PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Eto kako oni zabijaju golove 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Kad kozojebi utihnu
hajmoooooo Spreča...
Slobodanka skinula tangice
Vracaju Zelji za onaj nedosudjeni penal.
Kakva brojka robijasa 

Čestitke našim sportskim prijateljima iz Mostara. Sretno i duzmete titulu ponovno. Možete računati naravno i u trećem krugu na bodove, a Želješčaru ćemo se potruditi da svaki izbijemo, možda nas sudije mogu spriječiti da im damo gol al ćemo se potruditi da ne primimo nijedan.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- svrakino1921
- Kontakt:
Mi sutra ako pobjedimo Goska
Imamo sigurnu Europu
Imamo sigurnu Europu
-
- Kontakt:
Cestitke za rigu&company. Kazem ja jutros dobićete. Idemo dalje sad listicu trehnuti i etno selo i taman nama sa ovim trenutnim timom. Uglavnom nas onaj prvi gol sasjekao kraj 1. poluvrmena i onda pad. Zasluzeno uzeli ljudi i to je to.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Penaltiky je napisao/la:Čestitke našim sportskim prijateljima iz Mostara. Sretno i duzmete titulu ponovno. Možete računati naravno i u trećem krugu na bodove, a Želješčaru ćemo se potruditi da svaki izbijemo, možda nas sudije mogu spriječiti da im damo gol al ćemo se potruditi da ne primimo nijedan.

-
- Kontakt:
Mlitavi štrumf. Mlitav si ko hadzinicine sise.Goosman je napisao/la:Ugasi hin Azmire.Sevapa ćeš zaradit.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- svrakino1921
- Kontakt:
Ciji je ovo sudija
Sto sudi veceras na Hasetu
Nije valjda i on Zeljin
Sto sudi veceras na Hasetu
Nije valjda i on Zeljin
Hoćeš da kažes ko kozije vime.sviunapad1010 je napisao/la:Mlitavi štrumf. Mlitav si ko hadzinicine sise.Goosman je napisao/la:Ugasi hin Azmire.Sevapa ćeš zaradit.
💩💩
-
- Kontakt:
Ne znam to. Bas si ti probao pa znaš?Goosman je napisao/la:Hoćeš da kažes ko kozije vime.sviunapad1010 je napisao/la:Mlitavi štrumf. Mlitav si ko hadzinicine sise.Goosman je napisao/la:Ugasi hin Azmire.Sevapa ćeš zaradit.
Slobodanka radodajka, dabogda se raspala i Tuzla propala, koji sljam od ljudi 

Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
Nebi ih baš nazvao kozama,ali sa vimenima iz tuzle imam neka iskustva.sviunapad1010 je napisao/la:
Ne znam to. Bas si ti probao pa znaš?
💩💩
-
- Kontakt:
Vidi ovog banovici boys. Pa sta ima kakva je situacija?Bronson je napisao/la:Slobodanka radodajka, dabogda se raspala i Tuzla propala, koji sljam od ljudi
Moj @bronson 3-4 put si fasovo banovice zbog nas, pa jasne su frustracije forumske.

-
- Kontakt:
Pokrij se ponjavom po glavi mlitavi štrumfu.Goosman je napisao/la:Nebi ih baš nazvao kozama,ali sa vimenima iz tuzle imam neka iskustva.sviunapad1010 je napisao/la:
Ne znam to. Bas si ti probao pa znaš?
Moj Muhamede ova druga postava vam je u rangu smogovaca ako nisu i gori

Trenutno korisnika/ca: SamoDaKazeem i 28 gostiju.