Miralem Pjanić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Rusilac
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Rusilac » 25 sep 2014, 01:02

Pogba je napisao/la:Nemas ti meni sta govoriti. Prvo, gledaj Seriu A kao sto mi fanovi iste radimo, a ne klipove kao fanboyi. Drugo, opismeni se. Trece, za trece je kasno, elementarna kultura. Hajd' zdra'o.
Dje si ti fanu ,otkud ti znas da ja ne gledam seriu a,drugo,nepismen sam jer sam pogresno napisao Strootman?Bas,elementarna nepismenost.Trece,dijete voli svoje,mani se tudjega,pogotovo kad je to tvoje kvalitetnije od tudjega.
Vozdra.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 25 sep 2014, 01:06

Iniesta je svih ovih sezona igrao 3x blize protivnickom golu, i to u najjacem klubu, pa niti je davao golove niti je imao nesto asistencija, pa ni predasistencija, a cak je bio u konkurenciji za naj igraca planete!!!!!!!!!!!!!!

Mislim, smijesni ste mi...pa Pjanic je maltene zadnji vezni, i jednostavno mora igrati na sigurno, bez gubljenja lopte kako ne bi uslijedila eventualna kontra protivnika i sl...
Jednostavno, takva je formacija Rome, i taktika trenera...
Druga je stvar sto Vucica nema spica pravog, tada bi Pjanke po sezoni imao 20ak asistencija.

NE ZABORAVITE: Mire je prosle sezone bio igrac sa najvise kreiranih prilika za gol, ne u Seriji A, vec na cijelom kontinentu...ali sta ces kada su ti gore u vrhu smote poput Gervinha, Destra, itd.

Pogba
Kontakt:

Miralem Pjanić

Post Postao/la Pogba » 25 sep 2014, 01:08

Rusilac, a ko je napisao da ne volim Pjanica? Hajde se vrati na moj post i kriticki se osvrni, izreceno par stvari koje jesu primjetne bez uplitanja emocija. Niti volim Radju, ni Strootmana, ni Romu u krajnjoj liniji. Nego ste vi takvi generalno na ovim temama, izvlacite sta vama pase. Moj post nije bio hejterski, ali hajde. Bitno je nabaciti neku provalu, gif ili sta vec. Bacite pogled na topic Rome zadnjih mjeseci, ljudi gledaju za razliku od nekih, je li.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 25 sep 2014, 01:10

hurem je napisao/la:Iniesta je svih ovih sezona igrao 3x blize protivnickom golu, i to u najjacem klubu, pa niti je davao golove niti je imao nesto asistencija, pa ni predasistencija, a cak je bio u konkurenciji za naj igraca planete!!!!!!!!!!!!!!

Mislim, smijesni ste mi...pa Pjanic je maltene zadnji vezni, i jednostavno mora igrati na sigurno, bez gubljenja lopte kako ne bi uslijedila eventualna kontra protivnika i sl...
Jednostavno, takva je formacija Rome, i taktika trenera...
Druga je stvar sto Vucica nema spica pravog, tada bi Pjanke po sezoni imao 20ak asistencija.

NE ZABORAVITE: Mire je prosle sezone bio igrac sa najvise kreiranih prilika za gol, ne u Seriji A, vec na cijelom kontinentu...ali sta ces kada su ti gore u vrhu smote poput Gervinha, Destra, itd.
Pjanic je bog i batina Romine igre,centralna figura oko koje se sve vrti.
Ko to ne vidi,njegov problem.
Ja isto mislim da moze jos bolje ali u Rimu bolji igrac ne stanuje ,to je cinjenica.
Totti je legenda i sve ali govorim o trenutnom stanju.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 25 sep 2014, 01:14

Nemojte se trudit i raspravljat s Pogbom,on se već,dokazao za vrijeme SP sa svojim čuvenim izjavama o reprezentativcu Francuske i članu Juventusu

Pogba
Kontakt:

Miralem Pjanić

Post Postao/la Pogba » 25 sep 2014, 01:42

Zasto razgovaramo o najboljem mladom igracu tog spomenutog prvenstva prema FIFI i buducem najboljem svjetskom igracu? Zar nije ovo Pjanketova tema? Ne trollaj Teletovicu. Hajde nam kakvu sliku nabaci.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 25 sep 2014, 06:50

Virtu4l je napisao/la:
Manuel je napisao/la:
ZgemboAdislic je napisao/la:Osim gola, Mire veceras: 112 puta dodao loptu, 93% uspjesno.
Od toga 100 pasova do najblizeg igraca koji je bio 5 metara od njega.
Isto kao u reprezentaciji, Bičakčić, Šunjić & Bešić i tako do besvijesti.
Najvise stvorenih sansi od svih igraca u grupnoj fazi SP-a.

U mad?

