@trib,kakav si mi?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Chat
@trib,kakav si mi?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Eto, nije lose. Ti ?samo_lijevo je napisao/la:
@trib,kakav si mi?
Vidi sliku
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 6262_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Koji pos´o je u pitanju?Altanamera je napisao/la:Jel neko zna čim se bavi firma "express centar" iz Istočnog Sarajeva?
Došla mi ponuda za posao na email, a ja nikad čuo za njih.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- samo_lijevo
- Kontakt:
odlican.Sta je sa slikom?
Tribalian je napisao/la:Eto, nije lose. Ti ?samo_lijevo je napisao/la:
@trib,kakav si mi?
Vidi sliku
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 6262_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakva je ovo Mega Crkvešna, jel počela sezona legit slava il su jos ove fejk?
Nullius in verba
Nista, lepa slika.samo_lijevo je napisao/la:odlican.Sta je sa slikom?
@ Heller , Hram Svetog Save, a to odmah ispred ti je skupstina.
Čini se ogromnomTribalian je napisao/la:Nista, lepa slika.samo_lijevo je napisao/la:odlican.Sta je sa slikom?Beograd u rano predvecerje.
Tj. deo Beograda.
@ Heller , Hram Svetog Save, a to odmah ispred ti je skupstina.
Ja sam u BG bio samo jednom, od nekog mosta starog gotivnog kod Corbine kafane do Kalemegdana mi je bio potez, ljepsi je od ZG-a
Nullius in verba
- samo_lijevo
- Kontakt:
Je li skupstina AU gradnja? Nekako mi cudo da jeste,ali ko ce mu znati.Tribalian je napisao/la:
Nista, lepa slika.Beograd u rano predvecerje.
Tj. deo Beograda.
sto volim austro-ugarsku gradnju,to je cudo jedno.Sad bih se preselio gore u Vojvodina,recimo Suboticu,Kikindu.Ne mogu nagledati ove ljepote.
Najveci pravoslavni hram u Evropi, mislim, mozda gresim. Znam gde si bio, ima jos mnogo stvari da se vidi.Heller je napisao/la: Čini se ogromnom![]()
Ja sam u BG bio samo jednom, od nekog mosta starog gotivnog kod Corbine kafane do Kalemegdana mi je bio potez, ljepsi je od ZG-a
Nije AU gradjnja burazeru, vec srpska !samo_lijevo je napisao/la: Je li skupstina AU gradnja?
sto volim austro-ugarsku gradnju,to je cudo jedno.Sad bih se preselio gore u Vojvodina,recimo Suboticu,Kikindu.Ne mogu nagledati ove ljepote.

Gradjevina u narodu poznatija kao "? "" , sagradjena oko 1585.
A to za Vojvodinu nisi normalan.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Hvala na informaciji,lijepa gradjevina.Dobro i bilo mi je cudno da je AU,medjutim sve sto valja od gradjevina na Balkanu je od AU,tacnije gdje su oni vladali.Prije njih grozota,komuniste nisu ni brinule za estetiku,ovo novije sto ima je uglavnom turbo folk.
-
Altanamera
- Kontakt:
call centar. našli me na posao.ba i poslali upit, jesam li kao zainteresovan da dođem na razgovor tu i tu.Heller je napisao/la:Koji pos´o je u pitanju?Altanamera je napisao/la:Jel neko zna čim se bavi firma "express centar" iz Istočnog Sarajeva?
Došla mi ponuda za posao na email, a ja nikad čuo za njih.
