Ma sramota ako ih ne dobiju.sajo10 je napisao/la:Kraj prvog poluvremena u Umagu. 0-0 i ako smo bili nesto bolji od momcadi 2.HNL:e
Bolji su po svemu
AJMOOOOOO
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma sramota ako ih ne dobiju.sajo10 je napisao/la:Kraj prvog poluvremena u Umagu. 0-0 i ako smo bili nesto bolji od momcadi 2.HNL:e
Cak je i Pomorac imo penal... 18-8 u sutevima za nas. 10 minuta jos igre u Umagu.Choks je napisao/la:0-0 sedamdeseti minut
sajo10 je napisao/la:Cak je i Pomorac imo penal... 18-8 u sutevima za nas. 10 minuta jos igre u Umagu.Choks je napisao/la:0-0 sedamdeseti minut
1-0 za hrvate, 82:a minuta.
Smješan si neki lik zaistaDANDY je napisao/la:Amare odlazi!Uprava napolje!
Šega.Šala.Pošalica.Choks je napisao/la:Smješan si neki lik zaistaDANDY je napisao/la:Amare odlazi!Uprava napolje!![]()
![]()
Ista stvar k'o i sa pitarima, dovedu 6 novih igrača, pitarima pričate valja to uigrati, a ovi su k'o biva već uigrani?MarkoDa je napisao/la:Stvarno Amare sta radis?Svake godine isto i svake godine titula![]()
![]()
![]()
Zna Amar sta radi,sad je svjestan da su mu potrebni igraci,sad ce se on aktivirati!
P.S.Borac sad ima strasan sastav,po meni trenutno najjaci
Jesu, al prije 3 godine, Maletić, Grujić, staro, istrošeno, praščić nije meda mog'o u Olimpicu, a najavljen k'o veliko pojacanje za BoracMarkoDa je napisao/la:Maletic,Grujic,Bilbija,Trivunovic,Krunic su vec igrali zajedno,tako mislim da im nece trebati puno!
Zasto toliko podcjenjivanje i preseravanje, imaju prejak tim za nasu ligu i da je neki od istih izizimajuci Rascica dosao kod nas ovdje bi se bar 50 stranica o tome pisali i dizali ih u nebo, aovako im lafo mane nalaziti.plavetniloo je napisao/la:Jesu, al prije 3 godine, Maletić, Grujić, staro, istrošeno, praščić nije meda mog'o u Olimpicu, a najavljen k'o veliko pojacanje za BoracMarkoDa je napisao/la:Maletic,Grujic,Bilbija,Trivunovic,Krunic su vec igrali zajedno,tako mislim da im nece trebati puno!Jedini je Bilbija pravo pojačanje.
dobro mislišastra1922 je napisao/la:izgleda da amar tempira formu imam osjecaj da cete proigrati bas kad bude trebalo.mnoge ekipe rano na pripremama dostignu formu i onda kada pocne prvenstvo slabo igraju
nego do kada ostajete u puli.cuo sam da cete igrati i sa zvijezdom prijateljsku
Vodi ga kući, ako ti valja, mislim na praščića.Nervira me ovo preseravanje, pitarima se priča jedna priča, a ovima druga, kao eto Borcu se ne moraju uigrati igrači, već je to automatski programirano, dok pitarima se sve to treba uigrati, milion stvari posložiti, pa da oni nešto urade.Čemu ta dvoličnost? Vidjet ćemo na proljeće koliko su jaki.propuh je napisao/la:Zasto toliko podcjenjivanje i preseravanje, imaju prejak tim za nasu ligu i da je neki od istih izizimajuci Rascica dosao kod nas ovdje bi se bar 50 stranica o tome pisali i dizali ih u nebo, aovako im lafo mane nalaziti.plavetniloo je napisao/la:Jesu, al prije 3 godine, Maletić, Grujić, staro, istrošeno, praščić nije meda mog'o u Olimpicu, a najavljen k'o veliko pojacanje za BoracMarkoDa je napisao/la:Maletic,Grujic,Bilbija,Trivunovic,Krunic su vec igrali zajedno,tako mislim da im nece trebati puno!Jedini je Bilbija pravo pojačanje.
Jedini problem kod Borca je kako te igrace zadrzat.
Na kraju krajeva i za nas je ovo dobro sto se oni pojacavaju, da hoce jos koja ekipa pa bi i mi morali, a bgmi bi na kraju gledali mnogo bolje i kvalitetnije utakmice od ovih danas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.