FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Desole
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Desole » 12 mar 2015, 16:26

Komsinice slave sto im FKS mozda nece 2x zaredom osigurati plasman u europu :D

Iceman100
Kontakt:

Post Postao/la Iceman100 » 12 mar 2015, 16:27

Ma ne treba gledat šta dušmani pričaju, ljubomora, zavist i najnovije što sam vidio je pojava MRŽNJE prema nama... To je dokaz što reče neko gore dobrog rada uprave i ljudi oko kluba..... Spominjemo sudiju od sinoć... Možda je ima nečeg iza kulisa, ipak dosudit penal pa ga poništiti, malo je upitno, zašto, al kasno je sad suspenzija.... Ipak nije on igro tih 90' min. nego igrači.... Poraz ko poraz, biće ih još mnogo, pa i od slabijih, malo je sarajevo marketinški napumpano, pa smo dobili osjećaj nepobjedivosti, malo je i uprava kriva, doza skromnosti nije na odmet.... A i da se dotaknem uprave, zašto je objavljena vijet da Duljević ''prelazi'' u Udinese, danas tek, a ne recimo prije 3,4 dana ili sedmicu ranije, nakon poraza!? Možda malo mazanje očiju navijačima da se skrene pažnja od sinoć?

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 12 mar 2015, 16:34

Ah sto se pacova nakotilo u miljackoj

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 12 mar 2015, 16:38

Sarajevo22 je napisao/la:Ah sto se pacova nakotilo u miljackoj
Sta ces brate prljava rijeka :kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 12 mar 2015, 16:41

Svjesni su igraci sta su napravili kao i Kodro. Prelako smo shvatili Borac i to nas je kostalo. Ova igra se ne smije ponoviti vise nikada. Nismo sinoc imali ni srece, kostale su nas i sudijske odluke,promasivali zicere jednostavno receno los dan.

Bandovicu se nema vise sta reci, momak ne moze bolje kikser je, ja mislim da ni on nema pojma koju srecu ima da ga je zaobisao i Borjan,Kelava itd. Ja sam siguran da on vise nece braniti.

A za ove dusmane :wave: ja stvarno ne razumijem ko jos njih shvaca ozbiljno.
Ti si opet šampion !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 mar 2015, 16:50

ja ne znam raja u sta vi gledate pa Okic je bio naj aktivniji zabio gol ulazio u šanse itd ,jest i fulao ali sta da se radi .tako ste pisali za Bilbiju los ,fula ovo ono a Bilbija je tata-mata u ekipi njegove lopte imaju oci :salut: :salut: .ako je neko sinoc bio los to su radovac ,protic,cimirot ,kovacevic

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 12 mar 2015, 17:09

Meho je sinoć previše kombinovao, baš nekako čudno, ali hajde s obzirom da je kup utakmica, može mu se
progledati kroz prste. Po meni, ovih 7,8 igrači bi trebali činiti okosnicu tima i svaku narednu utakmicu
trebali bi početi od prve minute. Dakle; Delač, Tatomirović, Kallasi, Cimirot, Alispahić, Benko(obavezno) i
zavisno od zamisli i taktike, neko od ove trojice; Duljević, Stojčev i Bilbija. Ostatak svoju šansu tražiti sa klupe.
Kao lijevi bek, prednost bih dao Puzigaći, takođe bih ovog malog Mihojevića forsirao...
Samo, Benko obavezno !!!
F.K.SARAJEVO

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 12 mar 2015, 17:16

Vela havle,po stotinu puta!! Kako drugacije poceti osim ovako,i s pitanjem pa gdje to zaista zivi "normalan" ovdasnji covjek,medju kakvim ljudima,ako se neki od takvih i mogu nazvati ljudima!??

Zasto svjesno gazite po fekalijama koje se nadju ovdje,i potom optuzujete,pa zasto gazite??
Svi ste satro svjesni svega,ko nam zeli dobro,ko lose,a ponasate se kao zadnji mamlazi.

