FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Hairlija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hairlija » 28 jun 2010, 19:17

uzeli smo Slaviji Arsenijevica,jos ako im uzmemo Jovanovica i Kutaliju ima da nam ljudi zabrane dolazak u Lukavicu :mrgreen:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jun 2010, 19:19

Hairlija je napisao/la:uzeli smo Slaviji Arsenijevica,jos ako im uzmemo Jovanovica i Kutaliju ima da nam ljudi zabrane dolazak u Lukavicu :mrgreen:
Zasto, :roll: Sve igraci bez ugovora,a poznato je da sve sto je valjalo po Slaviji trazi pola PL a i sire,trebal ibi onda svima zabraniti. :D
Lucic,Arsenijevic,Kutalia,Belosevic,Zurzinov,Muminovic,Jovanovic,Regoje,Gavaric...sve sami Slavijini igraci.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 28 jun 2010, 19:23

Devil je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:uzeli smo Slaviji Arsenijevica,jos ako im uzmemo Jovanovica i Kutaliju ima da nam ljudi zabrane dolazak u Lukavicu :mrgreen:
Zasto, :roll: Sve igraci bez ugovora,a poznato je da sve sto je valjalo po Slaviji trazi pola PL a i sire,trebal ibi onda svima zabraniti. :D
Lucic,Arsenijevic,Kutalia,Belosevic,Zurzinov,Muminovic,Jovanovic,Regoje,Gavaric...sve sami Slavijini igraci.
jbt Devil ja kazem onako iz zezancije,nisu valjda ozbiljno pomislio?nisi naravno
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jun 2010, 19:24

Hairlija je napisao/la:
Devil je napisao/la:
jbt Devil ja kazem onako iz zezancije,nisu valjda ozbiljno pomislio?nisi naravno
Nisam,nego svi su bez ugovora(eto neki kazu Jova ima ugovor),sami odlucuju o svojoj sudbini nemaju veze za klubom.zbog toga sam to i napisao.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 28 jun 2010, 19:27

Devil je napisao/la:
Nista onda mogli bi mi napraviti kakav ugovor pa da nam vi budete filijala, i vi bi a i mi bi imali koristi vjeruj :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 28 jun 2010, 19:29

Novo pojačanje Sarajeva bit će predstavljeno sutra
Arsenijević u bordo dresu

Nakon odlazaka nekoliko ključnih igrača iz tima sa Koševa (Škoro, Belošević, Muminović), danas ipak malo dobrih vijesti za bordo navijače. Nova Uprava Sarajeva, na čelu sa Zijadom Blekićem, neumorno radi da se prošla sezona što prije zaboravi i u potpunosti su se posvetili sklapanju tima koji bi sljedeće sezone, po riječima predsjednika Uprave, trebao biti u vrhu Premijer lige.

Novi član FK Sarajeva od naredne sezone bit će Branislav Arsenijević, bivši igrač Slavije. Arsenijević igra na poziciji desnog beka, a osim Slavije igrao je i za Zemun, Sremsku Mitrovicu i Čelarevo, ekipe iz Srbije, te za makedonski Sileks.

Ovu vijest doznali smo od novog predsjednika FK Sarajevo, s kojim smo, upravo u toku pregovora sa Arsenijevićem, obavili i veliki intervju, koji ćete u cjelosti moći pogledati već sutra na našem portalu.

Blekić je uvjeren da je bivši bek Slavije odlično pojačanje za bordo klub, a zvanično predstavljanje bit će upriličeno sutra u prostorijama kluba sa Koševa.

almin HZ
Kontakt:

Post Postao/la almin HZ » 28 jun 2010, 19:39

jel mi mozete reci koga ce dovesti jos nova uprava !! posto sam neko vrijeme van BIH pa nisam uspio pratiti desavanja oko kluba ???

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 28 jun 2010, 19:47

evo malo informacija o Arsinijevicu pa ko zeli neka pogleda

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 28 jun 2010, 19:57

almin HZ je napisao/la:jel mi mozete reci koga ce dovesti jos nova uprava !! posto sam neko vrijeme van BIH pa nisam uspio pratiti desavanja oko kluba ???
Malo vrati stranice unazad pa procitaj !

