FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 28 jun 2010, 15:09

Dirk je napisao/la:Kada vidim kako pojedinci razmisljaju nije ni cudo sto smo pali ovako nisko ... Najgore sto ne kontaju sta je bila uloga Muce koji je dovodio slobodne igrace i kasnije ih prodavao i uzimao odlican procenat ... svi koji ga podrzavate u kuci vam bio !
I sa tim igracima slobodnim igracima koje je on dovodio imali dobre rezultate to nemoj zaboravit,ja sve gledam kroz rezultate pa tako i to...

Al necemo siriti pricu o tome,sad je opet tu pa cemo vidjeti sta ce uraditi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 28 jun 2010, 15:11

Dirk je napisao/la:Kada vidim kako pojedinci razmisljaju nije ni cudo sto smo pali ovako nisko ... Najgore sto ne kontaju sta je bila uloga Muce koji je dovodio slobodne igrace i kasnije ih prodavao i uzimao odlican procenat ... svi koji ga podrzavate u kuci vam bio !

ma yebo Muco sad imamo vaznijih stvari od objasnjavanja koje i sta je Mustafa Ducic

evo izgleda ovaj Arsenijevic bi trebo da dodje,milim da je jako dobar igrac.
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 28 jun 2010, 15:27

Arsenijevic je sigurno dobar igrac i FKS dobice dobro pojacanje.

HZ87STARIGRAD
Kontakt:

Post Postao/la HZ87STARIGRAD » 28 jun 2010, 15:29

Hairlija je napisao/la:
HZ87STARIGRAD je napisao/la:
Pašalić je napisao/la:Ljudi ba, pustite pojačanja, nek to uprava završi, naše i tako "ne pije vode". Pominjanjem nekih imena ovdje, ali i na ostalim forumima, samo postižemo kontraefekat- ljudima dižemo cijenu, a to nam ne odgovara.
Ti i svi mi ovdje neke kao ličnosti da dizemo cijene, daj sta ti je nisi Murinho....
tek si se registrovao a odma si uzeo pametovati,covjek sve sto je rekao upravu tako da..
Ja barem imam razlog da pametujem, a ne da se pravim intelektualac ! Cuj tema na forumu da dize cijenu fudbalerima, pa to je cirkus.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 28 jun 2010, 15:31

Potvrdjeno da je jutros bio na treningu ako se sta ne iskomplikuje potpisat ce ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

HZ87STARIGRAD
Kontakt:

Post Postao/la HZ87STARIGRAD » 28 jun 2010, 15:32

herbion je napisao/la:Arsenijevic je sigurno dobar igrac i FKS dobice dobro pojacanje.
DObar!!
Zadnja izmjena: HZ87STARIGRAD, dana/u 29 jun 2010, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 28 jun 2010, 15:40

HŠKZ-svetinja je napisao/la:
Filantrop je napisao/la:Kazes da ga poznajes predoboro osobno, kako to onda da neznas da Igorov prelazak u u FK Sarajevo je nesto kao da kazu ce Misimovic preci u Omladinac iz Mionice. Otkud li te spekulacije i takve dezinformacije odjednom to je neviđeno. Jos ih ovaj portal prenese na svoju naslovnicu, sto pokazuje njihovu neprofesionalnost. Dovoljno je da se tri puta ovdje napise jedna dezinformacija ili laz da bi je ovi pretvorili u vijest.
Zurzinov ne ide u Sarajevo.
poznajem i zato me i iznenadila informacija da ce on preci u sarajevo....znam da je vise puta rekao da je jedini klub u kojem bi igrao u bih Zrinjski....iskren da budem,on se tek ozenio i vratio se u mostar prije par dana(nije mi jasno zasto jer zna stav kluba prema njegovom eventualnom povratku-dakle NI GOVORA),i kad sam ga vidio pitao sam ga za ovo rekao mi je da nema sanse ali sam mislio da mu je mozda nezgodno reci..
nije vise u pitanju fudbal PARE su sad svetinja :roll:
1946

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 28 jun 2010, 16:06

Za @HZ87STARIGRAD
Ja barem imam razlog da pametujem, a ne da se pravim intelektualac ! Cuj tema na forumu da dize cijenu fudbalerima, pa to je cirkus.[/quote]
Hajde mali razligu. Ne moraš danas da postaš 15 puta, puno će ti biti za 1 dan. I za tvoju informaciju dosta ljudi ovdje su intelektualci, barem koliko ih ja znam, a ti ne kači se bezze. Na kraju svi smo mi tu zbog FKS i nemoj ti ovdje da cenzurišeš, postoje ljudi koji to rade, a kako si započeo svoju "karijeru" na ovom forumu, brzo ćeš im doći na tapet.
Mislio sam na to kako su neki sportski portali počeli postove s navijačkih foruma da objavljuju kao exkluzivu o pojačanjima FKS, a to je već dizanje "repova" pojedinim igračima za koje je naša uprava zainteresovana.

