Kao da ga situacija iz Denvera nije nimalo promjenila. Da samo hoce svoj work-ethic dignuti na veci nivo, pa neka i rime slaze kad daje intervju...meni je svejedno...mislim da bi on i Shaq imali pravo prijateljstvo...Dex je napisao/la:Kakva utakmica
Al u pm, na ovom intervju, se ponaša ko svako dijete iz 90 sa krizom identiteta, kao da želi biti Vanilla Ice
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
dobre guzove ima Belma
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dobar, očekivano protiv rupe u odbrani kakav je Oakfor, šteta što nije bilo Embiida da vidimo njihov okršaj, to bi bio sudar divova i baš me zanima kako bi Juka izgledao protiv njega
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Interesatno je da svi treneri sa kojima je radio (sem MulaOmerovica) nisu nikada dovodili u ptanje njegove radne navike, ali kod nas se to redivno spominjeBeko je napisao/la:Kao da ga situacija iz Denvera nije nimalo promjenila. Da samo hoce svoj work-ethic dignuti na veci nivo, pa neka i rime slaze kad daje intervju...meni je svejedno...mislim da bi on i Shaq imali pravo prijateljstvo...Dex je napisao/la:Kakva utakmica
Al u pm, na ovom intervju, se ponaša ko svako dijete iz 90 sa krizom identiteta, kao da želi biti Vanilla Ice![]()
Npr. Mirzine radne navike se veoma slabo pominju (a nekada su bile fantasticne) a od EP iz kada je igrao bile su zestoko problematicne
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Trebam da upotrebim drugu rjec to jest: "mindset" Ali off the court...Znaci da sav svoj zivot podredi kosarci, znam da je tezko, jer prvi mi sto ga kritikujemo nismo u stanju to raditi. Steta bi bilo da Jusuf ne izkoristi maksimalno svoj fizicki razkos, kojim posjeduje.nerminh74 je napisao/la:Interesatno je da svi treneri sa kojima je radio (sem MulaOmerovica) nisu nikada dovodili u ptanje njegove radne navike, ali kod nas se to redivno spominjeBeko je napisao/la:Kao da ga situacija iz Denvera nije nimalo promjenila. Da samo hoce svoj work-ethic dignuti na veci nivo, pa neka i rime slaze kad daje intervju...meni je svejedno...mislim da bi on i Shaq imali pravo prijateljstvo...Dex je napisao/la:Kakva utakmica
Al u pm, na ovom intervju, se ponaša ko svako dijete iz 90 sa krizom identiteta, kao da želi biti Vanilla Ice![]()
Npr. Mirzine radne navike se veoma slabo pominju (a nekada su bile fantasticne) a od EP iz kada je igrao bile su zestoko problematicne
dobre guzove ima Belma
moglo bi se reći da nije imao vremena da odraste, jer su ga nosila desavanja kroz yivot, ali tesko će biti 'izbiti' iz njega to neko preseravanja, neartikulisanost itd., ali dok daje koševe lakše ga je istrpitiDex je napisao/la:Kakva utakmica
Al u pm, na ovom intervju, se ponaša ko svako dijete iz 90 sa krizom identiteta, kao da želi biti Vanilla Ice
Nisam neki ekspert u engleskom, ali Juka mumlja, ne znam šta je ono ..ono je neki engleski iz nekog crnačkog geta
- Neandertalac
- Kontakt:
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Eto ga pobijedio i Damke sad rahat zaspati.Federer17 je napisao/la:Ja sam se najezio na kraju kada je davao ovaj intervju, uz ove ovacija. Svaka cast majstore, uzivanje je gledati ove meceve!Taman si nam ovo oduzio da ja nemam vremena ni stranicu procitat do Damira, sad akoBogda jos on da pobijedi i dosta za danas.
