FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Mokes
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Mokes » 14 jul 2019, 17:14

Njega je najviše onaj ban zafrkao. Izgubio pola sezona. Bolje da je bio negdje na pozajmici. Ista stvar vrijedi i za Vidala.
Mada je i on, kao i Coutinho, zamišljem da igra Iniestinoj poziciji, a to nije mogao raditi. Na krilu je bio puno bolji. Čak je i bio OK, kao neka back-up opcija.
Kasnije se zapustio i krenula je karijera niz brdo.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 14 jul 2019, 17:18

Dok se nije zapustio ko krmak bio je solidan, što se mene tice bar. Naravno ne kalibar kakav je trebao da bude kao navodna zamjena Iniesti, al' eto.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 14 jul 2019, 17:57

leorey je napisao/la:
AtlaZ je napisao/la:Yebo me svak ako za 2-3 godine ovaj De Ligt nebude trazio transfer u Barcu (to je ako ne budu osvojili LP). Eto ko ziv ko mrtav, citirajte me haha.

Samuele brate, trgni se i pokazi da si jedan od najboljih stopera na svijetu. Sa zdravim Umtitijem ova ekipa je 30 % jaca. Takodjer veliku nadu polazem u Todiba, mogao bi biti prava zlatna koka!
Pa naravno, pa nece provesti svu karijeru u Juventusu, to je Raiolin igrac :lol:

Zbog toga je i izabrao Juventus, da za 3-4 godine moze napraviti transfer karijere u Barcelonu ili Real Madrid sa 22-23 godine. Raiola je majstor u tome. Pogledaj samo sta radi s Pogbom sad. A sve napravio da ga uvali u United.
Hoce li doci u Barcelonu kao sto je i sada dosao :think: odnosno pa zar vec nije igrac Barce kako ti pisa :think:

Kako je momcina odje.bala sad Barcu ****.at ce je i za par godina kad mu Juventus opet pukne ozbiljnu cifru za novi ugovor... i glupa paralela sa pogbom jer tadasnji juventus ni blizu nije jak finansijski kao danas, a uz to je tad i ucinjena usluga juventusu jer je trebalo finansijski konsolidovati knjige (danas se bez ikakvih problema meciraju plate ostalih klubova ili se daje vise) a raiola ne mice igrace iz juventusa bas tako lako zbog odlicnih odnosa obje strane (primjer nedveda npr)...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 jul 2019, 18:14

A De Liht je neki bitan faktor u fudbalu pa od krucijalne je vaznost da li ce on doci ili ne? :rol:

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 14 jul 2019, 18:28

Kompromis je napisao/la:
leorey je napisao/la:
AtlaZ je napisao/la:Yebo me svak ako za 2-3 godine ovaj De Ligt nebude trazio transfer u Barcu (to je ako ne budu osvojili LP). Eto ko ziv ko mrtav, citirajte me haha.

Samuele brate, trgni se i pokazi da si jedan od najboljih stopera na svijetu. Sa zdravim Umtitijem ova ekipa je 30 % jaca. Takodjer veliku nadu polazem u Todiba, mogao bi biti prava zlatna koka!
Pa naravno, pa nece provesti svu karijeru u Juventusu, to je Raiolin igrac :lol:

Zbog toga je i izabrao Juventus, da za 3-4 godine moze napraviti transfer karijere u Barcelonu ili Real Madrid sa 22-23 godine. Raiola je majstor u tome. Pogledaj samo sta radi s Pogbom sad. A sve napravio da ga uvali u United.
Hoce li doci u Barcelonu kao sto je i sada dosao :think: odnosno pa zar vec nije igrac Barce kako ti pisa :think:

