A Simeunovic je strasan igrac za nase standarde, i ako ga dovedete bice pojacanje
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Cuj Kajkut
A Simeunovic je strasan igrac za nase standarde, i ako ga dovedete bice pojacanje
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Svasta se izdogadjalo u ovo tjedan dan ali najdraze je sto su nam nase komsinice pomogle da odemo u europu tako sto su se Topic i Tana dogovorili da bude nerjesen susret u Vrapcicima,stoga komsinicam hvala jer da smo zavrsili na 9.m nebi imali pravo nastupa!
Cvrsto odlucujem da cu se popraviti i da vise nikada necu napisati da je Mandzkic bolji od Dzeke!
Cvrsto odlucujem da cu se popraviti i da vise nikada necu napisati da je Mandzkic bolji od Dzeke!
Je li moguce da je derbi prosao bez Bekica ...bekicamir je napisao/la:Svasta se izdogadjalo u ovo tjedan dan ali najdraze je sto su nam nase komsinice pomogle da odemo u europu tako sto su se Topic i Tana dogovorili da bude nerjesen susret u Vrapcicima,stoga komsinicam hvala jer da smo zavrsili na 9.m nebi imali pravo nastupa!
Ne seri da si to napisao.bekicamir je napisao/la: Cvrsto odlucujem da cu se popraviti i da vise nikada necu napisati da je Mandzkic bolji od Dzeke!
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Basara,Kokot,Hadzic,Smajic,Popovic,Povratak Anicica,Sevko Okic,Kantar,Popovic i Jusufbasic su neka od mogucih pojacanja za 5,6 dana vise informacija!
Jucer je nasa uprava bila na veceri sa Stimcem i HNS om tako da su dogovorene neke veoma bitne stvari za nas klub!
Klub je takodjer dobio na arbitrazi 200 000 KM u slucaju Anicicevog transfera u Ukrajinu,novci od Luke su legli tako da para ima za solidne igrace!
Jucer je nasa uprava bila na veceri sa Stimcem i HNS om tako da su dogovorene neke veoma bitne stvari za nas klub!
Klub je takodjer dobio na arbitrazi 200 000 KM u slucaju Anicicevog transfera u Ukrajinu,novci od Luke su legli tako da para ima za solidne igrace!
zaboravio si dvojac iz Leotara Cimirot/Stojčev... čudno mi samo kako se nijedan stoper ne spominje, a smatram da nam je prijeko potreban... da oće netko i Maru napokon kupit bilo bi odlično 
btw. zar na arbitraži nije dobiveno 200 000 € tj. 400 000 KM ?
btw. zar na arbitraži nije dobiveno 200 000 € tj. 400 000 KM ?
#Ausilio OUT
bekicamir je napisao/la:Basara,Kokot,Hadzic,Smajic,Popovic,Povratak Anicica,Sevko Okic,Kantar,Popovic i Jusufbasic su neka od mogucih pojacanja za 5,6 dana vise informacija!
http://hercegovi.na.info/vijesti/sport/ ... #news_view" onclick="window.open(this.href);return false;
Svi na stadion veceras
Svi na stadion veceras
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Novo pojacanje je Radosav Aleksic iz Slavije ..
Govore da je dobar stoper, a ja prvi put cujem za njega..
Govore da je dobar stoper, a ja prvi put cujem za njega..
Normalno da je očekivana. Od onakve ekipe izvuče maksimum i odvede ih u Evropu.Lillard je napisao/la:Karacic ostaje trener. Ocekivana i dobra odluka
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ja mislim od kad je preuzeo ekipu nije pobjedio tri tekme, ocekivano je jos tu.avlami97 je napisao/la:Normalno da je očekivana. Od onakve ekipe izvuče maksimum i odvede ih u Evropu.Lillard je napisao/la:Karacic ostaje trener. Ocekivana i dobra odluka
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
Sa nama u Širokom je radio odlično.Guvo je napisao/la:Ja mislim od kad je preuzeo ekipu nije pobjedio tri tekme, ocekivano je jos tu.avlami97 je napisao/la:Normalno da je očekivana. Od onakve ekipe izvuče maksimum i odvede ih u Evropu.Lillard je napisao/la:Karacic ostaje trener. Ocekivana i dobra odluka
A sad u Zrinjskom je pročistio ekipu i kad prođu pripreme s njime i uz par pojačanja, nema sumnje da će Zrinjski biti u vrhu BiH nogometa.
U to budite sigurni.
Jel vrijeme ide na ruku?
ne... prohladno, kiša... ali nebitno očekujem pun stadionbrzi je napisao/la:Jel vrijeme ide na ruku?
#Ausilio OUT
Jel moguće, 5 000 ljudi na treningu 
Na face stranici Zrinjskog pise da ima 8000 gledatelja 
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Bilo je jako lijepo danas na stadionu
Iznenađen sam koliko je ljudi bilo, pitam se kako bi tek bilo da se igrala utakmica
Lijep ugođaj, reprezentativci odlicni, uvijek raspolozeni za razgovor, autogram i slicno
Iznenađen sam koliko je ljudi bilo, pitam se kako bi tek bilo da se igrala utakmica
Lijep ugođaj, reprezentativci odlicni, uvijek raspolozeni za razgovor, autogram i slicno
Vidim da je Arezina zabio za mladu reprezentaciju, ajde neka ga malo pođe 
mislim da se vracamo u vrh bh nogometa karacic je odlican strucnjak i sa sirokim je imao dobre rezultate.nadam se prodaji marina anicica zasitio se zrinjskog a i zrinjski njega,vrijedi 450 000.u europi mislim da uz dobar zdrijeb mozemo doci do 3. pretkola
Ovaj Arežina je pravo dobar, ne samo što je dao gol, nego je i cijelo vrijeme dok je igrao bio extra, jedan od najboljih prvo poluvrijeme koliko je igrao.
Koliko sam upratio kod vas nije toliko standardan, koji je razlog, spominju li se transferi kakvi ?
U svako slučaju, dragulja imate.
Koliko sam upratio kod vas nije toliko standardan, koji je razlog, spominju li se transferi kakvi ?
U svako slučaju, dragulja imate.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.