[youtube][/youtube]
FTV
Emisija o Šešelju
Emisija o Šešelju
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Previse mu se daje medijske paznje. Nema se sta o njemu pricati svi znaju ko je, i sta je radio po Bosni i Hrvatskoj.topnik1 je napisao/la:FTV
Emisija o Šešelju
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Nije on radio nista ! Njemu je sudjeno zato sto je jeo go*na , a iskren da budem zabole me za sve to i za svu kuknjavu . Mi Srbi iz Srbije smo 9. marta 1991 . izasli na ulice ( ja bio klinac, moj stari bio tu - iako se to desavalo u mom komsiluku. Tog 9. marta krenuli smo na Milosevica i ceo taj njegov teroristicki rezim. KOmentari u BIH i Hrvatskoj bili su " Neka, pobise se cetnici medjusobno, ko ih yebe" . Nadam se da su jeli muda svoja kad su ovi presli u njihove republike . Prvi tenkovi JNA koji su napali nekog napali su srpski narod , a pre njih u toku istog dana drzavna bezbednost i specijalne jedinice MUP-a predvodjene herojem mnogih sa ovog foruma , Naserom Oricem. Za sve ovo sto ja pisem postoji dokaz, i lako je doci do njega.bulbasor je napisao/la: Previse mu se daje medijske paznje. Nema se sta o njemu pricati svi znaju ko je, i sta je radio po Bosni i Hrvatskoj.
Ili AU ili Kraljevina . KOmunistima se samo omakao Novi Beograd nekako, pa nije siv ko ostala gradnja.samo_lijevo je napisao/la:Hvala na informaciji,lijepa gradjevina.Dobro i bilo mi je cudno da je AU,medjutim sve sto valja od gradjevina na Balkanu je od AU,tacnije gdje su oni vladali.Prije njih grozota,komuniste nisu ni brinule za estetiku,ovo novije sto ima je uglavnom turbo folk.
Covjek organizovao odlaske dobrovoljaca iz Srbije u nezavisne i suverene drzave BiH i Hrvatsku da kolju, ubijaju, siluju, pljacakaju...Vise puta je naglasavao da je i sam bio u Vukovaru, na Romaniji i brdima iznad Sarajeva..Tribalian je napisao/la:Nije on radio nista ! Njemu je sudjeno zato sto je jeo go*na , a iskren da budem zabole me za sve to i za svu kuknjavu . Mi Srbi iz Srbije smo 9. marta 1991 . izasli na ulice ( ja bio klinac, moj stari bio tu - iako se to desavalo u mom komsiluku. Tog 9. marta krenuli smo na Milosevica i ceo taj njegov teroristicki rezim. KOmentari u BIH i Hrvatskoj bili su " Neka, pobise se cetnici medjusobno, ko ih yebe" . Nadam se da su jeli muda svoja kad su ovi presli u njihove republike . Prvi tenkovi JNA koji su napali nekog napali su srpski narod , a pre njih u toku istog dana drzavna bezbednost i specijalne jedinice MUP-a predvodjene herojem mnogih sa ovog foruma , Naserom Oricem. Za sve ovo sto ja pisem postoji dokaz, i lako je doci do njega.bulbasor je napisao/la: Previse mu se daje medijske paznje. Nema se sta o njemu pricati svi znaju ko je, i sta je radio po Bosni i Hrvatskoj.
Njegovo govor mrznje je prica za sebe. Nisam nacionalista i nemoj me pogresno shvatiti, ali to su stvari preko kojih se ne prelazi.
Zadnja izmjena: bulbasor, dana/u 01 dec 2014, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Rat je vodjen zbog nacionalista i sto su ljudi ovdje ovce a ne zbog neceg drugog.
No, hajte vi na pivu u Cazin. Ima i Lasko, Jelen, Preminger, Sarajevsko, Karlovacko, Ozujsko
No, hajte vi na pivu u Cazin. Ima i Lasko, Jelen, Preminger, Sarajevsko, Karlovacko, Ozujsko
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Rakija,cackalica, ugasena svjetla u sobi, i potpona tisina u kuci bar pola sata...Head je napisao/la:Dajte kakav lijek protiv zubobolje sunce mu zareno.
Imal neko ovde da je muzicki potkovan
Jedno pitanje iz struke..za koliko se moze gitara naucit svirat
Jedno pitanje iz struke..za koliko se moze gitara naucit svirat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.