Opozicija i postoji da blati sve sto ucini pozicija,i to je tako svugdje u svijetu. Mi svoju poziciju sami sebi izgradili,i dalje je nadogradjujemo. Drugi ocito ne znaju kako se to radi,a po tvom urneku ne zele,pa sta im je jedino ostalo nego da rove nogama i rukama ne bi li se nekako priblizili-poravnali iole s nama a tako sto zele nas dole,jer oni gore ne mogu i ne znaju!

Prestanite upotrebljavati izraz kiks i na taj nacin direktno omalovazavati revans,koji ce biti sve samo ne formalnost.
Sinoc,sami sebe pobijedili,a kako bi mi drugacije i izgubili,bar na ovim nasim prostorima.
Nikakav alibi ne treba traziti u sudjenju,uzroke poraza treba analizirati u angazmanu tima ,i same postavke igre,mislim da je to jasno svima koji hoce realno i objektivno sagledati sinocnju utakmicu. Probalo se,nije proslo,idemo dalje,sigrno cemo u revansu imati drugaciji pristup.

Ova prvenstvena je nasa,mada u zivotu nikad za nista iz iskustva to znam ne mozes reci sa sigurnoscu da ce se desiti,u uzvratu cemo ih dobiti takodje,da li ce to biti dovoljno za prolaz vidjet cemo. Da li mozemo do prolaza,naravno da mozemo!

Nemojte ljudi stvarati iluzije o tome da smo mi neko ko je nedodirljiv,kao klub u organizacionom smislu trenutno apsolutno jesmo. Kao tim,naravno da ne. Takvi ne postoje,kako god se oni zvali,Galaktikosi,Topnici,ili ako hoces Divovi..
Ako ovo uspijemo proci,onda sam nekako misljenja da cemo igrati finale!

Idemo u subotu podrzati momke,dostojanstveno i bez ikakvih marifetluka sa tribina. To nam i uprava porucuje indirektno ovom ciljanom izjavom oko zainteresovanosti za nase igrace :!:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 12 mar 2015, 17:34

miden je napisao/la:Kad se sve malo smirilo, da i ja napišem svoje viđenje sinocnje tekme.

Ne znam ko je tacno napisao, ali sinoc sam procitao jednu dobru stvar. ''Kada gubimo onda smo najgori, a kada pobjeđujemo onda se šetamo ligom''. Ovo nije slucaj samo kod nas, nego opcenito na ovim prostorima. Uvijek se ide iz krajnosti u krajnost, iz euforije u depresiju i obrnuto. Dobro bi bilo kad bi pojedinci, prije svake tekme pogledali šta je Kodro rekao na zadnjoj pressici.

Ova tekma osim lošeg rezultata, donijela je i nešto dobro. Konacno ce neki doci tobe, da nismo miljama daleko od ostalih, bar što se tice prvih 5 ekipa. Trebala nam je ova sinocnja tekma, da se ukapiraju neke stvari. Sreca pa je bio Kup, a ne ligaška, jer ima još 90+min da se igra. U ovoj tekmi se vidjelo koliko Bilbija znaci, jer je stvarno falio taj pas. Treba izdvojiti Krleta, koji se dosta trudio i asistirao za Okica. Treba izdvojiti i Radovca sa kojim ocito nešto nije udure. Mogu slobodno reci da je Benko za 15 ili 20 min igre, pokazao više želje i borbe, nego on za 60min. Kodri samo zamjeram, što je Bandovic sinoc bio na golu i previše izmiksanu zasnju liniju. Što se mene tice, vrijeme je da Dejo grije klupu. Ako vec mora, neka ga ubaci protiv komšinica da im vadi živce. :D Ostale bi stvaio u isti koš, jer su sinoc bili svi u 5 grama što bi se reklo.

