NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Edin H. je povrijedjen
-
- Kontakt:
1/16 finala Kupa BiH
Zvijezda- Rudar Ugljevik
Igra se jedna utakmica u Gradaccu, dobro smo prosli, naravno nikoga ne treba podcjenjivati ali smo u svakom slucaju veliki favoriti za prolazak medju najboljih 16 ekipa u Kupu BiH.
Sretno Zvijezda!
Zvijezda- Rudar Ugljevik
Igra se jedna utakmica u Gradaccu, dobro smo prosli, naravno nikoga ne treba podcjenjivati ali smo u svakom slucaju veliki favoriti za prolazak medju najboljih 16 ekipa u Kupu BiH.
Sretno Zvijezda!
Bitni su planovi kluba dali imamo neki interes u kupu,ako ne onda je ovo zavrsena prica kao i prije par godina kad smo od vakufa ispali!Bosanski zmaj je napisao/la:1/16 finala Kupa BiH
Zvijezda- Rudar Ugljevik
Sretno Zvijezda!
-
- Kontakt:
Utakmice 1/16 finala Kupa BiH igraju se u srijedu 19.09.
Ma sve zavisi od ambicije kluba,a zasto mi ne bi osvojili kup 

Teško povrijeđen ili laksa ozlijeda?Tkanton je napisao/la:Edin H. je povrijedjen
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
E to neznam, samo znam da je pred utakmicu sa zeljom bilo neko obavjestenje da je povrijedjenEngland je napisao/la:Teško povrijeđen ili laksa ozlijeda?Tkanton je napisao/la:Edin H. je povrijedjen
u pitanju je povreda misica zadnje loze kod husica tako sam bar ja cuo
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
danas dobar zdrijeb.rudar je prvoligas ali mislim da su slabi ove sezone tako da mislim da cemo protiv njih imati jedan malo tezi trening.vjerujem da cemo ove godine otici najdalje do sada u kupu.u sledecem kolu su dvije utakmice i uz malo srece da se zaobidu nasi najjaci klubovu mozemo medu 8 a onda sta bude 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
u ovim mini pripremama u backoj topoli jucer smo odigrali i prvu utakmicu a ona je zavrsila 2:2 neznam tko nam je bio protivnik ali znam da smo imali vodstvo od 2 : 0 ali nismo ga uspjeli zadrzati 

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
ma cut ce se za jedno 5-6 dana skim smo igrali 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
halil ima male sanse da ce proci u ceskoj a kako cujem ne vraca se u gradacac .nije sretan kod nas.izgleda da je slobodan igrac tako da nismo ofajdisali s njim 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Jučer su Zmajevi remizirali sa Slogom iz Temerina u Bačkoj Topoli odigravši 2:2.
Zvijezda je imala vodstvo od 2:0, a u oba navrata protivničku mrežu pogađao je novopečeno pojačanje Eldar Pilavdžić.
No, ipak je srpski niželigaš uspio zatresti mrežu Gradačačana, te su do kraja susreta izvukli neriješen rezultat, 2:2.
Sljedeći prijateljski meč tim Zorana Kuntića igra u subotu sa Spartakom.
Dragon Town
nek mu je sa srećom gdje god ima bolje,ako ima bolje u PL.kod nas.Njegova inferiornost,nezainteresovanost je bila prisutna u većini utakmica kada je igrao.Od njega smo očekivali puno vise nego sto je pokazao,a mogao je.Dzaba se uzdati u igrače tipa njega.Recimo,Kojić koji nema ni pola Halilovog talenta daje sve od sebe.Istina,gotovo svi su bili takvi u utakmici protiv Zrinjskog.astra1922 je napisao/la:halil ima male sanse da ce proci u ceskoj a kako cujem ne vraca se u gradacac .nije sretan kod nas.izgleda da je slobodan igrac tako da nismo ofajdisali s njim
Ma ovo sa Halilom je gore od neke turske safunjareastra1922 je napisao/la:halil ima male sanse da ce proci u ceskoj a kako cujem ne vraca se u gradacac .nije sretan kod nas.izgleda da je slobodan igrac tako da nismo ofajdisali s njim

i ja kazem daleko mu kuca bila,spominjat ce on zvijezdu....
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Prepostavljam opet neke kunticeve kombinacije sa sastavom!Haj valjda uganja nesto ugodno sa korisnimmirzard je napisao/la:REMI ZVIJEZDE I SLOGE

Sloga iz Temerina treća liga Srbije amateri iz treće smjene došli i mi njih ne možemo pobijedit ? Prelazni rok završen i što smo doveli doveli smo a do kraja jesenjeg dijela prvenstva ostalo deset kola a dolaze nam Čelik, Gradina, Sarajevo, Leotar i Travnik. dvije teške utakmice kući imamo protiv Čelika i Sarajeva.....idemo u goste Radniku, Rudaru, Olimpiku, Veležu i Širokom biće zanimljivo do kraja valjda Radnika pobijedimo u Bijeljini da se izvučemo iz opasne zoneKvota je napisao/la:Prepostavljam opet neke kunticeve kombinacije sa sastavom!Haj valjda uganja nesto ugodno sa korisnimmirzard je napisao/la:REMI ZVIJEZDE I SLOGE
@bondich kazes nema svijeta na temi..... evo ovaj rezultat od 2-2 vraca nas u vrh fforuma.... sad ce se javit dusmani i treneri....
Zna li se ko je igro u ovoj prijateljskoj
Zna li se ko je igro u ovoj prijateljskoj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.