Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kakav on, Napoli haman 100m daje za njega mi se cjenkamo za 5m oko Thiaga, hoće momčina bolju platu u Napoliju ništa više
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Schurrle je slobodan, sta se ceka???

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Klasicno nabijanje cijenu i pozurivanje da napoli zavrsi transfer, sve preko 30m za tog je cista ludost
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Meni je Mings iz Aston Ville gotivan. Priznajem nisam ga nesto puno gledao ali zasluzuje da igra u boljem timu definitivno. Meni bi bilo zao da se dovede "WC" stoper pa da Gomez visi.
Matip poceo biti redovan kod doktora, a Lovren je uz Lallanu drugi igrac koji odlazi.
Bice tu sasvim sigurno par izmjena u timu, pogotovo me brine napad jer ovakav Salah van forme totalno, a Firmino igra sve osim 9.
Zao mi je sto mrtvi Tottenham klepi Sessegnona, mogao se on bolje iskoristiti, nama bi bio idealan jer moze igra na obje pozicije lijevo.
Arsenalu klepiti Lacazettea i to je to.
Matip poceo biti redovan kod doktora, a Lovren je uz Lallanu drugi igrac koji odlazi.
Bice tu sasvim sigurno par izmjena u timu, pogotovo me brine napad jer ovakav Salah van forme totalno, a Firmino igra sve osim 9.
Zao mi je sto mrtvi Tottenham klepi Sessegnona, mogao se on bolje iskoristiti, nama bi bio idealan jer moze igra na obje pozicije lijevo.
Arsenalu klepiti Lacazettea i to je to.

- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
CB i LB se pod hitno moraju dovesti. Alcantaru bi bilo glupo ne dovesti ovako jeftino. Nek dovedu Frasera free nek se ima na klupi. Ovo ljeto ako stvarno ne dovedu nikog ja ne vidim kako ce se titula odbranit. Nece Neco i Jones bit faktori za trofej bgt.
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Neco je solidan back-up.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑18 jul 2020, 19:45CB i LB se pod hitno moraju dovesti. Alcantaru bi bilo glupo ne dovesti ovako jeftino. Nek dovedu Frasera free nek se ima na klupi. Ovo ljeto ako stvarno ne dovedu nikog ja ne vidim kako ce se titula odbranit. Nece Neco i Jones bit faktori za trofej bgt.
Let's talk about SIX baby!
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Pa super je Neco, ali treba igraca na drugim pozicijama da se odrzi kvalitet. Sta sad pustit Lovrena,Lalanu,Shaqirija i nikog ne dovodit? Nije da imamo neke sirine ili neceg. Thiago cb i lb. Sta treba ostat na 3 cb-a od kojih je jedan vise u bolnici nego na terenuFowl95 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 20:43Neco je solidan back-up.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑18 jul 2020, 19:45CB i LB se pod hitno moraju dovesti. Alcantaru bi bilo glupo ne dovesti ovako jeftino. Nek dovedu Frasera free nek se ima na klupi. Ovo ljeto ako stvarno ne dovedu nikog ja ne vidim kako ce se titula odbranit. Nece Neco i Jones bit faktori za trofej bgt.
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Koliko ja znam, Klopp je izjavio da Lovren ostaje u klubu. Vjerovatno će dovest jednu zamjenu za Lallanu. Shaqiri bi trebo ostat isto, pod ugovorom je.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑18 jul 2020, 21:01Pa super je Neco, ali treba igraca na drugim pozicijama da se odrzi kvalitet. Sta sad pustit Lovrena,Lalanu,Shaqirija i nikog ne dovodit? Nije da imamo neke sirine ili neceg. Thiago cb i lb. Sta treba ostat na 3 cb-a od kojih je jedan vise u bolnici nego na terenuFowl95 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 20:43Neco je solidan back-up.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑18 jul 2020, 19:45CB i LB se pod hitno moraju dovesti. Alcantaru bi bilo glupo ne dovesti ovako jeftino. Nek dovedu Frasera free nek se ima na klupi. Ovo ljeto ako stvarno ne dovedu nikog ja ne vidim kako ce se titula odbranit. Nece Neco i Jones bit faktori za trofej bgt.
Let's talk about SIX baby!
Ja se nadam da taj Shaqiri ide, lik nije dovoljno kvalitetan ni da bude klupa u Liverpoolu realno. Osim partije protiv Uniteda i asistencije za Wijnalduma u LP (taj meč bio ubjedljivo najgori na terenu lol) nista posebno nije odigrao, mada je doveden za takve pare da to nisam ni ocekivao, a i nikad ga nisam volio ko igrača, jos ima onu iritantnu facu.
Bukvalno ha ostao ha ga prodali isto. Uostalom pisao je Pearce da pakuje kofere polako, Newcastle vjerovatno.
Slažem se sa Sarmelom, biće odlazaka očigledno, ne dovoditi nikog, hm, malo teško za povjerovati. A i da ne ide niko, dvije godine ne dovoditi nikog je malo neozbiljno vala koliko god jaki bili, šarafi se uvijek trebaju podebljati jače.
Slažem se sa Sarmelom, biće odlazaka očigledno, ne dovoditi nikog, hm, malo teško za povjerovati. A i da ne ide niko, dvije godine ne dovoditi nikog je malo neozbiljno vala koliko god jaki bili, šarafi se uvijek trebaju podebljati jače.
- BeyKopites
- Kontakt:
Ma vjerujem da Shaqiri ide, stalno je "povrijeđen" a i kad uđe malo toga može ponuditi, bukvalno igrač koji 10 puta uđe u toku sezone ne skupi ni 500 minuta.
Lovren je isto hijerarhijski četvrti štoper, igra jedino kad su ostali povrijeđeni a i sam je stalno povrijeđen i prije ove sezone je bio na ivici transfera u Italiju. Ističe mu ugovor 2021, ako neko bude htio dati 15-20m treba se udarati nogom u guzicu.
Lovren je isto hijerarhijski četvrti štoper, igra jedino kad su ostali povrijeđeni a i sam je stalno povrijeđen i prije ove sezone je bio na ivici transfera u Italiju. Ističe mu ugovor 2021, ako neko bude htio dati 15-20m treba se udarati nogom u guzicu.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Nema teorije da Pep opet izgubi 10 utakmica u ligi. Kad se sklopi super ekipa vazno ju je valjda odrzati takvom i ciniti boljom. Alcantara je za 30-40 miliona bargain, ima jos 3-4 godine ozbiljnog fudbala barem. Ako Lovren ostaje, onda samo LB. Fino je sto se Jones i Neco probijaju i napreduju, ali daleko su od tog da budu neki vazan faktor osim obicnih back upa za sad. Kakvo pljackanje ovih sto ispadaju ne bi bilo lose za kakav backup. Nevjerovatno smo sretni sto je VVD robot i uvijek zdrav. Zamisli vise od 1 utakmice gledat Lovren-Gomez na CB. 

no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Dodao bi i to da imamo najlošijeg rezervnog golmana od ovih top ekipa u Engleskoj.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Eh da je iscupat ovako nekog poput skrtela da igra u paru s virgilom 

Liverpool would be prepared to bring in left-back cover, but only for the right player.
Jamal Lewis of Norwich City is well thought of, while Lloyd Kelly was flagged up by the Reds’ scouting team prior to his move to Bournemouth last summer.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Jos samo malo 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jel se ovo GIni lagano oprasta po drustvenim mrezama ili se meni cini???
Spamm
Spamm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.