Kako je momcina odje.bala sad Barcu ****.at ce je i za par godina kad mu Juventus opet pukne ozbiljnu cifru za novi ugovor... i glupa paralela sa pogbom jer tadasnji juventus ni blizu nije jak finansijski kao danas, a uz to je tad i ucinjena usluga juventusu jer je trebalo finansijski konsolidovati knjige (danas se bez ikakvih problema meciraju plate ostalih klubova ili se daje vise) a raiola ne mice igrace iz juventusa bas tako lako zbog odlicnih odnosa obje strane (primjer nedveda npr)...
Nek spreme za momka povećanje plate, a i Raioli jedno 20tak miliona, i neće uopće problema bit. Čovjek na taj način biznis obavlja.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

AtlaZ
Kontakt:

Post Postao/la AtlaZ » 14 jul 2019, 18:33

Pocelo je emitovanje prezentacije.

AtlaZ
Kontakt:

Post Postao/la AtlaZ » 14 jul 2019, 18:35

slika
Neymar Jr. #7 :opaopa:

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 14 jul 2019, 19:42

Tesnjak1991 je napisao/la:
Kompromis je napisao/la:
leorey je napisao/la:

Nek spreme za momka povećanje plate, a i Raioli jedno 20tak miliona, i neće uopće problema bit. Čovjek na taj način biznis obavlja.
I Juventusu jedno 200 miliona jer je 150 miliona klauzula samo za prvu godinu, a kasnije ista raste... ono bas realno da se ostvari... Barca mu ponudi 16 miliona neto npr. Juventus mu ponudi 18 mil ili vise zbog poreskih olaksica u Italiji i sta mislis gdje ce ostati... Raiola radi tako ali ne radi nikad na stetu Juventusa i nikad ne pravi scene sa Juventusom (poprilicna je historija transfera ove dvije strane)... transfer Pogbe je bio izuzetak i on je bio nuzan i sa Juventusove strane jer nije bilo realno da mu tada Juventus ponudi i priblizno kao United za novi ugovor a također i pare su bile potrebne Juventusu zbog cistih fin knjiga.... sad je vec druga stvar jer se i Juventus poceo kur.citi sa parama i davati vise nego drugi klubovi... a uzgred Raiola uzima ozbiljan kes i kad mu igraci produzuju ugovore...

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 14 jul 2019, 19:46

Pa Barca ga komotno moze uzet za 5 godina, kad mu istekne ugovor, toliko je mlad, tad ce bit u najboljim godinama
27.10.2020

AtlaZ
Kontakt:

Post Postao/la AtlaZ » 14 jul 2019, 19:53

leorey je napisao/la:Pa Barca ga komotno moze uzet za 5 godina, kad mu istekne ugovor, toliko je mlad, tad ce bit u najboljim godinama
Ma bolan evo citam i Icardi gotov. Znaci Juventus nikad jaci tim u historiji nece imati. Ako do kraja Ronaldove ere u Juveu ne uzmu titulu eto njega pjeske do Katalonije, odnosno cak i sa tom titulom nebi me cudilo da za par godina zatrazi transfer u Barcu ili u Real.

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 14 jul 2019, 20:12

@Kompromis, živi bili pa vidjeli. Zavaravanje je ta priča o nekim odnosima sa Riaolom. On odnose ima sa sa novčanicama u apoenima dolara, eura i funte. Prijateljstva kod njega u biznisu nema.

Za te plate ste sad pokrenuli lavinu, u negativnom smislu. Govorim za Juventus naravno, poremećena vam je sad platna hijerarhija pošteno, a to ćete osjetiti tek narednih sezona i kod narednih ugovora.

Al' hajd, moje mišljenje samo, imam par drugova što navijaju za Juve od djetinjstva, pa otprilike znam šta i kako se kod vas stanje kreće.

Mes Que Un Club!

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 14 jul 2019, 20:16

Ajd sad da mjenjamo trenrera, dok nije kasno.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 14 jul 2019, 20:21

Bas ce ga sad mijenjati, pripreme pocele.

