RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Hajde momciiii izdrziteee oprastam vam poraz od sirokog

Samo jedan klub Velež Mostar
spahic ako sam dobro cuo
hajde momci drzite se 
Bajro Haubica 
Bajro Haubicatravnik je napisao/la:spahic ako sam dobro cuo
GOLLL Velež stiže do vodstva u Travnik. Strijelac je bio Zolj za 2:3
Je.bo te je li Zolj ili Bajro ?AMADUDI je napisao/la:GOLLL Velež stiže do vodstva u Travnik. Strijelac je bio Zolj za 2:3
Ti ko sportsport ba kasnisAMADUDI je napisao/la:GOLLL Velež stiže do vodstva u Travnik. Strijelac je bio Zolj za 2:3
Tako pise na sc sport!
-
ziggystardust
- Kontakt:
Zolj je. konacno nase dijete. nije bitno ko god gga je dao, ali bi mi ipak bilo milije da je neko mostarsko haustorce, nego legionar.
bez ikakvih tenzija i bilo cega, cijenim svakog igraca Velezovog i dok je u Velezu, svaki za mene ima status polubozanstva makar..ali mislim da je zolj u ovom trenutku daleko spremniji od hasanovica
bez ikakvih tenzija i bilo cega, cijenim svakog igraca Velezovog i dok je u Velezu, svaki za mene ima status polubozanstva makar..ali mislim da je zolj u ovom trenutku daleko spremniji od hasanovica
Tako je brato tu si u pravu da je zolj spremniji od Hasanovica.ziggystardust je napisao/la:Zolj je. konacno nase dijete. nije bitno ko god gga je dao, ali bi mi ipak bilo milije da je neko mostarsko haustorce, nego legionar.
kraj 2-3
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
ove godine idemo daleko.....bravo momci
hajde sad pobijedite rudar
hajde sad pobijedite rudar
POBJEDA !! KUP JE NAŠ
Hvala kolega komentatorutravnik je napisao/la:kraj 2-3
U svakom slucaju dobar rezultat na neugodnom terenu u Travniku ali nas navijace i trenere treba da zabrine kako smo primili golove jer citam da u Travnika nije igralo 8 igraca iz prvih 11 pa je to malo zabrinjavajuce.
Zna li neko koliko je Durakovic dobio kazne i sta je sa Kazazicem
Zna li neko koliko je Durakovic dobio kazne i sta je sa Kazazicem
Šta se bola´ložite tek smo prvo kolo prošli
Čestitke momcima.
Svaka cast, drago mi zbog Zolja. Sigurno momak koji je neopravdano zapostavljen na ustrb invalida tipa Hasanovic.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.