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 28 jun 2010, 16:30

Mourinhokilledbarca je napisao/la:
HŠKZ-svetinja je napisao/la:
Filantrop je napisao/la:Kazes da ga poznajes predoboro osobno, kako to onda da neznas da Igorov prelazak u u FK Sarajevo je nesto kao da kazu ce Misimovic preci u Omladinac iz Mionice. Otkud li te spekulacije i takve dezinformacije odjednom to je neviđeno. Jos ih ovaj portal prenese na svoju naslovnicu, sto pokazuje njihovu neprofesionalnost. Dovoljno je da se tri puta ovdje napise jedna dezinformacija ili laz da bi je ovi pretvorili u vijest.
Zurzinov ne ide u Sarajevo.
poznajem i zato me i iznenadila informacija da ce on preci u sarajevo....znam da je vise puta rekao da je jedini klub u kojem bi igrao u bih Zrinjski....iskren da budem,on se tek ozenio i vratio se u mostar prije par dana(nije mi jasno zasto jer zna stav kluba prema njegovom eventualnom povratku-dakle NI GOVORA),i kad sam ga vidio pitao sam ga za ovo rekao mi je da nema sanse ali sam mislio da mu je mozda nezgodno reci..
nije vise u pitanju fudbal PARE su sad svetinja :roll:
potpisujem!!!sta mislite odkud Siroki svake godine u evropi(ratni profiteri drze klub a ima ih i u savezu sugavom)
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 jun 2010, 17:09

Blizu ste povratka Pandze a Jovanovic nema ciste papire .Od Ledeta tesko da ce sta biti isto tako od Zurzinova a postoje dobre sanse da vam dodje Arsenijevic desni bek i Regoje stoper oba iz Slavije!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 28 jun 2010, 17:15

Arsenijevic je potpisao danas. Odlican desni bek...

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 28 jun 2010, 17:16

mislim da je ipak doslo malo ozbiljnosti u radu sa novom upravom..nema vise ko prije nekih izjava o pjacanjima ovo ono..bolje je ovako..nikakvih izjava prije nego sto ne potpisu ugovor

TitleMaster
Kontakt:

Post Postao/la TitleMaster » 28 jun 2010, 17:30

pile87 je napisao/la:Od Ledeta tesko da ce sta biti
Jel' istina da je opet imao povredu glave kao i prošli put? Tako sam čuo navodno su mu doktori rekli da ako se ponovi još jednom može slobodno zaboraviti na fudbalsku karijejru?

BegA_SA
Kontakt:

Post Postao/la BegA_SA » 28 jun 2010, 17:36

ZELJO MOJA je napisao/la:ovo je sramota za nas fudbal ubice dobijaju nagrade

Na osnovu svih izrečenih disciplinskih kazni, TE PONASANJA igrača, SLUZBENIH LICA i NAVIJACA, najdisciplinovanija momčad fudbalske Premijer lige Bosne i Hercegovine u sezoni 2009/2010. je NK Široki Brijeg sa koeficjentom 7,935.Drugo mjesto pripalo je NK Čelik (7,914), a treće FK Laktaši (7,911).Shodno navedenom plasmanu NK Široki Brijeg biće uručen pehar Nogometog saveza Bosne i Hercegovine za za fair -play.
:lol: :lol:
SARAJEVO=Evropski Jerusalem :P

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 28 jun 2010, 17:38

TitleMaster je napisao/la:
Jel' istina da je opet imao povredu glave kao i prošli put? Tako sam čuo navodno su mu doktori rekli da ako se ponovi još jednom može slobodno zaboraviti na fudbalsku karijejru?
Da, imao je frakturu lobanje.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 jun 2010, 17:42

Madafaka je napisao/la:
TitleMaster je napisao/la:
Da, imao je frakturu lobanje.
Ma jok, trazi klub vani ako mu odpadnu sve mogucnosti doci ce ovdje! A na korak je od toga da produzi ugovor sa sadasnim klubom.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

TitleMaster
Kontakt:

Post Postao/la TitleMaster » 28 jun 2010, 17:42

Znam momka još iz pionira Bubamare, stvarno je dobar igrač fakat mi ga žao. Želim mu puno sreće u oporavku i da prognoze doktora budu pogrešne i da igra još dugo.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 28 jun 2010, 17:46

Znam ja da trazi vani klub, ali imao je frakturu lobanje pri kraju sezone u Belgiji...

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 28 jun 2010, 17:55

Potpisao Branislav Arsenijevic .. idemo dalje !

AdooS
Kontakt:

Post Postao/la AdooS » 28 jun 2010, 17:55

Zna li ko vise o kakvom se igracu radi,Branislav Arsenijevic,potpisao na 2 god danas.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: kanarinac, NeSamSafetee, THEC i 54 gosta.