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 28 jun 2010, 20:21

"Branislav je samo jedan u nizu igrača koje planiramo dovesti. Obećao sam da ćemo stvoriti jako "Sarajevo". Vjerujem da ćemo u tome uspjeti i da će klub krenuti jednom novom stazom", rekao je za Sarajevo-x.com Zijad Blekić, prvi čovjek bordo tima.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 28 jun 2010, 20:32

Zagor je napisao/la:"Branislav je samo jedan u nizu igrača koje planiramo dovesti. Obećao sam da ćemo stvoriti jako "Sarajevo". Vjerujem da ćemo u tome uspjeti i da će klub krenuti jednom novom stazom", rekao je za ---SPAM--- Zijad Blekić, prvi čovjek bordo tima.
Sutra će biti predstavljen i javno , idemo dalje !

mufa pitar do groba
Kontakt:

Post Postao/la mufa pitar do groba » 28 jun 2010, 21:20

Dobrodošao Arsa odlican igrac krecemo na pojacanja lagano ali sigurno sto mi se sviđa.Pravimo šampionsku ekipu. SARAJEVO ŠAMPION SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 28 jun 2010, 22:27

Kutalija odlican igrac,al on je samo jedan u nizu koji je na meti Sarajeva,tek od 1 jula je prelazni rok i tek tada ce nova uprava da krene po pojacanja!

drajkula_zlo
Kontakt:

Post Postao/la drajkula_zlo » 28 jun 2010, 22:47

massallah :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 jun 2010, 22:53

samo sarajevo je napisao/la:Kutalija odlican igrac,al on je samo jedan u nizu koji je na meti Sarajeva,tek od 1 jula je prelazni rok i tek tada ce nova uprava da krene po pojacanja!
On je slobodan i mislim da je trenutno u Gruziji cak je izasao na sud da se ganja sa Slavijom kolko sam ja upucen,zbog onoga udaranja na treningu sto je bilo

Samo eto recimo da je fkt istina da se interesujemo i za njega i Jovanovica a upravo su se njih dvojica pobila na terenu :P

Ma samo nek se radi i dovodi 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 jun 2010, 23:59

samo sarajevo je napisao/la:Kutalija odlican igrac,al on je samo jedan u nizu koji je na meti Sarajeva,tek od 1 jula je prelazni rok i tek tada ce nova uprava da krene po pojacanja!
Nemam namjeru da se prepirem ni da podjebavam nekog al glupost je sa prelaznim rokom, mislis da neko planira kupiti nekog igraca u ovoj ligi svi dovode slobodne igrace tako da 1 juli nema bas puno veze.Kao i svi drugi dovescete sta mozete dovesti u datom momentu mada ja mislim da Arsenijevic nikakva pljacka i po meni pametnija stvar bi bila da ste zadrzali momka na desnom beku iskreno mislim da vise vrijedi, jako tesko pa skoro nemoguce ce biti nadomjestiti Skoru pa donekle i muminovica al eto vidicemo nije ostalo tako dugo do pocetka novog cirkusa pa ce sve svima biti jasnije.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 29 jun 2010, 00:11

pile87 je napisao/la:
Nemam namjeru da se prepirem ni da podjebavam nekog al glupost je sa prelaznim rokom, mislis da neko planira kupiti nekog igraca u ovoj ligi svi dovode slobodne igrace tako da 1 juli nema bas puno veze.Kao i svi drugi dovescete sta mozete dovesti u datom momentu mada ja mislim da Arsenijevic nikakva pljacka i po meni pametnija stvar bi bila da ste zadrzali momka na desnom beku iskreno mislim da vise vrijedi, jako tesko pa skoro nemoguce ce biti nadomjestiti Skoru pa donekle i muminovica al eto vidicemo nije ostalo tako dugo do pocetka novog cirkusa pa ce sve svima biti jasnije.
Bolji je od nasih bekova,uostalom ako i Zurzinov dodje bice super! Sto se tice naseg tima sve bi od prosle sezone otjerao osim njih par,a pojacanja ce tek da se dovedu sacekaj jos malo da bi dao neki komentar!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 jun 2010, 00:21

samo sarajevo je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Bolji je od nasih bekova,uostalom ako i Zurzinov dodje bice super! Sto se tice naseg tima sve bi od prosle sezone otjerao osim njih par,a pojacanja ce tek da se dovedu sacekaj jos malo da bi dao neki komentar!
Ma ja sam imao mogucnost da gledam ovog Arsenijevica pred kraj sezone je napustio slaviju i trenirao sa Zeljom nisam ni ja sveznajuci ali eto pokazace vrijeme za pocetak Amar ga nije htio ostaviti a Zelji fali desni bek ...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 29 jun 2010, 00:33

Ok ja ti vjerujem al vidjecemo jel to tacno kad pocne sezona!

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 29 jun 2010, 00:41

jos samo golmana dovest i to je to , onaj alaim je stvarno bezveze svaku poziciju dovode samo golmane necee sto li boze?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amkeivke i 36 gostiju.