Griezmann uzeo 17ku. Sta ovo znaci za Coutinha ko ce ga znati. Vjerovatno ce se pokusati neki swap odradit za Neymara, bez ukljucivanja novca u razmjenu. Ako ne prodje, ostaju i Dembele i Coutinho, doci ce neko jeftino rjesenje kao backup Albi, a Malcom i Rafinha ce dobiti nogu.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 14 jul 2019, 20:25

Coutinho treba dobiti nogu, neovisno o tome dođe li Neymar.

Nego, Eriksen, šta mislite o njemu. Ističe mu ugovor, 80M bi cijena bila. Realno, bagatela.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 14 jul 2019, 20:27

Josep Maria Bartomeu: "Morali smo posuditi 35 miliona € za Griezmannov transfer da bismo ga mogli realizovati. Taj novac moramo vratiti u roku od šest mjeseci."

Ovime je predsjednik Barçe indirektno potvrdio da klub ne raspolaže zavidnim budžetom za transfere..
® GONGASHI POWERHOUSE ®

AtlaZ
Kontakt:

Post Postao/la AtlaZ » 14 jul 2019, 20:28

Eriksen ide u Man U. A vala i ne treba nam. Pjanic za njeg izmislio fudbal pa opet nisu doveli takvog majstora.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 14 jul 2019, 20:29

Pa dobio bi da ga neko hoce uzet sa onom platom koju ima. Vjerovatno je jedina opcija ta neka razmjena sa PSGom za Neymara.

Nema vise novca za bilo sta, kamoli za Eriksena. Moglo bi se jos trositi da se nije moralo odmah kesirati sve za Griezmanna, ovako mislim da ce jos neka zamjena Albi da dodje i to je to.

Kaze Griezmann da ne zali zbog La Decisiona, ali ako se mora izvinit to ce uraditi na terenu.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 jul 2019, 20:36

Derdiyok je napisao/la:Josep Maria Bartomeu: "Morali smo posuditi 35 miliona € za Griezmannov transfer da bismo ga mogli realizovati. Taj novac moramo vratiti u roku od šest mjeseci."

Ovime je predsjednik Barçe indirektno potvrdio da klub ne raspolaže zavidnim budžetom za transfere..
Sa tim, pokusavaju da spuste cijenu Neymaru.

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 14 jul 2019, 20:37

Ma i taj Eriksen mi je lično niđe veze igrač. Žal ostaje što nismo doveli Pjanića, uvjeren sam da bi ekstra legao u našu ekipu, al' eto, nije se nikad ostvarilo.

U neku ruku ta izjava Barte nije loša stvar, može se onda pretpostaviti da neće neku glupost napravit vezanu za eventualni transfer Neymara (pod glupost mislim na Coutinho + 100 M, i tako te stvari).

Ovo oko zamjene za Albu je jedna od najvećih misterija za mene, bilo je tih lijevih bekova iz naše ekipe, koji su ili prodani, ili poslani na posudbe, a mogli su se vratiti, koji bi itekako mogli biti kvalitetna zamjena za Albu, al' eto.. Zadnji slučaj je oko Cucurelle i Mirande, pa svakako neće ljudi 90% utakmica počet, al' eto, nisu dovoljno dobri ni za klupe.. i onda se ovaj ozlijedi, i ide Sergi na beka, al' ovaj put na lijevu stranu,.

Mes Que Un Club!

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 14 jul 2019, 20:38

Gerard Romero na Twitteru: "Lijevi bek Betisa, Junior Firpo, ima najveće šanse da bude sljedeći koji će doći u Barcelonu ovog ljeta. 40 miliona mu je otkupna klauzula, ali postoje načini za smanjenje iste. Andalužanski klub već radi na potpisu Alexa Morena kao zamjene za mladog Firpa."

Eh ovo je već druga stvar, ovaj bi vrlo lako mogao Albu izbaciti i iz prve postave. Paklen igrač..

Mes Que Un Club!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.