Borac je sinoc više htio pobjedu, što im se na kraju i ostvarili. Zamjeram im samo to što nisu izbacili loptu, kada je naš igrac ostao da leži. Kad smo vec kod izležavanja, oni su se sinoc najmanje 5min izležavali, ali i to je jedan od nacina da dođeš do cilja. To je trebao da sankcioniše sudija i da ih upozori sa žutim kartonom. Sudije sinoc nisu bili na visini zadatka i napravili su nekoliko grešaka, od kojih su ove najgore " onclick="window.open(this.href);return false; . Ne želim da ispadne da se sad vadim na sudiju, jer sinoc cijela ekipa nije bila na visini zadatka. Vidim da neki pišu o teorijama zavjere, namještenoj tekmi i slicnim situacijama. Zašto nam to treba? Treba ljudima cestitati na pobjedi i osvetiti im se sa tricom u subotu i tricom u Banja Luci.

Zadovoljan sam sinocnjom posjetom. Žao mi je što ce sve ovo uticati na posjetu u subotu, ali nema veze.
Ne treba obracati pažnju na pojedine komšinice. Njihova reakcija na sve ovo je samo dokaz, koliko ih boli sve ono što se dešava u i oko Sarajeva. Ne treba obracati pašnju ni na tekstove, kvazi i wanna be novinara, koji bi svojim clankom da skupe jeftine poene na najvecem brendu, imenu i klubu u BiH. Najgore od svega je što je vecina tih ''novinara'' pristrasna i naj taj nacin to dokazuju.

Ne treba praviti ovoliku dramu oko sinocnje tekme, jer ima još 90min da se igra. Sinoc nam je falilo srece i poštenog suđenje. Siguran sam da ce u uzvratnoj biti bolje. Toliko od mene.
:clap:
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 12 mar 2015, 18:01

Svasta covjek moze procitati.Ja ne znam u kakvom filmu zive ljudi koji odmah prozivaju dusmane i slicne budalestine na svaki moguci vid nezadovoljstva nekim rezultatom.Nisam navijac Sarajeva,al sam sinoc svim srcem navijao za Sarajevo,i volio bi da ste otresli Borca vise nego ista na jucerasnji dan.Igrao sam vas i na kladionici mada nisam neki ni kladionicar nit se pretjerano nerviram zbog toga,ali mi je krivo jer je konacno jedan pravi Bosanski klub napravio jedan ozbiljan iskorak u nasoj ligi,sve stima u timu i Sarajevo je trenutno najbolji Bosanski proizvod koji najvise bode u oci upravo onim dusmanima koji bi zeljeli da nema ni Sarajeva ni Bosne.Toliko sam zelio da vidim dobar rezultat i leprsavu igru,pozitivne komentare,pohvale kao i svaki gledalac juce na stadionu,i imas sta vidjeti ispuse od raspalog Borca koji usput nije igrao ni sa nekoliko bitnih igraca.
Zbog cega sam ja dusman,zbog cega su svi ljudi koji su iz istog razloga razocarani dusmani Sarajevu?
Pa i par istinskih hordasa,medju kojim je i provjereni @Benko je prvi dosao poslije tekme i izrazio nezadovoljstvo s promasajima,razultatom i sudjenjem.Niko ne kaze da Sarajevo nece proci,ali da su se posrali na cef,to jesu
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 12 mar 2015, 18:03

molotovljev je napisao/la:Meho je sinoć previše kombinovao, baš nekako čudno, ali hajde s obzirom da je kup utakmica, može mu se
progledati kroz prste. Po meni, ovih 7,8 igrači bi trebali činiti okosnicu tima i svaku narednu utakmicu
trebali bi početi od prve minute. Dakle; Delač, Tatomirović, Kallasi, Cimirot, Alispahić, Benko(obavezno) i
zavisno od zamisli i taktike, neko od ove trojice; Duljević, Stojčev i Bilbija. Ostatak svoju šansu tražiti sa klupe.
Kao lijevi bek, prednost bih dao Puzigaći, takođe bih ovog malog Mihojevića forsirao...
Samo, Benko obavezno !!!
slazem se sa tobom i jos bi dodao da na ljeto apsolutno moramo pojacati odbranu sa barem 2 kvalitetna igraca ako zelimo u Evropi nesto napraviti jer kad nam dodju ekipe sa napadacima kojima treba samo malo prostora bojim se da se ne ponovi Borussia
po mom misljedu da Tatomirovic i Puzigaca jednostavno nisu dorasli Evropskim ekipama, dobro za nasu ligu su Ramos i Dani Alves ali za Evrope nije to to barem po mom misljenju a sto se tice Kallasia i Mihovljevica ce da vidimo jos :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 mar 2015, 18:17

SVI NA KOSEVO IGRA SARAJ'VO!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 12 mar 2015, 18:39

Koliko vidjeh na jednom portalu koji prodaje karte da je Istok 10 sjever 5 zapad 15. Jel istina za ove cijene?

