Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

TeeZee
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la TeeZee » 25 feb 2012, 23:26

JuveSissoko je napisao/la:
TeeZee je napisao/la:pa vidite da je TS okrenut bocno a da ovaj panj stoji okrenut gore prema tribini te mu je jedna noga blize golu, a o glavi i da ne pricamo.
ko zna, mozda je u trentuku odvajanja lopte od kopacke Juventusovog igraca, Silvina glava pomjerena u lijevo vise pa je vise regularan gol.Samo vanzemaljci znaju :D

heheehe al si smjesan sa tim vanzemaljcima, ali samo sebi i takvim glupanima. Za to da vidis imas youtube i snimke iz drugog ugla pa mozes da provjeris. Juventus ima noviju historiju namjestanja utakmica i sudija tako da me ovo nista ne cudi.

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 25 feb 2012, 23:27

baresi#6 je napisao/la:vuk dlaku mijenja ali ne i cud. laku noc.
:lol: :roll:
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 feb 2012, 23:28

TeeZee je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:
TeeZee je napisao/la:pa vidite da je TS okrenut bocno a da ovaj panj stoji okrenut gore prema tribini te mu je jedna noga blize golu, a o glavi i da ne pricamo.
ko zna, mozda je u trentuku odvajanja lopte od kopacke Juventusovog igraca, Silvina glava pomjerena u lijevo vise pa je vise regularan gol.Samo vanzemaljci znaju :D

heheehe al si smjesan sa tim vanzemaljcima, ali samo sebi i takvim glupanima. Za to da vidis imas youtube i snimke iz drugog ugla pa mozes da provjeris. Juventus ima noviju historiju namjestanja utakmica i sudija tako da me ovo nista ne cudi.
da da rece navijac tima koji je dva puta letio u Serie B zbog malverizacija, hajd nemoj trolat moracu ti odgovorit i bit trol takodje.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 25 feb 2012, 23:31

Da ja bha ljudi dosta vise bila je mala kvota na Milan ovo su dogovorili Juve i Milan ko i jednim i drugim odgovarao remi ,i pokupili para na kladionicama :mrgreen: :lol:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 25 feb 2012, 23:43

Utakmica nista posebno. Steta je sto je u centru paznje bio pomocnik sa desne strane koji je ponistio dva cista gola. Kad se sve sagleda mislim da je nerijeseno i najrealnije...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 26 feb 2012, 08:27

slika

:D
-RIVALDO-

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 26 feb 2012, 09:19

Palermo-Milan

Palermo se u posljednje vrijeme dosta zahuktao na domacem terenu,djeluju jako opasno iako pocetak sezone to nije nagovještavao.Izgledalo je kao da igraju bez pravog napadaca sve je to bilo bezidejno,puno supljina u odbrani,primili su ako se ne varam po tri komada od Juventusa i Milana,mada u posljednih nekoliko sezona nije bilo lako igrati sa njima,ali ali ali. Palermo je to u nekoliko zadnjih utakmica sve popravio u napadackom djelu igre,sigurno da milanezima nece biti nimalo lako,Miccoli je uvijek raspolozen protiv velikih ekipa pa ce sigurno on biti najveca opasnost.
Milanu se vracaju Ibrahimovic i vjerovatno Boateng,takodjer na lijevom beku trebao bi zaigrati Mesbah,koji se pokazao dosta boljim od Antonina. Uglavnom bit ce dosta neizvjesna utakmica,Milanu nece biti nimalo lako da dodje do pobjede kao sto je to ucinio u prvom djelu sezone kada ih je savladao 3:0.

Juventus-Chievo

Juventus ove sezone nedjeluje uvjerljivo protiv malih ekipa,ali dobijaju gotov sve derbije.Nedostaje ovakvoj ekipi jedan igrac svjetske klase koji u svakom trenutku moze napraviti visak u odbrani i nekim spektakularnim potezom rijesti utakmicu.Ovu ekipu ipak krasi velika borbenost i uigranost,velika prednost Juventusa sto moze igrati u dvije formacije podjednako dobro.Tu velike zasluge idu Conteu,on je za mene najveca zvijezda Juventusa!.Prednost formacije 3-5-2 je ta sto ti wing bekovi Lichsteiner i Estigaribia prave vecu opasnost od napadaca,a evo i zasto: Andera Pirlo veliki majstor u svakom trenutku moze poslati nevjerovatan pass za njih,vecinom su tu utrcavanja po boku i onda odlicna lopta Pirla preko protivnicke odbrane dovodi Lich-a ili Estig-a u priliku za gol ili asistenciju. Chievo ce vjerovatno igrati bunker i cekati svoje prilike iz kontri kao i vecina ekipa koje dodju na gostovanje Juventusu.
-RIVALDO-

