Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JamesJoyce
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
Re: Chat
Ima li ko normalan link za AutoCad? 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Zato sto živimo u banana državiJamesJoyce je napisao/la:Zasto u Federaciji ne padaju cijene goriva?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nemoj banane spominjati naljutit će se komšijeBosniacum Lilium je napisao/la:Zato sto živimo u banana državiJamesJoyce je napisao/la:Zasto u Federaciji ne padaju cijene goriva?
Pojeftinit će, polako.
Sretan Dan državnosti
Pozdravlja vas @Narin sve

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Molim vas braco chekirajte ovo. Momak je iz Italije, porijeklom iz Gracanice, moj rodjak. Napisao je pjesmo o poplavama u BiH i odrepo to sa svojim drugom. Bilo bi lijepo da mu se zahvalite na neki nacin, lijepo je da neko radi za nas, i da predstavi javnosti kako se zivi u BiH. Hvala vam jos jednom.
Molim vas braco chekirajte ovo. Momak je iz Italije, porijeklom iz Gracanice, moj rodjak. Napisao je pjesmo o poplavama u BiH i odrepo to sa svojim drugom. Bilo bi lijepo da mu se zahvalite na neki nacin, lijepo je da neko radi za nas, i da predstavi javnosti kako se zivi u BiH. Hvala vam jos jednom.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Eto ga više ne mogu reći da je Raul najbolji strijelac LP, ne znam kako ću se navikniti kada sa nekim pričam o tome, a da ne kažem da je legenda Reala najbolji strijelac LP (bio).
Jest da Ovaj strani fudbal ne pratim otkako je Raul otišo iz Reala, sad samo Sarajevo pratim.
Jest da Ovaj strani fudbal ne pratim otkako je Raul otišo iz Reala, sad samo Sarajevo pratim.
filipe legendofilip13 je napisao/la:Sve dok nisam počeo nositi kreditnu karticu mislio sam da ljudi koji ih nosaju imaju puno para...
p.s. al to sam i ja isto mislio prije nego sto sam ih poceo koristiti
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Donnie Darko
- Kontakt:
koristil iko reddit ovdje? 
- ultrassa1921
- Kontakt:
koristim jaDonnie Darko je napisao/la:koristil iko reddit ovdje?
reddit je odlican
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Najbolja stranica na netu je naravno 4chan i to /b/
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ovo je pjesma. Ako ovo bude himna odričem se bh. državljanstva.nnoo88 je napisao/la:![]()
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 43 gosta.