Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
pa i ja imam u zadnje vrijeme probleme s govorom, a u pisanoj komunikaciji nemam problema sa izrazavanjem, nema to veze jesi sa tim jesi li dobar u vugla
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Goalgetter
- Kontakt:
On uvijek tako muca koliko znam. 
Muca malo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
A najace kad onaj haver govori za ice bucket i kaže to je zbog jedne bolesti koja se pojavila u americi i tako ta furka
Sent from my krunjač
Sent from my krunjač
Thomas Müller - Fußballgott
Da li postoji ista gore od strebanja predmeta kao sto su logika, psihologija, filozofija?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Bosniacum Lilium je napisao/la:pa i ja imam u zadnje vrijeme probleme s govorom, a u pisanoj komunikaciji nemam problema sa izrazavanjem, nema to veze jesi sa tim jesi li dobar u vugla
Nekako mi se čudno ponaš'o pa sam zbog toga rek'o, doduše dosta nas se tako ponaša, ne zna šta će sa sobom, pa ima neke pokrete niđe veze.
Npr. ja, ja kad čekam nekog da dođe, ja komotno mogu i otići do njega, koliko prehodam u tih nekih 5-10metara.
Ima, dakako da ima. Recimo da posljednji post na fb poginulog navijaca CZ bude Noz zica Srebrenica a danas se na stadionima navijaci iz Bosne suosjecaju sa njegovom smrcu ili da glavna maskota primitivizma u sali ismijava Srebrenicu a u Bosni ga velika vecina voli.
Kocka je bačena
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Imam i ja problem sa govor, hem tiho govorim, ne može me niko čuti, znam i nekad zamucat ali to se dešava što govorim brzo pa se valjda sve ne može uskladit. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
koliko cu dugo dozivati tebe
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nemoj psihologiju i filozofiju u istu recenicu molim teAsharaK je napisao/la:Da li postoji ista gore od strebanja predmeta kao sto su logika, psihologija, filozofija?
Istina je da psihologija mozda nije klasicna prirodna nauka, ali definitivno to jeste dobrim dijelom
-
Altanamera
- Kontakt:
ha ha ha. 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Chat
sta nije jasno osim cinjenicnog stanja ? Psihologija je nauka koja tezi jasnom i konciznom.
http://www.tarzanija.com/10-razloga-da- ... prosvetar/" onclick="window.open(this.href);return false;
Koji bogovski sajt

Braća muslimani se samoubijaju u terorističkim akcijama zarad 99 devica na onom svetu, a Učiteljski faks pruža priliku za 12 puta više žena i to sada. Nema onog – plati jedinim životom sada, uživaj posle kad više ničeg nema. Nego – evo sad, evo odmah – dok je erekcija još održiva.
Pročitaj još na http://www.tarzanija.com/10-razloga-da- ... prosvetar/" onclick="window.open(this.href);return false;
Koji bogovski sajt
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Marsal
- Kontakt:
Jest i dosadno bez nekih obaveza u životu, teško je biti i no lifer, da makar imam kakav napucan komp da igram igrica ko insan, na ovoj kanti jedva CoD 2 i FM 11 pokrenem
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
Altanamera
- Kontakt:
Šta mislite o muškarcima koji vole slušati Lanu Del Rey

- samo_lijevo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
[youtube][/youtube]

sta fali Lani del ReyAltanamera je napisao/la:Šta mislite o muškarcima koji vole slušati Lanu Del Rey![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Re: AW: Chat
Radi ekstra glazbu. Đasvi mi se.Altanamera je napisao/la:Šta mislite o muškarcima koji vole slušati Lanu Del Rey![]()
Sa mooooog!
Allegri je gospodin!
Ovaj put su prekucaliOtelo je napisao/la:Koji bogovski sajt![]()
![]()
Ako ima Roma i onih koji su već u pubertetu podeliš kondome i upozoriš: „Safete… treći si razred, ne pravi gluposti, misli na svoju ženu i decu kod kuće.“
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.