Evo sta je Adilbeg napisao na svom profilu:savatihotece je napisao/la:Nisam pratio, jel ima neka nova info za Kvesu.
Vratit ces se Kvesa jos bolji ako Bog da,izdrzi brate!Josip Kvesic
Nije valjda duza pauza
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Evo sta je Adilbeg napisao na svom profilu:savatihotece je napisao/la:Nisam pratio, jel ima neka nova info za Kvesu.
Otkad je Amar na klupi (računam i prvi mandat) uvijek su se pripreme na isti način održavale. Dobiju plan i program rada za vrijeme pauze da bi bili fizički spremni kada počnu pripreme tj. da se ne bi gubilo vrijeme na podizanje fizičke spreme, a onda se igra što veći broj utakmica, kao i rad s loptom. A ovo s Kvesom je samo peh i ništa više.savatihotece je napisao/la:Ne bih ja da pametujem, ali čini mi se da nije u redu da se odmah na početku priprema igraju utakmice.
U svakom slucaju kombinovani sto zbog reprezentativaca, sto zbog bolesti i povreda.Falice sigurno 4-5 igraca iz prvih 11!mephisto666 je napisao/la:Pozdrav!
Jel može malo osvrt na današnju utakmicu koju Željo igra sa Rijekom.U kakvom je stanju tim i koja je faza priprema,znam da su počeli negdje oko 15 a da vam liga počinje tek u trećem mjesecu pa me zanima dali očekujete neki kombinirani sastav pošto igrate i na Istra Winter cupu ili idete sa najjačim sastavom?
Ekipa je psihički, izgleda, u vrlo lošem stanju.Kvesićeva povreda nas je sviju poremetila.mephisto666 je napisao/la:Pozdrav!
Jel može malo osvrt na današnju utakmicu koju Željo igra sa Rijekom.U kakvom je stanju tim i koja je faza priprema,znam da su počeli negdje oko 15 a da vam liga počinje tek u trećem mjesecu pa me zanima dali očekujete neki kombinirani sastav pošto igrate i na Istra Winter cupu ili idete sa najjačim sastavom?
Jel to zbog kladare priznajmephisto666 je napisao/la:Pozdrav!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.