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 25 sep 2014, 07:06

mirzatele je napisao/la:Nemojte se trudit i raspravljat s Pogbom,on se već,dokazao za vrijeme SP sa svojim čuvenim izjavama o reprezentativcu Francuske i članu Juventusu
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 25 sep 2014, 08:11

Pogba je napisao/la:Pjanić je diskontinuitetan igrač i ti to dobro znaš, to je dio njega, nije on osamnaestogodišnjak više, nema konstantu ni u toku jedne utakmice, a ne da uveže par mečeva. No, to svi vidimo pa nema smisla da elaboriramo u detalje.

Kao i ja znaš da kada se vrati Strootman, on će biti prvi kandidat za klupu jer DDR-a ne treba objašnjavati, dok je Radja najbolji igrač Rome trenutno. No, nije to nužno loše (klupa Rome), svaki tim bi želio imati takve veznjake u rotaciji, a u većini bi i igrao. Suština je, bez minimiziranja Miralema, mora napredovati, ali ne radi na nekim dijelovima svoje igre, sveprisutnost, snaga pa ako hoćeš i fizika, mogao bi se dovesti u red u atletskom smislu.
daleko od toga da je pjanic perfektan igrac ali kao neko ko pomno prati seriu a dobro znas da igra tima i pogotovo individualca uveliko zavisi od protivnika tj kada ti dodju verona, sassuolo ili neko od 'velikih' koji bi se kao i nadigravali sve puno lakse ide, a kada dodju parma, empoli ili chievo (pogotovo u gostima) onda je skoro pa nemoguce igrati bilo koju drugu igru osim strpljivog gradjenja napada i naizgled dosadnog rolanja lopte. shodno tome taj kontinuitet o kome pricas je jako tesko postici jer protiv tih prvih nabrojanih ekipa ces imati puno vise prostora za slati pasove naprijed ili sam se okusati u zavrsavanju akcija (to bi bila ta svaka 3., 4. pjaniceva 'dobra' utakmica), dok protiv ovih drugih nemas bas pretjerano puno izbora osim da dodajes loptu prvom slobodnom igracu do sebe i cekas taj jedan pas ili dva koji bi rijesio utakmicu (to bi bile ove utakmice izmedju) . . . osim ako nisi totti himself pa da loptama rastavljas ekipe na proste faktore jer si na nekom levelu iznad obicnih smrtnika i vidis stvari koje ostali ne vide sto haman vecina ovdje ocekuje od pjanica jer uopste ne gleda stvari kroz prizmu pozicije koju trenutno igra i zadataka koji se pred njega postavljaju nego kroz prizmu pozicije tj uloge koju je nekada davno imao u bivsim klubovima.

sto se tice povratka strootmana, na klupu ce bilo ko od njih trojice jer je pred pocetak prvenstva postavljen cilj stvaranja ekipe sa po 2 kvalitetna igraca na svakoj poziciji. samim tim garcia ima priliku da konstantno rotira ekipu zbog igranja na tri fronta i pjanic ce svakako dobiti svoju porciju sjedenja na klupi.

za fiziku se slazem, a za snagu i ne bas jer kada je tek stigao u romu nije mogao izvuci sat vremena kvalitetne igre, konstantno je odmarao zbog nekih povreda i cega sve ne ali prosle sezone, a evo i ove je to neka druga prica i gledamo tipa koji je u jeku povreda saigraca odigrao svoju 130. minutu u 4 dana. nisu pretjerano veliki brojevi ali slozices se da je to napredak u odnosu na nekog ranijeg, ne tako davnog miralema pjanica.

da ne duljim dalje, sve se svodi na jednu stvar - da je gervinho zabio onaj gol na pjanicevu asistenciju ovdje bi bila druga prica, a ovako cemo ga popljuvati (ne ti nego vecina) jerbo that's how we roll.

p.s. vjeruj da jedva cekam da ga roma proda na ljeto jer se citajuci ovaj forum precesto zapitam da li ja imam pogresne poglede na fudbal, da li uopste shvatam kako ova igra funkcionise, da li sam u stanju ocijeniti nekog igraca na osnovu tih shvatanja i slicno. majke mi puno bi mi lakse bilo da lijepim slike, gifove i pisem neke kratke, jednodimenzionalne, hejterski nastrojene postove kontra nasih igraca koji bi zavrsavali ispijanjem kafe :kafa:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 25 sep 2014, 08:21

Ne mogu da vjerujem sta sve neces procitati. Odavno sam presto pratiti pdfove Dzeke, Pjanica i nekih jos igraca...ali da ce Pjanic na klupu kad se vrati Strootman je nesto sasvim novo.

Pitajte ijednog Rominog igraca koje njihov najbitniji vezni igrac i top igrac ekipe i cuce te odgovor.

