Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
jos par sati...
Kad Adam Lallana veceras posalje Chelsea u evropa ligu. 

Jedan od prvih pokazatelja identiteta koji ce Liverpool imati pod Kloppom, odlazi kao prvak a sezonu 16/17 uvijek moze vrtiti djeci i unucima. Ostade Jordan bez Adama

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Meni je Adam Lallana jedan jako drag fudbaler, baš mi nešto se kreće po terenu kao naš Miske pa valjda odatle ljubav.
Naby

Naby

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Kako Nabylad igra veceras 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Divi Hende sto pije Sarajevsko.

Pozelio sam se vala ovakve sampionske igre.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- kumkalesic
- Kontakt:
Kako samo lijepo igraju večeras
Šteta zbog primljenog gola,al nema veze...samo nastaviti ovako i u nastavku meča i na najbolji način završiti ovu bajku od sezone...

Šteta zbog primljenog gola,al nema veze...samo nastaviti ovako i u nastavku meča i na najbolji način završiti ovu bajku od sezone...
Joint_fc
E ne da se Alissonu 

Joj Salaha al zna ove frljoke... pa kakav je to bio sut. 

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Konacno
Spamm
Spamm
Samo napad nista odbrana

Kako ove reakcije odbrane Liverpoola podsjecaju na onaj period 2012-17

Dijk ko prime Dejo.
Spamm
Spamm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.