BosnaE
nije, ono je klasični srednjoamerički engleski u kojem vole produžavati izgovor rječi, a nema "crnačkih" skračivanja ili mutiranja rječisave je napisao/la:moglo bi se reći da nije imao vremena da odraste, jer su ga nosila desavanja kroz yivot, ali tesko će biti 'izbiti' iz njega to neko preseravanja, neartikulisanost itd., ali dok daje koševe lakše ga je istrpitiDex je napisao/la:Kakva utakmica
Al u pm, na ovom intervju, se ponaša ko svako dijete iz 90 sa krizom identiteta, kao da želi biti Vanilla Ice)
Nisam neki ekspert u engleskom, ali Juka mumlja, ne znam šta je ono ..ono je neki engleski iz nekog crnačkog geta
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- BenjooJutub
- Kontakt:
A nevjerovatno je koliko je "zarazan" igrač, da se tako izrazim.. U prvoj sezoni je bio atrakcija nakon par utakmica sa blokadama, a evo sad je sigurno najatraktivniji i najomiljeniji igrač Portlanda. Vjerovatno ima taj neki off court x-factor 
Vidim vec majice počeli sa njegovim likovima i NurkicFever natpisima raditi. Daj mu minuta i prostora u igri i ovakvi i slicni igraci u komercijalnoj NBA ligi imaju što šta ponudit. Još pogotovo kad imas zanimljivo prezime, oca policajca od 215cm, dolazis iz neke tamo Bosne i pricas ko Ice Cube u How High
Vidim vec majice počeli sa njegovim likovima i NurkicFever natpisima raditi. Daj mu minuta i prostora u igri i ovakvi i slicni igraci u komercijalnoj NBA ligi imaju što šta ponudit. Još pogotovo kad imas zanimljivo prezime, oca policajca od 215cm, dolazis iz neke tamo Bosne i pricas ko Ice Cube u How High
Nurkic jedini igrac u zadnjih 30 godina sa 28 poena,20 skokova,8 asista i 6 blokada u jednoj tekmi
U NBA-ju. Ima jos hrpa drugih liga, gdje se te statistike ne biljeze, ali postoji mogucnost, da ima i boljih statistickih brojeva.filip13 je napisao/la:Nurkic jedini igrac u zadnjih 30 godina sa 28 poena,20 skokova,8 asista i 6 blokada u jednoj tekmi
dobre guzove ima Belma
Jel na zagrijavanju bila cijela pjesma od Dubioze ... nesto mi na snimku kao da je namontirana na video...
koje sve imaju kvalitet NBABeko je napisao/la:U NBA-ju. Ima jos hrpa drugih liga, gdje se te statistike ne biljeze, ali postoji mogucnost, da ima i boljih statistickih brojeva.filip13 je napisao/la:Nurkic jedini igrac u zadnjih 30 godina sa 28 poena,20 skokova,8 asista i 6 blokada u jednoj tekmi
Rekao je u intervju mozda najbitniju stvar koja se tiče dosadašnje njegove karijere, a to da prvi puta u karijeri dobija minute da igra, i to je istina. Počev od cedevite gdje je bio ograničan, iako je znao i za onih 15 minuta dostići priličan učinak glede brojki pa do Denvera gdje se takođe nije naigrao.
Sad je došao na svoje što se tiče minuta a i ostaloga, tako da izgleda da mu se sve poklopilo, Svaka čast ovom treneru Portlanda i toj filozofiji da daš priliku nekome da pokaže sve što može ili ne.
Sad je došao na svoje što se tiče minuta a i ostaloga, tako da izgleda da mu se sve poklopilo, Svaka čast ovom treneru Portlanda i toj filozofiji da daš priliku nekome da pokaže sve što može ili ne.
nerminh74 je napisao/la:koje sve imaju kvalitet NBABeko je napisao/la:U NBA-ju. Ima jos hrpa drugih liga, gdje se te statistike ne biljeze, ali postoji mogucnost, da ima i boljih statistickih brojeva.filip13 je napisao/la:Nurkic jedini igrac u zadnjih 30 godina sa 28 poena,20 skokova,8 asista i 6 blokada u jednoj tekmi
Beko je napisao/la:U NBA-ju. Ima jos hrpa drugih liga, gdje se te statistike ne biljeze, ali postoji mogucnost, da ima i boljih statistickih brojeva.filip13 je napisao/la:Nurkic jedini igrac u zadnjih 30 godina sa 28 poena,20 skokova,8 asista i 6 blokada u jednoj tekmi
Posve je logicno da se misli na nba jer i nurkic igra u nba
A jes mi drago sto sam jutros poranio da gledam ovu tekmu. Hvala ti Boze
Kako mi je samo drago sto su ga dobro primili, pravi je miljenik fanova. Kakav samo standing ovation kad je davao intervju, da se najezis.
A Dame mu je posvetio post na instagramu, velika stvar...
Kako mi je samo drago sto su ga dobro primili, pravi je miljenik fanova. Kakav samo standing ovation kad je davao intervju, da se najezis.
A Dame mu je posvetio post na instagramu, velika stvar...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nurkicu, jesi to okrenuo list?
Bravo, decko 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.