Jok, ukinuli kad sam ja došo na redCartman je napisao/la:Jesi ti bio momcino?legenda reala je napisao/la:![]()
treba vojska, dobra je to stvar
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Cuj ukinuli, pa mogao si se dobrovoljno javit da si htio.legenda reala je napisao/la:Jok, ukinuli kad sam ja došo na redCartman je napisao/la:Jesi ti bio momcino?legenda reala je napisao/la:![]()
treba vojska, dobra je to stvar
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Hahahhahahaha, čuj džamija, ja inače imam savršen vid sve ostalo 0dubrava je napisao/la:Mene odbili u vojskupiše mi u knjižici: neuhranjen
![]()
a inače, i odyebali su me zbog vida, ne bi poštenog srbina kao što je trib naciljao na metar da je od mene![]()
kad smo kod vojske i tetovaži, moj ćaća je radio tetovaže u vojsci jer je dobro crtao, al on nije sebi htio nikako. i na kraju ga prisiliše nekako i napraviše mu tenka (jer je bio u tenkovskoj postrojbi) i dole datum (bez jna).. a tenk mu izgleda ko džamija kako su mu "dobro" sredili![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- legenda reala
- Kontakt:
nije ovo norveška, klocuCartman je napisao/la: Cuj ukinuli, pa mogao si se dobrovoljno javit da si htio.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Svejedno si mogo
Sutra dolazi šleper rodbine eno stara napravila pečenje, bamnju, gulaš, burek, i jos nesto pravi a meni kuhinja off limits

Sutra dolazi šleper rodbine eno stara napravila pečenje, bamnju, gulaš, burek, i jos nesto pravi a meni kuhinja off limits
Nullius in verba
heller
, al stvarno, ko džamija izgleda
nacrtano u 1d
...aj budem uslikao ćaćinu ruku pa vam pokazem...
i u hrvatskoj su ukinuli vojni rok, sad smo pacifisti ko i bosanci i srbi
al mislim da su pogriješili, ako išta drugo onda zbog discipline i organizacije...
i u hrvatskoj su ukinuli vojni rok, sad smo pacifisti ko i bosanci i srbi
al mislim da su pogriješili, ako išta drugo onda zbog discipline i organizacije...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Kao sto @dubrava rece, vojska nije samo ratovanje, vec i organizacija kao u slucaju prirodnih nesreca. Njihovo je da pomazu/spasavaju, upucuju ljude i pokazu put na sigurno. Da recimo onaj seljakluk sa bikovima, brljom (rakijom) i plesacicama izmakne kontroli, za to ne da treba vojska, vec avijacija.
Po meni svaka drzava treba imati jedan broj vojske i nekih drugih stvari, ali za to su potrebne i pare, pa se kod nas svodi na minimum. Kad mi nemamo par helikoptera koji mogu da gase pozare, ne treba se dalje pricati o sposobnosti drzave tj. onih koji je vode.
U Njemackoj je recimo bilo obavezno ili sluziti vojsku ili da radis u hitnoj. Znaci morao si nekako doprinostiti drzavi, ali ne znam kako je sad to regulisano. U Americi je dobrovoljno, pa biraj od avijacije do mormarice ili nista.
Po meni svaka drzava treba imati jedan broj vojske i nekih drugih stvari, ali za to su potrebne i pare, pa se kod nas svodi na minimum. Kad mi nemamo par helikoptera koji mogu da gase pozare, ne treba se dalje pricati o sposobnosti drzave tj. onih koji je vode.
U Njemackoj je recimo bilo obavezno ili sluziti vojsku ili da radis u hitnoj. Znaci morao si nekako doprinostiti drzavi, ali ne znam kako je sad to regulisano. U Americi je dobrovoljno, pa biraj od avijacije do mormarice ili nista.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Evo može avijacija.
Legendo tipovat ću :p
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Legendo tipovat ću :p
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Sta bi od onako kulturnog i finog momka.legenda reala je napisao/la:nije ovo norveška, klocuCartman je napisao/la: Cuj ukinuli, pa mogao si se dobrovoljno javit da si htio.
Nije valjda obavezan vojni rok u Norveskoj? Nisam nikad cuo.Cartman je napisao/la:Yebala vas vojska, jedva sam se izvukao iz toga, bili me spremni poslat na Rusku granicu.![]()
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Obavezan je zvanicno, ove godine su cak uveli obavezni vojni rok i za zenske. Ali u praksi te obicno puste ako kazes da ides studirat ili ako nemas nikakvu zelju da ides. Ali svako mora otic na psihicke i fizicke testove, ja sam to sve "polozio" i ovaj lik me pita u koju sjevernu vukoyebinu zelim najvise. Hvala Bogu pustio me kad sam rekao da cu studirat.Rooney88 je napisao/la:Nije valjda obavezan vojni rok u Norveskoj? Nisam nikad cuo.Cartman je napisao/la:Yebala vas vojska, jedva sam se izvukao iz toga, bili me spremni poslat na Rusku granicu.![]()
@Marsal: Cini mi se jos 5 dana.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 28 nov 2014, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Nisi svjestan šta si propustio. Niskomoralne ruskinje u potrazi za ispunjenjem snovaCartman je napisao/la:Yebala vas vojska, jedva sam se izvukao iz toga, bili me spremni poslat na Rusku granicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ih nisu to te Ruskinje sto dolaze tebi ljeti. Te su iz St. Petersburga i Moskve, a ne iz Murmanska.Virtu4l je napisao/la:Nisi svjestan šta si propustio. Niskomoralne ruskinje u potrazi za ispunjenjem snovaCartman je napisao/la:Yebala vas vojska, jedva sam se izvukao iz toga, bili me spremni poslat na Rusku granicu.
Naravno, to me motivisalo.Rooney88 je napisao/la:Tad si i odlucio upisat fax.
Cartman je napisao/la:Naravno, to me motivisalo.Rooney88 je napisao/la:Tad si i odlucio upisat fax.Ma mogao sam i slagat, sumnjam da provjeravaju.

Evo gdje si trebao, yebo te ljepsa Zenica.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Cartman je napisao/la:Ih nisu to te Ruskinje sto dolaze tebi ljeti. Te su iz St. Petersburga i Moskve, a ne iz Murmanska.
Zar se nismo nedavno dogovorili da nećemo birati k'o legenda
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja sam siguran da takvi gradovi imaju klubove k'o iz filmova, vani minus 30, a kad uđeš sve raspojasane i željne EU pasošaRooney88 je napisao/la:Evo gdje si trebao, yebo te ljepsa Zenica.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.