n e d o je b a n i,hajd ti po turisteCocaine je napisao/la:Taksisto ciganske klijentele a idi beri kukuruz sramoto,
![]()
![]()
pa bola niko za vas i ne zna grob te yebo cuj veziri vukovi i sokolovi
![]()
![]()
a oplaka yebote

n e d o je b a n i,hajd ti po turisteCocaine je napisao/la:Taksisto ciganske klijentele a idi beri kukuruz sramoto,
![]()
![]()
pa bola niko za vas i ne zna grob te yebo cuj veziri vukovi i sokolovi
![]()
![]()
a oplaka yebote
Psajdak je napisao/la:Pa jednom prilikom se na sjeveru Tušnja pojavila koza.. Helem, izgleda da se više koza pojavljivala nego bilo kakav pehartuzlak1987 je napisao/la: Vas kontakt sa regularno osvojenim trofejima je jednak vjerovatnoci da je Sandra Afrika nevina![]()
Ako je još jednom dovedete, postat će vam nedostižna..
Evo pojdoh se jer je neki klaun iz visoko.co.ba napisao da je Sloboda u talu sa RudaromFaraonTM je napisao/la:@Cocaine
Dobro je da si postavio ovo (tačno sam zaboravio na ovo) nek' sad jedu ono što su nasrali u zadnjih godinu dana o poštenju i oličenju.
jesi normalan....da nesretnu kozu zmija ujede...sacekat cemo mi ipak da se kule izgradeHeller je napisao/la:Ajazea mozemo li dovest nasu kosu da pase u onoj vašoj šumetini na stadionu? Il je to zaštićeni park prirode?
K'o i ja za Slobodino ispadanje svega mituzlak1987 je napisao/la:Evo pojdoh se jer je neki klaun iz visoko.co.ba napisao da je Sloboda u talu sa RudaromFaraonTM je napisao/la:@Cocaine
Dobro je da si postavio ovo (tačno sam zaboravio na ovo) nek' sad jedu ono što su nasrali u zadnjih godinu dana o poštenju i oličenju.
Nisi u pravu brato. Gledao sam i druge lige i dosta je onih koji su igrali drugu ligu. Kategorisalo se po velicini NGHeller je napisao/la:Ne seri, pogledaj BiH, osim sto je neko dostavio spisak grupa Veleža za sve ostale ekipe se gledalo ko je u PL i po tim klubovima trazili navijaci...
@Ajazea neko koze neko pacove i rastinje...
A i trava narasla veća od glavić kula...FaraonTM je napisao/la:K'o i ja za Slobodino ispadanje svega mituzlak1987 je napisao/la:Evo pojdoh se jer je neki klaun iz visoko.co.ba napisao da je Sloboda u talu sa RudaromFaraonTM je napisao/la:@Cocaine
Dobro je da si postavio ovo (tačno sam zaboravio na ovo) nek' sad jedu ono što su nasrali u zadnjih godinu dana o poštenju i oličenju.![]()
@Heller
Trebalo bi vam kakvog vodiča angažovati, promijenile se tri generacije Fukara od kad ste zadnji put bili na Grbavici
Zasto imam osjecaj da je neko ljubomoran na napredak u gradnji Tusnja pa spominje neke imaginarne kozePsajdak je napisao/la:Kada se uporedi broj pacova i broj naših pehara, može se reći da smo se mi bar dostojanstveno potukli. Vama jedna koza, češća nego bilo kakav pehar.. Vama bi najveće šanse, za osvajanje pehara, bile kada bi organizovali takmičenje u branju šljiva, a i to kada bi bili jedini učesnik. Ni tada ne bi sve bilo odlučeno, do zadnjeg momenta..
Pa da se pojedinci osjećaju kao kod kuće.Heller je napisao/la:
A i trava narasla veća od glavić kula...
@Pastrmka Aj ti vidi koje je godine pisan post, ko je te godine bio u PL i ko je naveden, nemoj da ti crtam nisi retardiran
Gledaj nasu ligu **** te senilnaCocaine je napisao/la:A heller jesi pjan majke ti. Znaci 2013 Šibenik i Varteks su bili druga liga a Funcuti i WS su navedeni. Hoces da ja tebi crtam. Kakve veze ima ko igra prvenstvo sa najjacim grupama u drzavi koje se prezentuju na tifo forumu
Cocaine je napisao/la: http://z6.invisionfree.com/UltrasTifosi/ar/t25239.htm
Bola vukovi poznatiji na tifo sceni od vas aaaaaaaaaaaaaa
tuzlak1987 je napisao/la:Zasto imam osjecaj da je neko ljubomoran na napredak u gradnji Tusnja pa spominje neke imaginarne kozePsajdak je napisao/la:Kada se uporedi broj pacova i broj naših pehara, može se reći da smo se mi bar dostojanstveno potukli. Vama jedna koza, češća nego bilo kakav pehar.. Vama bi najveće šanse, za osvajanje pehara, bile kada bi organizovali takmičenje u branju šljiva, a i to kada bi bili jedini učesnik. Ni tada ne bi sve bilo odlučeno, do zadnjeg momenta..
Brato ja znam da boli ali dobroHeller je napisao/la:Gledaj nasu ligu **** te senilnaCocaine je napisao/la:A heller jesi pjan majke ti. Znaci 2013 Šibenik i Varteks su bili druga liga a Funcuti i WS su navedeni. Hoces da ja tebi crtam. Kakve veze ima ko igra prvenstvo sa najjacim grupama u drzavi koje se prezentuju na tifo forumu![]()
ubacio neko sibenik i varteks isto ko sto je vasih trilijardu podgrupa, neko aktivan na forumu, nema ni navijaca Heartsa ni jednog Dandija jer je neko po Wikiju trazio da kompletira podatke koje nije imo vidis da ovdje traze jos podataka
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Balorda, bhfanatic14, gh0stHZ, Giuseppe1, Suki46, tutankamon1905 i 49 gostiju.