’s money,’ he told Spanish television channel TVE.
“Dembele’s level is better now than Neymar’s, he’s a much better player than Neymar and he’s already adapted.”
The Camp Nou supremo was also full of praise for former Liverpool star Coutinho, who has been linked with a move away from Barcelona recently.
However, it appears the 26-year-old Brazil international is going nowhere.
“Coutinho is a great player, excellent, he’s getting better and better,” he added.
“It’s not easy to play at Barca – he was here six months last season and he’s complete now. He has the confidence of [Ernesto Valverde] the coach. He’s a global player and we expect a lot. from him.
“He will continue at Barca. He’s different and Barca needs different players.”
[MD] | Galatasaray wants to sign Arda Turan.
Arda Turan still has a contract with FC Barcelona until June 30, 2021, he is on loan at Istanbul, Basaksehir.
uvijek postoji neko glupljiBoixosNois1899 je napisao/la:[MD] | Galatasaray wants to sign Arda Turan.
Arda Turan still has a contract with FC Barcelona until June 30, 2021, he is on loan at Istanbul, Basaksehir.
A daj ne lažiBoixosNois1899 je napisao/la:[MD] | Galatasaray wants to sign Arda Turan.
Dobila momčina šestogodišnji ugovor. Nešto šta čak ni Messi nije uspio dobiti za sve ove godine u Barci.Osim13 je napisao/la:A daj ne lažiBoixosNois1899 je napisao/la:[MD] | Galatasaray wants to sign Arda Turan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.