Biće pobjeda, ne brini se.messilla je napisao/la:Odlučio sam da i danas idem pa šta bude.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Aljegri, out!
Svi na Koševo igra Saraj'vo! 

Sta je ovo, jel to nema prenosa??
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ajmo klepit ta tri boda,pa da onda rahatom cekamo uzvrat u kupu hja:-)
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
- franklampard8
- Kontakt:
ima jarane ti gledas program na areni srpskoj pise partizan u 5 ali u bosni na areni 1 ce bit sarajevo nemoj da se sikirasMCMXLVI je napisao/la:Sta je ovo, jel to nema prenosa??
Samo Sarajevo
hoce li bit stream?
Hvala bogu, samo neka sklone onu ublehu od golmana.franklampard8 je napisao/la:Delac brani.
- franklampard8
- Kontakt:
Spodoba na golu.Gojkara je napisao/la:Hvala bogu, samo neka sklone onu ublehu od golmana.franklampard8 je napisao/la:Delac brani.

1946
Hahaha, pa ste je sada...ko branifranklampard8 je napisao/la:Spodoba na golu.Gojkara je napisao/la:Hvala bogu, samo neka sklone onu ublehu od golmana.franklampard8 je napisao/la:Delac brani.

- franklampard8
- Kontakt:
Sto me trznu na brzinufranklampard8 je napisao/la:Ma Delac, al' kazem da je Dejo spodoba na golu.

Hvala brate, hjoj odmah sam jedno 10 kila laksikanarinac je napisao/la:ima jarane ti gledas program na areni srpskoj pise partizan u 5 ali u bosni na areni 1 ce bit sarajevo nemoj da se sikirasMCMXLVI je napisao/la:Sta je ovo, jel to nema prenosa??

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Po nekoj logici...da,odo moram krenuti da ne zakasnimHedg je napisao/la:Da li važi kupljena karta za utakmicu koja se trebala odigrati prošle subote?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- franklampard8
- Kontakt:
Gojkara je napisao/la:Sto me trznu na brzinufranklampard8 je napisao/la:Ma Delac, al' kazem da je Dejo spodoba na golu.

1946
hocel biti kakav stream za nas koji necemo biti na kosevu 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Citaj malo forum prije nego sto postas 

10 minuta Puzigaca 1-0

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
- BernardBarnjak
- Kontakt:
MCMXLVI je napisao/la:Citaj malo forum prije nego sto postas
A kome ti odgovaras?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, crnehorde, FRANK RIBERY, Inspiracija, JavierBosnia, jurisicduska, MokraKifla, MSOZ101, napoleon72, sirferguson, Tarapi i 26 gostiju.