FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 28 jun 2010, 17:56

AdooS je napisao/la:Zna li ko vise o kakvom se igracu radi,Branislav Arsenijevic,potpisao na 2 god danas.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 jun 2010, 17:57

AdooS je napisao/la:Zna li ko vise o kakvom se igracu radi,Branislav Arsenijevic,potpisao na 2 god danas.
Desni bek nako jak u duelima, nakon slavije trenirao jedno vrijeme sa Zeljom gdje nije pokazao nesto posebno.Moje misljenje sasvim solidan i prosjecan igrac za nase lige.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jun 2010, 17:58

Vec sam rekao Bane je po meni jedan od najboljih desnih bekova lige,bio na pragu potpisa za Partizan,pa za Spartak Nalchik ali se povredio i nije otisao nigde.Samo je pitanje u kakvoj je formi nakon povrede.

Cujem jutros se spominje i Jovanovic da je na pragu potpisa za SArajevo.Da li neko zna sta vise?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 28 jun 2010, 18:01

Devil je napisao/la:Vec sam rekao Bane je po meni jedan od najboljih desnih bekova lige,bio na pragu potpisa za Partizan,pa za Spartak Nalchik ali se povredio i nije otisao nigde.Samo je pitanje u kakvoj je formi nakon povrede.

Cujem jutros se spominje i Jovanovic da je na pragu potpisa za SArajevo.Da li neko zna sta vise?
Ma Bane je odlican, sto ce i pokazati kada krene prvenstvo. Sto se tice Jovanovica, on je pod ugovorom sa Slavijom, tako da ce biti tesko ga dovesti. Slavija trazi puno para...

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 28 jun 2010, 18:03

Sa Jovanovicem Olimpik davno pregovarao i veliko obestecenje u pitanju.Minimum 50000euro.Danas Saranovic dobio ciste papire u Olimpiku i mislim da ce kod vas.

TitleMaster
Kontakt:

Post Postao/la TitleMaster » 28 jun 2010, 18:04

Normalno je da se traže inostrani angažmani kojim bi moglida zarde dobre pare, ali sam protiv toga da se ide u neke žlj zemlje koje bi jedva mogao naći na karti ili u pojedine druge pa i treće lige. Mada sam čuo i da se tamo vrte dobre pare jer znamjednog menedžera pa smo oko toga polemisali. Ali sam svejedno protiv, mislim da bi se naši igrači bar oni najbolji trebali da prodaju samo u prve lige i to samo za dobre pare a ne za siću.

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 28 jun 2010, 18:09

herbion je napisao/la:Sa Jovanovicem Olimpik davno pregovarao i veliko obestecenje u pitanju.Minimum 50000euro.Danas Saranovic dobio ciste papire u Olimpiku i mislim da ce kod vas.
To nisam vidio nigdje , al volio bih ga vidjeti kod nas !

sto se tice Arsenijevica dobro pojacanje desni bek sto nam je i trebalo ..

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jun 2010, 18:09

Jovanovic vise nije pod ugovorom koliko su meni rekli.Prosle godine kada se vratio podpisao je jednogodisnji ugovor.Ove sezone je opet trebao da ide u Tursku no izgleda nije izganjao ugovor te se vraca u PL.I kako kazu izmedju Slavije i Sarajeva je.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 28 jun 2010, 18:11

TitleMaster je napisao/la:Normalno je da se traže inostrani angažmani kojim bi moglida zarde dobre pare, ali sam protiv toga da se ide u neke žlj zemlje koje bi jedva mogao naći na karti ili u pojedine druge pa i treće lige. Mada sam čuo i da se tamo vrte dobre pare jer znamjednog menedžera pa smo oko toga polemisali. Ali sam svejedno protiv, mislim da bi se naši igrači bar oni najbolji trebali da prodaju samo u prve lige i to samo za dobre pare a ne za siću.
igrac i klub dobiju siću a menadzer ukrupno ;)
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 28 jun 2010, 18:11

herbion je napisao/la:Sa Jovanovicem Olimpik davno pregovarao i veliko obestecenje u pitanju.Minimum 50000euro.Danas Saranovic dobio ciste papire u Olimpiku i mislim da ce kod vas.
Sto je dobio papire? Gracic tako odlucio ili?

