Dobro doso Dejane!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
kakve su ovo kragne na dresu a i marka je katastrofa u danskoj se ova marka prodaje u svim radnjama osim u sportskimsajo10 je napisao/la:
Dobro doso Dejane!Zayeban broj nema sta..
Ja sam se na ovaj forum prijavio upravo kada se saznalo da ce mali doći kod nas, da kazem kojustorm_raider je napisao/la:Cuo sam da mali ima strasnu sportsku drskost.
Hvala na informacijama o Obucini, a ako moze na pm o kojem je premijerligasu rijec?BegBasagic je napisao/la:Ja sam se na ovaj forum prijavio upravo kada se saznalo da ce mali doći kod nas, da kazem kojustorm_raider je napisao/la:Cuo sam da mali ima strasnu sportsku drskost.znam mu menadzera, i svu priču oko, mali će biti igracina, samo da produzi ugovor sa nama jer i meni je nejasan njegov status, jeli posudba do kraja sezone sa mogucnoscu potpisa ili samo posudba, ali ipak poznavajuci Amara on to jednostavno ne bi dozvolio, kao sto sam pisao prethodnih dana mali je kombinacija Kvesića i Štilića, prodoran i ima odličnu tehniku uz to razoran šut, ne libi se "opaliti" sa dvadesetak i vise metara, kod nas je dosao zahvaljujuci Cviki koji ga je "skužio" uz to menadzer Ognjen Karišik zakuhao je sa upravom Smedereva(talovi, licni interesI), mogao je u Podgoričku Budućnost i u Zagreb, ali je izabran Željo, sve u svemu po meni igračina, vrijeme će pokazati sve a kod Amara je vec u prvih 18.
50.000 maraka posudjeno jednom bh. premijerligašu
Grohotom ti se smijem . Tvojoj vještini kombinatorike i razvijanja teorije zavjere bi ti pozavidio i sam Dan Brown.domorocki je napisao/la:vjerovatno su komšije u pitanju,samo ne vjerujem da smo im posudili vlastiti novac,više mi ide na varijantu kantona,jer nam nisu ništa uplatili već 2 godine a njima jesu,bar pripreme,pa da je tu neka varijanta.kako god,ne bi trebalo da u javnost izađe
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Lynx i 45 gostiju.