Tako je brato tu si u pravu da je zolj spremniji od Hasanovica.ziggystardust je napisao/la:Zolj je. konacno nase dijete. nije bitno ko god gga je dao, ali bi mi ipak bilo milije da je neko mostarsko haustorce, nego legionar.
bez ikakvih tenzija i bilo cega, cijenim svakog igraca Velezovog i dok je u Velezu, svaki za mene ima status polubozanstva makar..ali mislim da je zolj u ovom trenutku daleko spremniji od hasanovica
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Samo jedan klub Velež Mostar
kraj 2-3
-
- Kontakt:
ove godine idemo daleko.....bravo momci
hajde sad pobijedite rudar
hajde sad pobijedite rudar
POBJEDA !! KUP JE NAŠ
Hvala kolega komentatorutravnik je napisao/la:kraj 2-3

Samo jedan klub Velež Mostar
U svakom slucaju dobar rezultat na neugodnom terenu u Travniku ali nas navijace i trenere treba da zabrine kako smo primili golove jer citam da u Travnika nije igralo 8 igraca iz prvih 11 pa je to malo zabrinjavajuce.
Zna li neko koliko je Durakovic dobio kazne i sta je sa Kazazicem
Zna li neko koliko je Durakovic dobio kazne i sta je sa Kazazicem
Šta se bola´ložite tek smo prvo kolo prošli
Čestitke momcima.

Svaka cast, drago mi zbog Zolja. Sigurno momak koji je neopravdano zapostavljen na ustrb invalida tipa Hasanovic.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
konacno je sevko poceo zabijati 

Zabija Sevko zadjnih mjeseci redovno samo ne u mrezu na zalost !!vm22 je napisao/la:konacno je sevko poceo zabijati

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
- Kontakt:
Nemojte se odma zavaravati, dobili smo Travnika koji je igrao sa drugigm timom i kojeg bukvalno kup nije interesovao, ljudi su nam skinuli gaće prije utakmice.Teško ćemo mi išta sa onom igrom kao protiv Čelika, Kozare i Širokog. 

.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
...a velež dobijati na strani!vm22 je napisao/la:konacno je sevko poceo zabijati
Kući treba poradit na psihičkoj bazi, motivirat igrače,kao da igraju na gostovanju, a ne na nekad neosvojivoj tvrđavi!

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
@mujoisuljo
Bas tako, ovo je samo bila malo jaca trening utakmica.
Bas tako, ovo je samo bila malo jaca trening utakmica.
U finišu susreta po prvi put ove sezone Varešanović je povjerenje ukazao Amiru Zolj, a ovaj sjajni veznjak mu se odužio tako što je bio strijelac pobjedonosnog gola. Zolj je tako za desetak minuta provedenih na terenu pokazao više nego pojedinci u svih šest dosadašnjih mečeva Premier lige.
Fudbaleri Veleža osigurali su plasman u 1/8 finala Kupa Bosne i Hercegovine. Protiv uvijek neugodnog Travnika na domaćem terenu, ubilježili su danas prvu pobjedu, koja po statističkim evidencijama nije zabilježena na stadionu „Pirota“ već previše dugo.
Po izuuzetno toplom i sparnom vremenu, obje ekipe prikazale su otvoren fudbal, kojem nažalost zbog kazne nije mogla da prisustvuje publika.
„Rođeni“ su na poluvrijeme otišli rezultatom 1:1 Gol za Velež postigao je Šefko Okić, čiji je ovo prvijenac u takmičarskim utakmicama u ovoj sezoni. „Rođeni“ furiozno otvaraju i nastavak, a u vodstvo dolaze preko Samira Merzića, koji je uspješno realizovao kazneni udarac. Domaćini nedugo poslije toga poravnavaju. U 78. minuti „Rođeni“ ponovo dolaze do vodstva. Strijelac pobjedonosnog gola bio je Amir Zolj.
Treba istaći da je pobjeda Veleža mogla biti i ubjedljivija, jer je propušteno nekoliko veoma povoljnih prilika za postizanje gola.
Velež je u Travniku nastupio u sljedećem sastavu: Oštraković, Škaljić, Cerić, Kajtaz, Ivetić, Merzić, Kodro, Hasanović (Zolj), Rovčanin (Brković), Velagić (Spahić), Okić.
fkvelez.ba
Po izuuzetno toplom i sparnom vremenu, obje ekipe prikazale su otvoren fudbal, kojem nažalost zbog kazne nije mogla da prisustvuje publika.
„Rođeni“ su na poluvrijeme otišli rezultatom 1:1 Gol za Velež postigao je Šefko Okić, čiji je ovo prvijenac u takmičarskim utakmicama u ovoj sezoni. „Rođeni“ furiozno otvaraju i nastavak, a u vodstvo dolaze preko Samira Merzića, koji je uspješno realizovao kazneni udarac. Domaćini nedugo poslije toga poravnavaju. U 78. minuti „Rođeni“ ponovo dolaze do vodstva. Strijelac pobjedonosnog gola bio je Amir Zolj.
Treba istaći da je pobjeda Veleža mogla biti i ubjedljivija, jer je propušteno nekoliko veoma povoljnih prilika za postizanje gola.
Velež je u Travniku nastupio u sljedećem sastavu: Oštraković, Škaljić, Cerić, Kajtaz, Ivetić, Merzić, Kodro, Hasanović (Zolj), Rovčanin (Brković), Velagić (Spahić), Okić.
fkvelez.ba
- el-fighter
- Kontakt:
Cestitke momcima na pobjedi i prolazu dalje. Istina da je Travnik igrao sa kombinovanim sastavom, ali to svakako ne umanjuje nasu pobjedu. Konacno je i Okic postigao pogodak i nadam se da ce tako i nastaviti u nastavku sezone.
Who is next?
Who is next?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
čestitke još jednom, ali je evidento, da u posljednje dvije godine bolje igramo na strani, znači nismo više domaćinska ekipa, ja imam takav utisak..
- neutralan__
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi.Mislim da vrlo lako možete do Europe preko Kupa,dosta lakše nego preko lige.Uz povoljan žrijeb možete daleko dogurati.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Pobjeda je naša. Šta nas briga je li neko igrao s kombinovanim sastavom, da nismo i mi trebali zatoel-fighter je napisao/la:Cestitke momcima na pobjedi i prolazu dalje. Istina da je Travnik igrao sa kombinovanim sastavom, ali to svakako ne umanjuje nasu pobjedu. Konacno je i Okic postigao pogodak i nadam se da ce tako i nastaviti u nastavku sezone.
Who is next?

IDEMO ROĐENI !
Who dares, wins !
Trenutno korisnika/ca: MostarReds22 i 1 gost.