+1000

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A rano je još da Fanimo starta. Ovo ostalo mi se sviđaVenamaHrabrih je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:00Kad bi moglo rasveče:
Dizdarević
Šabanović-Trako-Kurdić-Pidro
Fanimo-Kapić-Bodul-Kobiljar
Bagarić-Ahmetović,
pa nek ide sve u troquratz.
Sretno!!
Nema im kući.
Meni su gori ovi "nasi". Nista Vico I kompanija ne bi mogli uraditi da nema prodanih duša iz Sarajeva, Zenice, Goražda, Tuzle, Bihaća, a posebno dupeuvlakaca Pilava.BordoSarajevo je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:39
Svi na sjever, SVI.
Vici, Borcu, sudijama i savezu sve po spisku yebem lopovsko.
Muhidin Raščić - Goraždeobrijanopile je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:43Meni su gori ovi "nasi". Nista Vico I kompanija ne bi mogli uraditi da nema prodanih duša iz Sarajeva, Zenice, Goražda, Tuzle, Bihaća, a posebno dupeuvlakaca Pilava.BordoSarajevo je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:39
Svi na sjever, SVI.
Da mi imamo ekipu koja se moze boriti za titulu ova bodovna razlika bi se lahko mogla stići..nadati se da ce poslije zime biti bolje i da cemo biti konkurenti za tituluBordoSarajevo je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:39Nestvarno dosta pozitivnih i dobrih vijesti u i oko kluba, samo ostaje žal što se makar sve ovo nije počelo dešavati prije mjesec dana kako ne bi gubili sezonu. Bojim se da ovaj veliki zaostatak ne pokvari cijelokupni dojam i atmosferu jer činjenica je da bez titule nema ni atmosfere, bez titule nema samoodrživog kluba, gubitak titule = ogromni gubici kako finansijski tako i sa koeficijentom.
Svi na sjever, SVI.
Bar jedno poluvrijeme. I smanjiti kontakt na najviše dva dodira. Nema veze, neka griješe, samo obezbijediti brz protok lopte. Bodul samo da je kucne, promijeni pravac, propusti je... Oni će garant igrati zonu, ne treba plesti mrežu oko njih i insistirati na posjedu. Natjerati ih da idu za loptom, razvaljivati linije i odmah pucati, čim se ukaže prilika.Beli98 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:22A rano je još da Fanimo starta. Ovo ostalo mi se sviđaVenamaHrabrih je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:00Kad bi moglo rasveče:
Dizdarević
Šabanović-Trako-Kurdić-Pidro
Fanimo-Kapić-Bodul-Kobiljar
Bagarić-Ahmetović,
pa nek ide sve u troquratz.
Sretno!!![]()
Jes, kad bi Vico i Azmir pustili da im stignes ovaj zaostatak. Pridji im na 3-4 boda pa ces vidjet mesetarenja.Benjolos je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:56Da mi imamo ekipu koja se moze boriti za titulu ova bodovna razlika bi se lahko mogla stići..nadati se da ce poslije zime biti bolje i da cemo biti konkurenti za tituluBordoSarajevo je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:39Nestvarno dosta pozitivnih i dobrih vijesti u i oko kluba, samo ostaje žal što se makar sve ovo nije počelo dešavati prije mjesec dana kako ne bi gubili sezonu. Bojim se da ovaj veliki zaostatak ne pokvari cijelokupni dojam i atmosferu jer činjenica je da bez titule nema ni atmosfere, bez titule nema samoodrživog kluba, gubitak titule = ogromni gubici kako finansijski tako i sa koeficijentom.
Svi na sjever, SVI.
Sve "gazija" do "gazije". Lako se prodajemo i podnoge sve bacamo.Historicar je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:49Muhidin Raščić - Goraždeobrijanopile je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:43Meni su gori ovi "nasi". Nista Vico I kompanija ne bi mogli uraditi da nema prodanih duša iz Sarajeva, Zenice, Goražda, Tuzle, Bihaća, a posebno dupeuvlakaca Pilava.BordoSarajevo je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:39
Svi na sjever, SVI.
Midhat Sarajčić - Travnik
Irfan Durić - Cazin
Azmir Husić - Tuzla
Adnan Džemidžić (sin naše legende, rahmetli Keme Džemidžića)
Elmir Pilav - Sarajevo
Fuad Čolpa - Sarajevo
Kriminalac Vico je pokrio sve kantone, osim Hercegovine.
Standardno sve
A fkt što kazniše Hasića?!? Za šta je on kriv?obrijanopile je napisao/la: ↑22 sep 2021, 17:27Sve "gazija" do "gazije". Lako se prodajemo i podnoge sve bacamo.Historicar je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:49Muhidin Raščić - Goraždeobrijanopile je napisao/la: ↑22 sep 2021, 16:43
Meni su gori ovi "nasi". Nista Vico I kompanija ne bi mogli uraditi da nema prodanih duša iz Sarajeva, Zenice, Goražda, Tuzle, Bihaća, a posebno dupeuvlakaca Pilava.
Midhat Sarajčić - Travnik
Irfan Durić - Cazin
Azmir Husić - Tuzla
Adnan Džemidžić (sin naše legende, rahmetli Keme Džemidžića)
Elmir Pilav - Sarajevo
Fuad Čolpa - Sarajevo
Kriminalac Vico je pokrio sve kantone, osim Hercegovine.
Ako Bog da, da mi veceras dobijemo, a onda treba sjesti i skontati kako dalje. Ove se ne isplati igrati i beze trošiti pare ako ce se ovako nastaviti.
Vidi samo kako su kaznili Velez i njihovg predsjednika.
Ovo je klasično prosipanje sile i pokazivanje moći.
Na ovo se ne smije ostati njemo.
Evo baš gledam