brt zaboravio si da su skoro na rezultatima uveli da pise ko trenira ekipu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Nemojmo zaboraviti da je Drakula trenutno trećeplasirani u Španskoj ligi sa Viljarealom.Jackk je napisao/la: ↑02 dec 2020, 07:22Momci, svaka vama čast ako mislite da će jedan, dva, pet ili deset igrača u januaru promjeniti Arsenal.
Haj razumem ja da mi vidimo obrise nečega pa eto fali još dobrih igrača da to zaokruže. Ali ja ovde ne vidim ništa. Vidim Burnlijevsku igru i demotivirane igrače.
Šteta treba da se što prije sanira. Da se ovaj mag otjera sa klupe i da se igrači trznu.
Zadnje što nam treba je neki nafakaški rezultat protiv Totenhema i da kao ispadne da Arteta nešto zna. A ustvari ne zna ko mu glavu nosi što pokazuje sa ovim izjavama poslije utakmica.
Information for #جرس_أرسنال : Although Arsenal has not announced an official return date for the player, there is an opportunity for a pleasant surprise next Sunday, as some **** indicated to us that Thomas Barty may be on the team list for the Tottenham match (not necessarily starting the match) if he passes late checks next Saturday
Nije. Kae dajte mi 15 godina i napravit ću tim konkurentan Wolvesu.
Stoke City FC, Bellerinu malo junetine i nek baca aut do peterca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.