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 26 feb 2012, 11:10

senad_flamin je napisao/la:Palermo-Milan

Palermo se u posljednje vrijeme dosta zahuktao na domacem terenu,djeluju jako opasno iako pocetak sezone to nije nagovještavao.Izgledalo je kao da igraju bez pravog napadaca sve je to bilo bezidejno,puno supljina u odbrani,primili su ako se ne varam po tri komada od Juventusa i Milana,mada u posljednih nekoliko sezona nije bilo lako igrati sa njima,ali ali ali. Palermo je to u nekoliko zadnjih utakmica sve popravio u napadackom djelu igre,sigurno da milanezima nece biti nimalo lako,Miccoli je uvijek raspolozen protiv velikih ekipa pa ce sigurno on biti najveca opasnost.
Milanu se vracaju Ibrahimovic i vjerovatno Boateng,takodjer na lijevom beku trebao bi zaigrati Mesbah,koji se pokazao dosta boljim od Antonina. Uglavnom bit ce dosta neizvjesna utakmica,Milanu nece biti nimalo lako da dodje do pobjede kao sto je to ucinio u prvom djelu sezone kada ih je savladao 3:0.

Juventus-Chievo

Juventus ove sezone nedjeluje uvjerljivo protiv malih ekipa,ali dobijaju gotov sve derbije.Nedostaje ovakvoj ekipi jedan igrac svjetske klase koji u svakom trenutku moze napraviti visak u odbrani i nekim spektakularnim potezom rijesti utakmicu.Ovu ekipu ipak krasi velika borbenost i uigranost,velika prednost Juventusa sto moze igrati u dvije formacije podjednako dobro.Tu velike zasluge idu Conteu,on je za mene najveca zvijezda Juventusa!.Prednost formacije 3-5-2 je ta sto ti wing bekovi Lichsteiner i Estigaribia prave vecu opasnost od napadaca,a evo i zasto: Andera Pirlo veliki majstor u svakom trenutku moze poslati nevjerovatan pass za njih,vecinom su tu utrcavanja po boku i onda odlicna lopta Pirla preko protivnicke odbrane dovodi Lich-a ili Estig-a u priliku za gol ili asistenciju. Chievo ce vjerovatno igrati bunker i cekati svoje prilike iz kontri kao i vecina ekipa koje dodju na gostovanje Juventusu.
Dobra analiza imenjače.
Po tri bobe i jedni i drugi... Milan neće kiksati a vraća se Ibra
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 feb 2012, 12:05

rio_Ferdy88 je napisao/la:Ovo bi trebale biti te greske sudije :mrgreen:

slika
Pomocnog sudca odma poslati u penziju i automatski mu ukinuti penziju i doprinose na ovaj posao kojim se kao bavi. Pogled cist ko suza i frajer ovo ne vidi, da je na kontra strani lopta bila pa ajd, a ovde mu nista nije smetalo da ne vidi

ovde nisu cista posla
nema potpisa

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 26 feb 2012, 12:19

Admir_Sa je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Ovo bi trebale biti te greske sudije :mrgreen:

slika
Pomocnog sudca odma poslati u penziju i automatski mu ukinuti penziju i doprinose na ovaj posao kojim se kao bavi. Pogled cist ko suza i frajer ovo ne vidi, da je na kontra strani lopta bila pa ajd, a ovde mu nista nije smetalo da ne vidi

ovde nisu cista posla
Vidi da nisu mozda podebljane linije kao sto Agnelli kaze.... Cista su posla al' ovaj sudac je debil klasicni....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 26 feb 2012, 12:29

takvih "gresaka" ima samo u Italiji i na Svj. prvenstvima
15.10 - 15.06 ...

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 26 feb 2012, 12:33

nije rekao podebljane nego nisu dobro oznacene(odnosio se na "U" nego da vas pitam nesto:zasto je vama drago da su igrali 1-1 a nije vam krivo sto nisu pobjedili?vidim milanistima krivo sto su igrali 1-1,,ipak ste mogli pobjeci sa pobjedom a ovako ste drugi,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 feb 2012, 12:34

"Gledao sam u loptu, a ne u gol crtu. Nisam u tom momentu shvatio da je lopta prešla crtu, a i da jesam ne bih potrčao da to sugeriram sucima", izjavio je 34-godišnji vratar i kapetan torinskog sastava za La Repubblicu.
cisti dokaz u kakvom klubu igra i mentalitet tog kluba, znaci varaj i samo varaj. Tu ide ona poslovica mozes ti seljaka istjerati sa sela, al selo iz seljaka nikada ;)

cinio mi se ovaj bufon kao gospodin, al sam se prevario

sjecam se kad je de rossi jednom sudiji pokazao da nije penal iako ga je ovaj svirao, i bila je jos jedna slicna situacija samo se sad ne sjecam.

