U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21, U-19, U-17
Oj ovoga Mesanovica 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
jao ovaj mešanovic kako je to smijesan igrac

jao ovaj mešanovic kako je to smijesan igrac

Znaci stavis panj umjesto Mesanovica..i panj bi ga zabio...
Svaki put se ispravnim potvrdjuje da trebamo se boriti za svakog igraca koji igra vani..Zolotic Mesanovic pa Hajrovic iz Arsenala cirkus zivi ostali se i ne primjecuju ovi grijese pa su u kadru..
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mesanovic uvijek u pocetnom sastavu, pa promjeni ponekad Vlado ako ne ide. Kvalifikacije smo popusili svakako, daj sansu nekim drugim igracima.
Pa ovog Mesanovica ne bi gur'o ovoliko ni Ado Husaric da je isti selektor repke.
1946
lik trci oko lopte 

Branio sam Jagodica jer je imao dosta problema sa igracima, ali mislim da je zreo za otkaz sada. Treba nesto novo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nema volje ,kod mnogih se vidi da nema ni osnovnog fudbalskog znanja,o taktici,otkrivanju u prostoru,pravilnom postavljanju u prostoru,preuzimanju igrača,mjenjanju mjesta..uh šta ja napisa....e za to treba biti i fudbalski intiligentan,nije dovoljno samo biti požrtvovan.I moramo jednom shvatiti da igre u našoj ligi zaista nisu nikakvo mjerilo,jednostavno sa 22 godine dosegnu neki svoj limit,ne odu u jače klubove prestane fudbalski razvoj i onda imamo 11 panjeva..
- Nerminovic
- Kontakt:
Piric, Husic, Omerbasic, Spikic, Gojkovic, Letic, Cimirot, Zolotic, Grahovac, Modic, Gojak, Duljevic, Prcic, Krunic, Zakaric, Radovac...
I sad gledaj sta nam Jagodic radi. genijalac.
I sad gledaj sta nam Jagodic radi. genijalac.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- calcio
- Kontakt:
Od ovih na klupi volio bih viditi Bajica, Modica i Gojaka. Odmah na poluvremenu napraviti sve tri izmjene, ko ga hebe. Sta ces taktizirati kad je sve izgubljeno.
Izvini ništa lično al ovakvi kao ti su najgori. Branite ponekad veoma simptomatične likove do samog kraja i dna.. Pa ovaj čovjek nam uništava repku par godina već.Cartman je napisao/la:Branio sam Jagodica jer je imao dosta problema sa igracima, ali mislim da je zreo za otkaz sada. Treba nesto novo.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
aqarius je napisao/la:kod mnogih se vidi da nema ni osnovnog fudbalskog znanja,o taktici,otkrivanju u prostoru,pravilnom postavljanju u prostoru,preuzimanju igrača,mjenjanju mjesta..uh šta ja napisa....e za to treba biti i fudbalski intiligentan,nije dovoljno samo biti požrtvovan.I moramo jednom shvatiti da igre u našoj ligi zaista nisu nikakvo mjerilo,jednostavno sa 22 godine dosegnu neki svoj limit,ne odu u jače klubove prestane fudbalski razvoj i onda imamo 11 panjeva..

Eto nek nam Susic pravi Die Mannschaft od A-repke. Pusti bolan.kimbo je napisao/la:Izvini ništa lično al ovakvi kao ti su najgori. Branite ponekad veoma simptomatične likove do samog kraja i dna.. Pa ovaj čovjek nam uništava repku par godina već.Cartman je napisao/la:Branio sam Jagodica jer je imao dosta problema sa igracima, ali mislim da je zreo za otkaz sada. Treba nesto novo.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
unisti vlado i ono malo sto imamo
duljevic!calcio je napisao/la:Od ovih na klupi volio bih viditi Bajica, Modica i Gojaka. Odmah na poluvremenu napraviti sve tri izmjene, ko ga hebe. Sta ces taktizirati kad je sve izgubljeno.
Cuj unistava, pa pod njim smo imali najbolje rezultate svih vremena. Igrali su odlicno prosle kvalifikacije. Budimo iskreni, ovi igraci su vrlo, vrlo limitirani. I ovi na terenu i ovi "potencijalni". Svi su oni igracine dok ne izadju na teren i onda bi i njih pljuvali. Primjeri Atajic i Hajrovic prvenstveno, psovali su Jagodicu mrtve zbog ovog Atajica, a lik panj obicni.kimbo je napisao/la:Izvini ništa lično al ovakvi kao ti su najgori. Branite ponekad veoma simptomatične likove do samog kraja i dna.. Pa ovaj čovjek nam uništava repku par godina već.Cartman je napisao/la:Branio sam Jagodica jer je imao dosta problema sa igracima, ali mislim da je zreo za otkaz sada. Treba nesto novo.
Ipak je vrijeme za nesto novo, iako mi imamo duboke probleme u mladjim kategorijama, koje se nece rijesit odlaskom Jagodica. Vlado je zasluzio strpljenje zbog odlicnog proslog ciklusa, ali sada je dosta.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 05 sep 2014, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- calcio
- Kontakt:
Kad sam poslao poruku sjetio sam da je i on na klupi.rammstein je napisao/la:duljevic!calcio je napisao/la:Od ovih na klupi volio bih viditi Bajica, Modica i Gojaka. Odmah na poluvremenu napraviti sve tri izmjene, ko ga hebe. Sta ces taktizirati kad je sve izgubljeno.

On je trebao igrati od pocetka...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.