Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Kao Cigan, njegov najveći adut je naravno bolesna sečem se nožom tragična emocija u pesmama. Ali i od svih Cigana, Sinan to radi najbolje. Sinan to radi tako dobro da shvatiš da je biti srećan sranje i prosto želiš da zatekneš ribu sa kojom si 4 godine i koja radi u butiku uz studije političkih nauka, kako puši **** gazdi, sumnjivom preduzetniku iz Nikšića, kako bi mogao da pola godine slušaš elegije maga iz Loznice.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kakva analiza 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Bog na nebu, Sinan na zemlji !
Ako ikad budem radio tetovažu prva će biti nešto u ovom fazonu.

Ako ikad budem radio tetovažu prva će biti nešto u ovom fazonu.

[youtube][/youtube]
Ako ikad budem imao tetovazu bit ce kao u starog mi. Gola zena na panju sjedi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ispod pise " JNA, Pula - 1978. " ?Otelo je napisao/la:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ne pise nistaTribalian je napisao/la:Ispod pise " JNA, Pula - 1978. " ?Otelo je napisao/la:
Ne znam ni gdje sluzio vojsku no mislim da je bilo u BiH
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
To je bila premija ako sluzis u svojoj republici, moj stari sluzio u najzapadnijoj .Otelo je napisao/la:
Ne pise nista![]()
Ne znam ni gdje sluzio vojsku no mislim da je bilo u BiH
Hmm nisam znao za to, mada posto me ta tetovaza nije previse zanimala a ni vojska ( pacifista
) nisam ni mogao saznati osim da nacujem sta usima 
Hah, @Trib moj sluzio u Beogradu, posrecilo mu se
. Isao na one najvece derbije protiv Reala na Marakanu i slicne.. Zestoki dinamovac, a kad je Hajduk gostovao na Marakani, uvijek na gostujucoj tribini 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma kazu da je najbolje bilo po vecim gradovima sluziti. Moj stari bio na pocetku malo u Rijeci ( 3 meseca), ostalih 15 meseci u jednom manjem mestu u Sloveniji. Kazu da je u dezeli klopa bila najbolja.Lillard je napisao/la:Hah, @Trib moj sluzio u Beogradu, posrecilo mu se. Isao na one najvece derbije protiv Reala na Marakanu i slicne.. Zestoki dinamovac, a kad je Hajduk gostovao na Marakani, uvijek na gostujucoj tribini
Cuvena utakmica protiv Reala
@ Otelo, sve bi ja vas mlade u vojsku poslao, ljudi da postanete !
A volio bih i ja da nas posalju da malo psihicki i fizicki ojacam a i da se srede ovi "muskarci" sa zalizanim frizurama, siskicama i svjetucavim jaknicama.
No sto se tice rata i naoruzanja tu se vodim onom : "Make love, no war ! "
Ne bi ja u vojsku, nisam se osiso 3 godine, obrijo 6 mjeseci fino izgledam, steta da propadne, a osim toga sam i lijen

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Al ima ovih sto su redovni na pedikurici, manikurici, frizurici. Vjerovatno im je i ostatak tijela umanjenHeller je napisao/la:Ne bi ja u vojsku, nisam se osiso 3 godine, obrijo 6 mjeseci izgledam steta da propadne, a osim toga sam i lijen![]()
Ja sam bio 9 meseci, prvih nedelju dana sam hteo da odlepim, posle mi je bilo ok. Iz ove perspektive sad kad posmatram, vojska i jeste za decu ( 18-19 godina) , da me neko tera da prodjem sve ono ponovo u ovim godinama, ne bi imalo sanse ! Sto si mladji lakse podnosis .Otelo je napisao/la:A volio bih i ja da nas posalju da malo psihicki i fizicki ojacam a i da se srede ovi "muskarci" sa zalizanim frizurama, siskicama i svjetucavim jaknicama.
Nemas brige, sve bi to vojska sredila.Heller je napisao/la:Ne bi ja u vojsku, nisam se osiso 3 godine, obrijo 6 mjeseci izgledam steta da propadne, a osim toga sam i lijen![]()
Nikad, MOVEMBER DO JUNA MOVEMBER OD JUNA

Nullius in verba
Yebala vas vojska, jedva sam se izvukao iz toga, bili me spremni poslat na Rusku granicu.
Nego koristi li iko ovdje Tinder? Ne znam je li poznato to u BiH. Cini mi se kao interesantna opcija, a imam jednog jarana koji tvrdi da je vrlo uspjesan tu.
Nego koristi li iko ovdje Tinder? Ne znam je li poznato to u BiH. Cini mi se kao interesantna opcija, a imam jednog jarana koji tvrdi da je vrlo uspjesan tu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
treba vojska, dobra je to stvar
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mene odbili u vojsku
piše mi u knjižici: neuhranjen
a inače, i odyebali su me zbog vida, ne bi poštenog srbina kao što je trib naciljao na metar da je od mene
kad smo kod vojske i tetovaži, moj ćaća je radio tetovaže u vojsci jer je dobro crtao, al on nije sebi htio nikako. i na kraju ga prisiliše nekako i napraviše mu tenka (jer je bio u tenkovskoj postrojbi) i dole datum (bez jna).. a tenk mu izgleda ko džamija kako su mu "dobro" sredili

a inače, i odyebali su me zbog vida, ne bi poštenog srbina kao što je trib naciljao na metar da je od mene
kad smo kod vojske i tetovaži, moj ćaća je radio tetovaže u vojsci jer je dobro crtao, al on nije sebi htio nikako. i na kraju ga prisiliše nekako i napraviše mu tenka (jer je bio u tenkovskoj postrojbi) i dole datum (bez jna).. a tenk mu izgleda ko džamija kako su mu "dobro" sredili
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Jesi ti bio momcino?legenda reala je napisao/la:![]()
treba vojska, dobra je to stvar
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.