mogu juve i milan osvajati 88 titula, al uvijek ce ostati repovi i kriminogene mrlje iza tih kluba, sada i zauvijek
nema potpisa

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 26 feb 2012, 12:40

Admir@, Nisi smio to govoriti sad slijedi salva uvreda na tebe i tvoj klub od strane Buffonovih ljubimaca
15.10 - 15.06 ...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 feb 2012, 12:47

skyisthelimit je napisao/la:Admir@, Nisi smio to govoriti sad slijedi salva uvreda na tebe i tvoj klub od strane Buffonovih ljubimaca
ma briga me, moj klub nikad nije osudjivan, izbacivan iz lige i slicne sramote i to je cinjenica. njima je glavni argument nismo mi nista radili sto nisu drugi, misleci npr na inter, milan...tako i ovi drugi isto. znaci ta tri kluba mogu dozivotno varati i glavno je milanu je svirano 5 nepostojecih penala, nama nijedan i slicno. sto se nikad u zivotu nije desilo da je romi, parmi, laziu, napoliju svirano 18 nepostojecih penala, protivnicima ponistavani golovi, uhvaceni da zovu sudije i slicno :roll:
nema potpisa

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 26 feb 2012, 12:57

Admir_Sa je napisao/la:
"Gledao sam u loptu, a ne u gol crtu. Nisam u tom momentu shvatio da je lopta prešla crtu, a i da jesam ne bih potrčao da to sugeriram sucima", izjavio je 34-godišnji vratar i kapetan torinskog sastava za La Repubblicu.
cisti dokaz u kakvom klubu igra i mentalitet tog kluba, znaci varaj i samo varaj. Tu ide ona poslovica mozes ti seljaka istjerati sa sela, al selo iz seljaka nikada ;)

cinio mi se ovaj bufon kao gospodin, al sam se prevario

sjecam se kad je de rossi jednom sudiji pokazao da nije penal iako ga je ovaj svirao, i bila je jos jedna slicna situacija samo se sad ne sjecam.

mogu juve i milan osvajati 88 titula, al uvijek ce ostati repovi i kriminogene mrlje iza tih kluba, sada i zauvijek
Pa svi klubovi takvi i takav im je mentalitet, u ovakvoj vaznoj tekmi ne bi niko sam sebe jos vise ukopao :roll:

Sjecam se i ja tog kada je De Rossi rekao da nije penal ali i on ima sigurno nekih prevara na terenu.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 feb 2012, 13:33

Ma hajde molim vas. Sta je trebao...da kaze da je gol...

Nakon 2006. i svega sto je bilo, nikad :!:

Adriano je dao gol rukom Milanu, u jednoj od kljucnih utakmica prvenstva, pa sto nije priznao... :roll:

Interisti nemate pravo komentarisati Buffona, ostali, eto ko i mozete.... ko da se greske ne desavaju, a koliko je bilo penala i za Romu i za De Rossija i za sve ostale...pa Romi su 2-3 izmisljena penala minimalno bila ove sezone, gdje ocigledno nije bilo elemenata za penal, pa sto tad niko ne prizna...

Ovo je samo primjer...a to su fudbalske stvari i to je ok...

Ovdje se samo Juventus pljuje i samo Juventus treba priznati kad je gol, penal... za ostale nije vazno...

Neko treci je sjebo ligu i sad sudije grijese iz straha da ne pogrijese... sve se gleda drugim ocima... i ne mozes ti normalno sudit kad je tako...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 26 feb 2012, 13:50

Nije budala da kaze da je presla i ako je vidio. Ko bi to jos uradio ? Treba sad za to optuzit covjeka ? Smijesno zivota mi.

I da, toliko o "prijateljskim" odnosima Milana i Juventusa. Kolko se to potenciralo prije ove utakmice drago mi je sto su zakuhali :lol: :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 feb 2012, 13:52

Nema tu prijateljskih odnosa...Milan je gora mafija nego Inter i meni licno omrazeniji klub...znate to vec... :mrgreen:

Drugo je sto celnici klubova nesto potenciraju, ali jasno je da od tog nema nista...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 feb 2012, 13:55

niste shvatili, rekao je i da sam vidio da je lopta prešla ne bih rekao sudiji :roll: znaci automatski se ogradjuje od ikakvog fair pleya i stavlja sumnje na sebe i klub. mogao je fino reci nisam vidio sta je bilo, sudija je tu da sudi i slicno, kao sto je anri rekao nakon one ruke

tako ce npr matri dati gol rukom za titulu i reci znao sam da dajem gol rukom i da sudac nista nece svirati, bitna je titula :roll:
nema potpisa

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.