PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la staragarda » 06 jan 2016, 00:11

Cocaine je napisao/la:Taksisto ciganske klijentele a idi beri kukuruz sramoto,
:urnebes: :urnebes: :urnebes: pa bola niko za vas i ne zna grob te yebo cuj veziri vukovi i sokolovi :rol: :urnebes: :urnebes: a oplaka yebote :rol:
n e d o je b a n i,hajd ti po turiste :kafa: ...ja ne kontam kako neko kome se klub gasi uopste ima pravo da pise i komentarise o fudbalu...vjerovatno ce te pustit da laprdas ovdje do kraja sezone a onda dovidzento :wave: ...ako to tad ne popusis ban...19 po redu :urnebes: :urnebes: ...za 20. registraciju cemo ti kupit virtualnu tortu da pocastis hiljade virtualnih rodzenih a ostat ce ti i za virtualne turiste :D :D :urnebes: :urnebes: ....bjezi tamo,seljance jedno..ujutro pljunut u sake i sjec duhan :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 06 jan 2016, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 06 jan 2016, 00:12

Psajdak je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la: Vas kontakt sa regularno osvojenim trofejima je jednak vjerovatnoci da je Sandra Afrika nevina :)
Pa jednom prilikom se na sjeveru Tušnja pojavila koza.. Helem, izgleda da se više koza pojavljivala nego bilo kakav pehar :problem:
Ako je još jednom dovedete, postat će vam nedostižna..
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 06 jan 2016, 00:13

Ne seri, pogledaj BiH, osim sto je neko dostavio spisak grupa Veleža za sve ostale ekipe se gledalo ko je u PL i po tim klubovima trazili navijaci...

@Ajazea neko koze neko pacove i rastinje...
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 jan 2016, 00:15

FaraonTM je napisao/la:@Cocaine

Dobro je da si postavio ovo (tačno sam zaboravio na ovo) nek' sad jedu ono što su nasrali u zadnjih godinu dana o poštenju i oličenju.
Evo pojdoh se jer je neki klaun iz visoko.co.ba napisao da je Sloboda u talu sa Rudarom :rol:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 06 jan 2016, 00:16

Ajazea mozemo li dovest nasu kozu da pase u onoj vašoj šumetini na stadionu? Il je to zaštićeni park prirode?
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 06 jan 2016, 00:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Nullius in verba

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 06 jan 2016, 00:16

Pa jbt vi baš nemate milosti :urnebes: "Poštenjačine" iz Tuzle :urnebes: :urnebes:

Ja mislim da u istoriji foruma nije zabilježeno da se ovoliko šprda sa navijačima ekipe koja je prva na tabeli :mrgreen:

Pastrmka dobro čitaj šta pišu, a vi šaljete juniore da ih spašavate par kola do kraja, kakvo ba spašavanje uvali im 4-5 komada ko mi i vozdrica :salut:

Šta kaže onaj fukara:

Skupe karte jbt :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:
povratak otpisanih!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 06 jan 2016, 00:17

Ovi koze na tribinama, mi pacovi i rastinje, mokraca se osjeti na sjeveru, oni gledaju utakmicu iz Wood loze,... Kada skontas, jedna velika vukojebina i svadjamo se ko ima bolju stalu.
Sport je lijek za tijelo i duh.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 jan 2016, 00:17

Heller je napisao/la:Ajazea mozemo li dovest nasu kosu da pase u onoj vašoj šumetini na stadionu? Il je to zaštićeni park prirode?
jesi normalan....da nesretnu kozu zmija ujede...sacekat cemo mi ipak da se kule izgrade :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 06 jan 2016, 00:18

tuzlak1987 je napisao/la:

Dobro je da si postavio ovo (tačno sam zaboravio na ovo) nek' sad jedu ono što su nasrali u zadnjih godinu dana o poštenju i oličenju.
Evo pojdoh se jer je neki klaun iz visoko.co.ba napisao da je Sloboda u talu sa Rudarom :rol:
K'o i ja za Slobodino ispadanje svega mi :lol:

@Heller

Trebalo bi vam kakvog vodiča angažovati, promijenile se tri generacije Fukara od kad ste zadnji put bili na Grbavici :rol:

Doduše bili ste nedavno nakon dugo vremena, valjda ne zaboravite dogodine.
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 06 jan 2016, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 06 jan 2016, 00:19

Heller je napisao/la:Ne seri, pogledaj BiH, osim sto je neko dostavio spisak grupa Veleža za sve ostale ekipe se gledalo ko je u PL i po tim klubovima trazili navijaci...

@Ajazea neko koze neko pacove i rastinje...
Nisi u pravu brato. Gledao sam i druge lige i dosta je onih koji su igrali drugu ligu. Kategorisalo se po velicini NG

Eno onaj je poceo pjenit i pisat eseje sa 600 smajlija. Bola veziri i vukovi vam postavljaju tifo norme :urnebes: :urnebes: :urnebes: rekao sam ja davno rang beštija i sjena siuxa u kantonu :urnebes: :urnebes: :rol:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 06 jan 2016, 00:21

FaraonTM je napisao/la:

K'o i ja za Slobodino ispadanje svega mi :lol:

@Heller

Trebalo bi vam kakvog vodiča angažovati, promijenile se tri generacije Fukara od kad ste zadnji put bili na Grbavici :rol:
A i trava narasla veća od glavić kula...

