BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Koliko dobija poena za ulazak u glavni turnir ?
Ja mislim 12 al nisam siguranBosnaSTL je napisao/la:Koliko dobija poena za ulazak u glavni turnir ?
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
- legenda reala
- Kontakt:
12 poena i 700 Exxh2o je napisao/la:Ja mislim 12 al nisam siguranBosnaSTL je napisao/la:Koliko dobija poena za ulazak u glavni turnir ?
ne znam kako ide dalje raspodjela, ali mislim da za narednu rundu ako prođe neće dobiti ništa novih poena, a za pare ne znam valjda bude
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
lucif3R666
- Kontakt:
12 u kv.. ulaskom u turnir 4 hiljade euralegenda reala je napisao/la:12 poena i 700 Exxh2o je napisao/la:Ja mislim 12 al nisam siguranBosnaSTL je napisao/la:Koliko dobija poena za ulazak u glavni turnir ?
ne znam kako ide dalje raspodjela, ali mislim da za narednu rundu ako prođe neće dobiti ništa novih poena, a za pare ne znam valjda bude
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
12 poena, 4.385 eura
pobjeda u prvom kolu bi mu donijela novih 20 poena i nešto više od 3000 eura
pobjeda u prvom kolu bi mu donijela novih 20 poena i nešto više od 3000 eura
- legenda reala
- Kontakt:
http://www.atpworldtour.com/posting/2014/6710/qs.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
ovdje piše samo 710 eura i 12 p da je osvojio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
lucif3R666
- Kontakt:
to je osvojio u kvalama , a ulaskom u turnir svaki igrac dobiva 4.300 euralegenda reala je napisao/la:http://www.atpworldtour.com/posting/2014/6710/qs.pdf
Basic -milojevic igraju , super !!
Sutra u 17 h pocinje mec
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Milojevic je junior, ima tek 18 godina.Bilo bi dobro da Mirza prodje I da pokupi jos koji poen.Mirza je trenutno 291 na ATP touru.lucif3R666 je napisao/la:to je osvojio u kvalama , a ulaskom u turnir svaki igrac dobiva 4.300 euralegenda reala je napisao/la:http://www.atpworldtour.com/posting/2014/6710/qs.pdf
Basic -milojevic igraju , super !!![]()
Sutra u 17 h pocinje mec
-
lucif3R666
- Kontakt:
ako je danas bilo prenosa sa dva terena , jedan mirzin a drugi od mannarina , zasto ne bi i sutra bilo 
pa da li je neko danas igrao na terenu broj dva a da je bilo prijenosa ?lucif3R666 je napisao/la:ako je danas bilo prenosa sa dva terena , jedan mirzin a drugi od mannarina , zasto ne bi i sutra bilo
FK Sarajevo !
Bravo Mirza,ovaj junior se mora proc'
Mirza je ovom pobjedom skocio na 276. mjestoBosnaSTL je napisao/la:Milojevic je junior, ima tek 18 godina.Bilo bi dobro da Mirza prodje I da pokupi jos koji poen.Mirza je trenutno 291 na ATP touru.lucif3R666 je napisao/la:to je osvojio u kvalama , a ulaskom u turnir svaki igrac dobiva 4.300 euralegenda reala je napisao/la:http://www.atpworldtour.com/posting/2014/6710/qs.pdf
Basic -milojevic igraju , super !!![]()
Sutra u 17 h pocinje mec
SAMO ČELIK !
-
lucif3R666
- Kontakt:
sad ti govorim , igrao mannarino -matosevic a na drugom basic i ovaj irac i oba bila prenosa ..badel62 je napisao/la:pa da li je neko danas igrao na terenu broj dva a da je bilo prijenosa ?lucif3R666 je napisao/la:ako je danas bilo prenosa sa dva terena , jedan mirzin a drugi od mannarina , zasto ne bi i sutra bilo
aha,hvala tii ,drago mi je to cutiilucif3R666 je napisao/la:sad ti govorim , igrao mannarino -matosevic a na drugom basic i ovaj irac i oba bila prenosa ..badel62 je napisao/la:pa da li je neko danas igrao na terenu broj dva a da je bilo prijenosa ?lucif3R666 je napisao/la:ako je danas bilo prenosa sa dva terena , jedan mirzin a drugi od mannarina , zasto ne bi i sutra bilo
FK Sarajevo !
Znaci bice bice bice prijenosa bice prijeosa bice prijenosa haha ,hajmo mirza po pobjedu pa onda te ceka div IvoForster je napisao/la:Mirza igra na istom terenu kao i danas
FK Sarajevo !
Mirza ako prodje srbina ida na jos jedan balkanski derbi, i to protiv glavonje Karlovica... 22 as udarca ako sam dobro upamtio je imao danas protiv svabe...
Ipak jedva se provukao na kraju..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.