FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
KOdro sam sebi kopa jamu svojim **** rotacijama. Vrti ekipu ko da je bubanj, Dzemo nema šta tražiti u prvoj postavi i tačka. 

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
iako je rano ja mislim vec da se mozemo halalit sa oba trofeja nazalost tako je,dal je do trenera ili igraca nezzz ali katastrofa
Samo Sarajevo
Ma bezveze pljujete Dzemu,trenutno je na terenu 11 Dzema,pa Dzemo je fokusiran na odbranu,a ova nemoc u napadu je zalosna.Za 45 minuta su imali 1 sut u okvir gola i Dzemo kriv.Pitar6785 je napisao/la:Tanko. Slabo mi nemamo igraca koji zna faulom da prekine kontre.dzemo je bandovic 2
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Kako staticna igra bez lopte, vecina totalno bezvoljno djeluje, ovako do sutra necemo dati gola...cuj 8 promjena vec dca puta, to ni real neradi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Loše, jako loše igramo...
Daj bože da šta bude od ovoga, ali teško.
Daj bože da šta bude od ovoga, ali teško.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
-
- Kontakt:
Katastrofa. Kratko i jasno, ali baš katastrofa, anemično, bezidejno, mlohavo, **** jednostavno.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Nije kriv Džemo već onaj koji ga forsira. Ne možeš izaći s jednom ekipom protiv Zvijezde i dobiti tekmu, onda izaći s potpuno novom ekipom protiv Borca pa zijaniti tekmu, i onda se prešaltati na treću ekipu protiv istog protivnika par dana kasnije. Pa to ni Real ne bi mogao podnijeti.
Amatersko vođenje ekipe. Morao si uigrati ekipu na pripremama i znati prvih 11 - promjene dolaze samo ako se neko povrijedi, ako neko bude ili izmoren ili ako igraš tekmu na nepodošljivom terenu (tipa u Gradačcu). Prvu polusezonu ti veznu liniju držali Cimirot-Radovac, sad ih nema ni na mapi. Bekić nije odigrao 16 minuta u prvoj polusezoni, sad nezamjenjiv.
Svaka ekipa na svijetu koja doživljava mnogo tumbanja ne napravi ništa. Mourinho pravi rezultate jer iscijedi zadnji atom snage iz svakog igrača, kod njega nema tumbanja. Brine me ovo.
Amatersko vođenje ekipe. Morao si uigrati ekipu na pripremama i znati prvih 11 - promjene dolaze samo ako se neko povrijedi, ako neko bude ili izmoren ili ako igraš tekmu na nepodošljivom terenu (tipa u Gradačcu). Prvu polusezonu ti veznu liniju držali Cimirot-Radovac, sad ih nema ni na mapi. Bekić nije odigrao 16 minuta u prvoj polusezoni, sad nezamjenjiv.
Svaka ekipa na svijetu koja doživljava mnogo tumbanja ne napravi ništa. Mourinho pravi rezultate jer iscijedi zadnji atom snage iz svakog igrača, kod njega nema tumbanja. Brine me ovo.
bilbija, benko, okic i bekic....4 napadaca u prvoj postavi?
Jedno su prijateljske a drugo takmicarske tekme, sa ovom igrom za nas je i velika obarska velik zalogaj. Meho puko ko balon, ima da unisti ekipu rotacijama
-
- Kontakt:
Prvo,ovo je nevjerovatno bezvoljno. Drugo, Kodro mora rotirati jer ima 16 kvalitetnih igraca. Polako, doci ce sve na svoje. Treba vremena malo.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ajmmo sarajevooo
jel bilo promjena u sastavu
ima li kakav link za prenos uzivo?
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Drug kako obrisat ovo na pocetku sto dodje??? hvalamirzatele je napisao/la:Izvolite
" onclick="window.open(this.href);return false;
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Sta je ovo vec ste poceli protiv Kodre pricat nakon jednog poraza a do prije sedmicu vam je bio Bog, heee moj Boze hahahahha

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- PeppermintSA
- Kontakt:
joj i ovog Stojčeva ko da na mrvama spava..
0:3DevilsAdvocate je napisao/la:Sta je ovo vec ste poceli protiv Kodre pricat nakon jednog poraza a do prije sedmicu vam je bio Bog, heee moj Boze hahahahha![]()
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Seljačino, voz!!!DevilsAdvocate je napisao/la:Sta je ovo vec ste poceli protiv Kodre pricat nakon jednog poraza a do prije sedmicu vam je bio Bog, heee moj Boze hahahahha![]()
Trenutno korisnika/ca: amypitar, boki86, Google [Bot], Google Adsense [Bot], hase73, juka55, NeSamSafetee, stokastoka23, Zeko87 i 61 gost.