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 12 mar 2015, 18:43

Iste cijene kao juce.
4.10.2009.

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 12 mar 2015, 18:44

I da jos jedna zamjerka. Hocu da igramo u Bordo dresovimaaa !!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 12 mar 2015, 18:46

xbox je napisao/la:Koliko vidjeh na jednom portalu koji prodaje karte da je Istok 10 sjever 5 zapad 15. Jel istina za ove cijene?

te su bile najavljene za utakmicu prosle subote, ne znam hoce li mijenjati sad za vikend.
Dino je govorio u onom intervjuu jednom pred pocetak polusezone da ce u nekim utakmicama biti skuplje karte.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 12 mar 2015, 19:24

Braćo subota je već prekosutra :cool:
1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 mar 2015, 19:29

Ovaj poraz bi mogao umanjiti drasticno posjetu u subotu. Na istoku se culo dosta onih "e nek me yebu sto me vide u subotu". Znam da ce neki reci, takvi nam i ne trebaju, ali nije dovoljno nas 2-3k sto uvijek dolazimo. Treba privuci i ove ovakve, dugo mi nismo titulu uzeli zato i vlada ovakva napetost i nezadovoljstvo. Da jesmo lakse bi raja neke stvari progutala.
Bahati, bahati Željkan!
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 12 mar 2015, 19:32

joker90 je napisao/la:Ovaj poraz bi mogao umanjiti drasticno posjetu u subotu. Na istoku se culo dosta onih "e nek me yebu sto me vide u subotu". Znam da ce neki reci, takvi nam i ne trebaju, ali nije dovoljno nas 2-3k sto uvijek dolazimo. Treba privuci i ove ovakve, dugo mi nismo titulu uzeli zato i vlada ovakva napetost i nezadovoljstvo. Da jesmo lakse bi raja neke stvari progutala.
Slazem se da nije dovoljno 2-3k, ali burazeru kome trebaju 'navijaci' koji po difoltu pljuju i zvizde nasim igracima neovisno o tome kako igraju. Yebo i 35 hiljada ako ce ih 20k blatit momke. Pitanje je dana kad cu se prebacit na zapad zbog padobranaca, godinama me mezete dobro sam normalan ikako vise.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 mar 2015, 19:37

uNbx je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ovaj poraz bi mogao umanjiti drasticno posjetu u subotu. Na istoku se culo dosta onih "e nek me yebu sto me vide u subotu". Znam da ce neki reci, takvi nam i ne trebaju, ali nije dovoljno nas 2-3k sto uvijek dolazimo. Treba privuci i ove ovakve, dugo mi nismo titulu uzeli zato i vlada ovakva napetost i nezadovoljstvo. Da jesmo lakse bi raja neke stvari progutala.
Slazem se da nije dovoljno 2-3k, ali burazeru kome trebaju 'navijaci' koji po difoltu pljuju i zvizde nasim igracima neovisno o tome kako igraju. Yebo i 35 hiljada ako ce ih 20k blatit momke. Pitanje je dana kad cu se prebacit na zapad zbog padobranaca, godinama me mezete dobro sam normalan ikako vise.
Apsolutno se slazem s tobom. Ja bih prvi posamarao one sto su jucer psovali i zvizdali. Ali takav je nas narod brate, ne mozes to promijeniti. Kazem ti da je ove godine osvojiti vise tu prokletu titulu bio bi drasticno manji pritisak i smirila bi se i vecina ovih "pljuvaca".
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], EastMadness, galia95, JavierBosnia, MokraKifla, PeppermintSA, senad82 i 95 gostiju.