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 28 jun 2010, 18:13

Arsenijevicu,dobro dosao!!!!!

Slijedeci.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 jun 2010, 18:13

Devil je napisao/la:Jovanovic vise nije pod ugovorom koliko su meni rekli.Prosle godine kada se vratio podpisao je jednogodisnji ugovor.Ove sezone je opet trebao da ide u Tursku no izgleda nije izganjao ugovor te se vraca u PL.I kako kazu izmedju Slavije i Sarajeva je.
Ima ugovor ali ima i to sto su mu u slaviji duzni pare pa bi ih mogao dati na arbitrazu!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

TitleMaster
Kontakt:

Post Postao/la TitleMaster » 28 jun 2010, 18:21

CrnoCrveni je napisao/la:igrac i klub dobiju siću a menadzer ukrupno ;)
Znam sigurno da menadžeri osim što dobiju proviziju od prodaje igrača traže od istog pare samo da mu nađu klub vani. Vjerujem da bi se tasituacija mogla riješiti između klubova i samih menadžera kada bi se napravila neka vrsta dogovora izmedžu istih, u toj bi situaciji bili na dobtiku svi. Ali to je samo moje mišljenje. P.S. ovo za pare znam sigurno iz dva izvora jedan je moj buuraz kojem je menadžer tražio 10000 KM da ga odvede u Olimpiju i jednog juniora Olimpika reako mu menedžer da mu otac "prepolovi" auto da bi ga mogao odvesti vani. Malo je van teme ali eto izvinite.

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 28 jun 2010, 18:39

TitleMaster je napisao/la:
CrnoCrveni je napisao/la:igrac i klub dobiju siću a menadzer ukrupno ;)
Znam sigurno da menadžeri osim što dobiju proviziju od prodaje igrača traže od istog pare samo da mu nađu klub vani. Vjerujem da bi se tasituacija mogla riješiti između klubova i samih menadžera kada bi se napravila neka vrsta dogovora izmedžu istih, u toj bi situaciji bili na dobtiku svi. Ali to je samo moje mišljenje. P.S. ovo za pare znam sigurno iz dva izvora jedan je moj buuraz kojem je menadžer tražio 10000 KM da ga odvede u Olimpiju i jednog juniora Olimpika reako mu menedžer da mu otac "prepolovi" auto da bi ga mogao odvesti vani. Malo je van teme ali eto izvinite.
ako ti je stalo da u takvu situaciju vise ne dodje tvoj ili neciji drugi brat onda ti treba broj krimolovaca,posto vidim da ima argumenata,ako nemas broj dacemo ti ;)
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 28 jun 2010, 18:40

-A- je napisao/la:Arsenijevicu,dobro dosao!!!!!

Slijedeci.

Hocemo Semojona Milosevica,Semojne ako citas ziv bio dodji izbaci onoga krelaca Dudu iz prve ekipe
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 28 jun 2010, 18:42

Polako samo nece sa imenima da izlaze u javnost dok igrac ne potpise za nas tim,obecana su pojacanja i njih ce biti ovo je tek pocetak!

TitleMaster
Kontakt:

Post Postao/la TitleMaster » 28 jun 2010, 18:47

CrnoCrveni je napisao/la: ako ti je stalo da u takvu situaciju vise ne dodje tvoj ili neciji drugi brat onda ti treba broj krimolovaca,posto vidim da ima argumenata,ako nemas broj dacemo ti ;)
Moj je zbog takvih i prestao da trenira, a to je sve "moja protiv njihove" nemaš nikakvih dokaza i nemožeš mu ništa prišiti a teško da bi iko išta i rekao.

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 28 jun 2010, 19:05

Hairlija je napisao/la:
-A- je napisao/la:Arsenijevicu,dobro dosao!!!!!

Slijedeci.

Hocemo Semojona Milosevica,Semojne ako citas ziv bio dodji izbaci onoga krelaca Dudu iz prve ekipe
sigurno da bi nam dobro dosao..i ja bi volio da dodje..al nije do njega..

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 28 jun 2010, 19:07

Mozda Milosevic , Zurzinov , Kutalija ... PREGOVORI u TOKU ! :D

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 28 jun 2010, 19:10

I Emir Hazdic,vjerovatno ce i sa Jacksonom da pregovaraju!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”