English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- feniksptica
- Kontakt:
Re: English Premier League
Liga je zanimljiva zato sto su Liv i Man City desetkovani..,i to je blaga rijec, povredama. Inace bi se te dvije ekipe odlijepile odavno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kako je lijepo Lic odigrao. 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
City je uglavnom zdrav ove godine i kao što vidimo počeli su to koristiti da pobjegnu glavnom konkurentu (Liverpoolu). Izostanak Aguera jeste hendikep, ali realno svi smo znali da on nije siguran za ovu sezonu i na Pepu je bilo da mu nađe zamjenu jer je mogao očekivati ovakav scenario. Ostatak ekipe je uglavnom bio zdrav, odbrana je kompletna nakon dugo vremena a ova manja povreda Kevina ih neće izbaciti iz takta jer imaju lagan raspored još neko vrijeme.
Za razliku od njih i za razliku od prošlih sezona, Liverpool je došao na naplatu i sad samo još se nije Klopp povrijedio pa da i njega ne bude neko vrijeme. Naravno da nije bilo nekoliko ključnih povreda (Dijk prije svih, a kasnije i svi ostali), Liverpool bi sada bio na diobi prvog mjesta sa Cityem jer su naravno ta 2 kluba i dalje level iznad ostatka lige. Ovakva situacija komplikuje "život" Kloppu i ako se šta ubrzo ne promijeni teško će moći stići City. Dodao bih i to da su vrlo neozbiljno ušli u sezonu gledajući roster sa stoperima i to im trenutno zadaje najviše glavobolje. Koliko god bio veliki hendikep povreda Virgila, još je neozbiljnije da pored njega imaš Gomeza kao partnera i Matipa zvanog bolnica.
Ostali su tu da izbore što bolji plasman i mislim da je još neizvjesno ko će biti top4. Utd je u najboljoj poziciji i ne bi trebali to ispustiti do kraja sezone. Vrlo lahko.mogu iskoristiti ove probleme Liverpoola pa da budu i top2 na kraju ako se ubrzo dozovu nakon 2 katastrofalna kola, al' isto tako mogu sve za.srati pa upasti u probleme. Sezona je duga, biće jos nekih preokreta najvjerovatnije. Naše je da pratimo i uživamo u nastupima Topnika.

Za razliku od njih i za razliku od prošlih sezona, Liverpool je došao na naplatu i sad samo još se nije Klopp povrijedio pa da i njega ne bude neko vrijeme. Naravno da nije bilo nekoliko ključnih povreda (Dijk prije svih, a kasnije i svi ostali), Liverpool bi sada bio na diobi prvog mjesta sa Cityem jer su naravno ta 2 kluba i dalje level iznad ostatka lige. Ovakva situacija komplikuje "život" Kloppu i ako se šta ubrzo ne promijeni teško će moći stići City. Dodao bih i to da su vrlo neozbiljno ušli u sezonu gledajući roster sa stoperima i to im trenutno zadaje najviše glavobolje. Koliko god bio veliki hendikep povreda Virgila, još je neozbiljnije da pored njega imaš Gomeza kao partnera i Matipa zvanog bolnica.
Ostali su tu da izbore što bolji plasman i mislim da je još neizvjesno ko će biti top4. Utd je u najboljoj poziciji i ne bi trebali to ispustiti do kraja sezone. Vrlo lahko.mogu iskoristiti ove probleme Liverpoola pa da budu i top2 na kraju ako se ubrzo dozovu nakon 2 katastrofalna kola, al' isto tako mogu sve za.srati pa upasti u probleme. Sezona je duga, biće jos nekih preokreta najvjerovatnije. Naše je da pratimo i uživamo u nastupima Topnika.

Šteta što je Liverpul satran povredama, Borba za titulu između njih i ovakvog Citya bi bila uživanje.feniksptica je napisao/la: ↑31 jan 2021, 17:07Liga je zanimljiva zato sto su Liv i Man City desetkovani..,i to je blaga rijec, povredama. Inace bi se te dvije ekipe odlijepile odavno
Ovako će City relativno lako osvojiti titulu.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Povrede mogu ali nisu ove za Liverpool niti prosle sezone za City uzrok pada forme. Forma pada i dize se. Matematike tu nema.
Bernardo je prosle godine bio zdrav ali nije igrao ovako. Salah i Mane su prosle godine kao i ove zdravi a igraju razlicito.
Bernardo je prosle godine bio zdrav ali nije igrao ovako. Salah i Mane su prosle godine kao i ove zdravi a igraju razlicito.
4-IN-A-ROW
Gledaj ovu tablicu, Tottenham sa zaostalom utakmicom moze bit treci 
Ne znam sta se treba desit da City ovo ne uzme
Ne znam sta se treba desit da City ovo ne uzme
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Imal hljeba od ovog salaha? Yebe me iz kola u kolo na fpl i to sve zbog bozica sto je proslavio
To mu je dijagnosticirano davno + "ja i samo ja" pa kroz petoricu i ne dodavati kad treba, al sta ces to je takav mentalni sklop kod vecine arapa i afrikanaca ( bez uvrede).
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
šta im znače ovi mjehurići?
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- Chapman1886
- Kontakt:
napokon igrači liverpula provalili kakva je ubleha akantara,ne daju mu loptu i totalno ga ignorišu-odma tečnija igra
Samo Sloboda | COYG
Ne znam evo, lijepo izgleda ovo 0-0 trenutno, uz dužno poštovanje.
Ako Klopp samovoljno ne napusti Liverpool na kraju sezone mogao bi izazvati ozbiljne probleme u klubu i vratiti ih tamo gdje su bili prije nego ih je preuzeo i tako uništiti 6 godina dobrog rada.
Dobro je i ovako, idemo domaći.

-
- Moderator
- Kontakt:
Gledaj doktora 

Da hoce jos kakav Bozic uskoro 

Vraca se u formu najbolje krilo na svijetu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.