Strootman jedva ceka da ga van Gaal pokupi u Man Utd.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 25 sep 2014, 08:41

Da je ovaj forum izgubio svaki kredibilitet, dokazuje se iz dana u dan. Vidi se i po ovim komentarima, kojima se pokušava diskreditovati trenutno naš najbolji igrač. Pjanić je jedan od 5-6 najboljih veznjaka u Italiji i onda neko priča kako će Pjanić na klupu, kako ima visok procenat pasova zbog toga što dodaje najbližem do sebe. Pa evo, vi (kritičari) stanite 2 m pred zid, dodajite loptu do zida i nećete imati toliki procenat uspješnosti. Pjanić je sad poslije Tottija i DDR-a, institucionalno najvažniji igrač. Kvalitetom i važnošću za ekipu je broj 1. za Romu. Kod nas se najviše pljuju oni najbolji a čim neko sebi upropasti karijeru, odmah nam je drag i onda ga možemo sažalijevati i govoriti: "e jeb..a, znao sam ja da neće biti ništa od njega".
Zadnja izmjena: obagol, dana/u 25 sep 2014, 09:00, ukupno mijenjano 1 put.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 25 sep 2014, 08:46

Manuel je napisao/la:
ZgemboAdislic je napisao/la:Osim gola, Mire veceras: 112 puta dodao loptu, 93% uspjesno.
Od toga 100 pasova do najblizeg igraca koji je bio 5 metara od njega.
slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 25 sep 2014, 11:36

Evo ga, bio je los izuzev sto je dao gol, imao 93 % pass accuracy i najvise dodavanja svih igraca Rome :rol: . Los je bio i na SP-u, stim sto se na FIFIN castrol index zakucao na sami vrh ispred Edina Dzeke, los i slab :urnebes: .

Dodajmo jos jednu poruku ovim klupa-euforicarima:
Garcia: Sreća je da na terenu imam takvog genija kao što je Pjanić., sve ovo naravno uz jedan fanboy-video:
[youtube][/youtube]

Ovim wannabe-analiticarima jedna kratka poruka da ne bi bilo diskontinuiteta u kontinuitetu smajlija:
:guz:
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Miralem Pjanić

Post Postao/la Goalgetter » 25 sep 2014, 12:11

Kriticari pretjeruju sa nekim cinjenicama, ali isto tako, i ja sam misljenja da Pjanic nije onaj igrsc kakvog mi zelimo u reprezentaciji. Na stranu glupe Susiceve taktike i slicno, i Misimovic je pod njegovim taktickim eskapadama bezbroj puta briljirao, sto se za Pjanica ne moze reci uvijek. Ocekujem jednostavno da preuzme vise konacno tu lidersku ulogu, da on taj bude koji vuce konce u nasoj igri, a ne da se oslanja druge. Sto se tice Rome, tu je odavno dostigao jedan stvarno visok level, ali u repci jos cekam njegovo pravo izdanje.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 25 sep 2014, 12:16

Totti: "Pjanic è il piccolo principe, il nostro principino. Mi è sempre piaciuto, ho un debole per lui, per come gioca e per il rapporto che ho con lui. Per i giocatori forti ho un debole".
slobodan prijevod:
pjanic je mali princ, nas mali princ. uvijek mi se svidjao (kao osoba), njegova igra i odnos koji imamo. jak igrac - a slab sam na takve.

eh da, umal da zaboravim metnut' smajlic :kafa:
Zadnja izmjena: Evil Genius II, dana/u 25 sep 2014, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.

Greivis
Kontakt:

Re: AW: Miralem Pjanić

Post Postao/la Greivis » 25 sep 2014, 12:16

Goalgetter je napisao/la:Kriticari pretjeruju sa nekim cinjenicama, ali isto tako, i ja sam misljenja da Pjanic nije onaj igrsc kakvog mi zelimo u reprezentaciji. Na stranu glupe Susiceve taktike i slicno, i Misimovic je pod njegovim taktickim eskapadama bezbroj puta briljirao, sto se za Pjanica ne moze reci uvijek.
Vjerovatno bi Pjanic vise briljirao da pretrci duplo manje nego sto sada trci. Samo bi i tada trcao vise od Misimovica.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 sep 2014, 12:20

Misimovićev posao nije bio da trči, za to imaš rudare u ekipi koji ti čuvaju leđa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 25 sep 2014, 12:23

U danasnjem fudbalu svi trce. Uostalom vrhunac karijere mu je bilo igranje u Bochumu i Wolfsburgu, dok je Pjanic vec igrao za Lyon i Romu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 25 sep 2014, 12:26

Kakav je miralem majstor to je i sinoc dokazao onim pogodkom :bow:
04.10.2009 !!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 sep 2014, 12:35

Greivis je napisao/la:U danasnjem fudbalu svi trce. Uostalom vrhunac karijere mu je bilo igranje u Bochumu i Wolfsburgu, dok je Pjanic vec igrao za Lyon i Romu.
dva razlicita tipa igraca miske je onako šmeker ,majstor za podvaliti loptu al znao je i zabiti jednom rjeci maestro .mire klasicni veznjak koji igra jednostavno jako puno trci majstor slobodnjaka isto klasa od igraca .obojica imaju i nedostataka al nema potrebe ih porediti i spominjati u negativnom konteksu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, lol89 i 5 gostiju.