@Pastrmka Aj ti vidi koje je godine pisan post, ko je te godine bio u PL i ko je naveden, nemoj da ti crtam nisi retardiran
Nullius in verba

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 06 jan 2016, 00:22

Kada se uporedi broj pacova i broj naših pehara, može se reći da smo se mi bar dostojanstveno potukli. Vama jedna koza, češća nego bilo kakav pehar.. Vama bi najveće šanse, za osvajanje pehara, bile kada bi organizovali takmičenje u branju šljiva, a i to kada bi bili jedini učesnik. Ni tada ne bi sve bilo odlučeno, do zadnjeg momenta..
Ajzea je forumaš godine !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 jan 2016, 00:24

Psajdak je napisao/la:Kada se uporedi broj pacova i broj naših pehara, može se reći da smo se mi bar dostojanstveno potukli. Vama jedna koza, češća nego bilo kakav pehar.. Vama bi najveće šanse, za osvajanje pehara, bile kada bi organizovali takmičenje u branju šljiva, a i to kada bi bili jedini učesnik. Ni tada ne bi sve bilo odlučeno, do zadnjeg momenta..
Zasto imam osjecaj da je neko ljubomoran na napredak u gradnji Tusnja pa spominje neke imaginarne koze :rol:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 06 jan 2016, 00:24

A heller jesi pjan majke ti. Znaci 2013 Šibenik i Varteks su bili druga liga a Funcuti i WS su navedeni. Hoces da ja tebi crtam. Kakve veze ima ko igra prvenstvo sa najjacim grupama u drzavi koje se prezentuju na tifo mapi ultras tifosia
Zadnja izmjena: Cocaine, dana/u 06 jan 2016, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 06 jan 2016, 00:25

Heller je napisao/la:
A i trava narasla veća od glavić kula...

@Pastrmka Aj ti vidi koje je godine pisan post, ko je te godine bio u PL i ko je naveden, nemoj da ti crtam nisi retardiran
Pa da se pojedinci osjećaju kao kod kuće.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 06 jan 2016, 00:26

Cocaine je napisao/la:A heller jesi pjan majke ti. Znaci 2013 Šibenik i Varteks su bili druga liga a Funcuti i WS su navedeni. Hoces da ja tebi crtam. Kakve veze ima ko igra prvenstvo sa najjacim grupama u drzavi koje se prezentuju na tifo forumu
Gledaj nasu ligu **** te senilna :roll: :roll: ubacio neko sibenik i varteks isto ko sto je vasih trilijardu podgrupa, neko aktivan na forumu, nema ni navijaca Heartsa ni jednog Dandija jer je neko po Wikiju trazio da kompletira podatke koje nije imo vidis da ovdje traze jos podataka
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 06 jan 2016, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 06 jan 2016, 00:27

Cocaine je napisao/la: http://z6.invisionfree.com/UltrasTifosi/ar/t25239.htm

Bola vukovi poznatiji na tifo sceni od vas aaaaaaaaaaaaaa :rol:
slika slika slika slika
povratak otpisanih!

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 06 jan 2016, 00:28

Psajdak je napisao/la:Kada se uporedi broj pacova i broj naših pehara, može se reći da smo se mi bar dostojanstveno potukli. Vama jedna koza, češća nego bilo kakav pehar.. Vama bi najveće šanse, za osvajanje pehara, bile kada bi organizovali takmičenje u branju šljiva, a i to kada bi bili jedini učesnik. Ni tada ne bi sve bilo odlučeno, do zadnjeg momenta..
Zasto imam osjecaj da je neko ljubomoran na napredak u gradnji Tusnja pa spominje neke imaginarne koze :rol:
slika
Kad vam zafali košpa, samo pokupite?
Ajzea je forumaš godine !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 jan 2016, 00:31

Haha mene sada treba biti ko stid jednog od simbola grada.

Mogao bi ti malo i navijace Kolna zezat, oni stalno dovode da RheinEnergie Stadion jarca, koji su to seljaci, a i livada od stadiona

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 06 jan 2016, 00:32

Heller je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:A heller jesi pjan majke ti. Znaci 2013 Šibenik i Varteks su bili druga liga a Funcuti i WS su navedeni. Hoces da ja tebi crtam. Kakve veze ima ko igra prvenstvo sa najjacim grupama u drzavi koje se prezentuju na tifo forumu
Gledaj nasu ligu **** te senilna :roll: :roll: ubacio neko sibenik i varteks isto ko sto je vasih trilijardu podgrupa, neko aktivan na forumu, nema ni navijaca Heartsa ni jednog Dandija jer je neko po Wikiju trazio da kompletira podatke koje nije imo vidis da ovdje traze jos podataka
Brato ja znam da boli ali dobro :) :wave:

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Balorda, bhfanatic14, gh0stHZ, Giuseppe1, Suki46, tutankamon1905 i 49 gostiju.