FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

muhamedkonjic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedkonjic » 14 mar 2015, 19:17

Kodro je najveci krivac za ovo, pa sjece ritam ekipi sa ovim silnim rokadam. Dzeno je uvijek igrao sa najboljim igracima ali nikada nije rotirao odmarao igrace, ali Kodro suprotno sve radi. Nikada neigra sa najboljih 11 nego uvijek rotira i to bas bezveze razumijem ja da je rotirao za kup ali u prvenstvu opet mu Duljevic klupa, pa Cimirot na klupi, Okic umjesto Duljevica i Velkoskog, Alispahic na klupi.....nigdje veze stvarno. Kodro krivac po meni.

Izvedi najbolji sastav i ne glumi Pep Guardiolu jebote, rotiraj samo kada je potrebno zbog umora ili povrede.

Delac-Kallasi-Tatomirovic-Mihojevic-Puzigaca-Cimirot-Rustemovic/Radovac/Bilbija-Alispahic-Duljevic-Benko-Velkoski/Stojcev.

Ili prec na formaciju 4-4-2: Delac-Kallasi-Tatomirovic-Mihojevic-Puzigaca-Stojcev-Cimirot-Alispahic-Duljevic-Velkoski-Benko.
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 14 mar 2015, 19:22, ukupno mijenjano 2 puta.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 14 mar 2015, 19:18

milioni kamioni,diglii su sve naovine sve medije svi pisu o nama a nemaju muda da dodju na tv da kazu sta i kako,mozete pricati sta hocete molit cemo mi boga da se dzeno vrati dzeno je makar imao neku igru pa gubio bodove ovaj nema nista,meho je sve utakmice dosad ovako odigrao bezidejno lose ali smo imali srece sad kad je stala sreca slijedi nam borba za evropu kup halalite
Samo Sarajevo

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 14 mar 2015, 19:19

Igrači Sarajeva kažnjeni: Trening odmah nakon Borca! :clap:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 14 mar 2015, 19:19

SiouxLukavac je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:
TNT je napisao/la:Tesko je stvarati bilo sta u ovom okruzenju I sa narodom ovakvog mentaliteta.
Kapa dole upravi I ljudima koji vam vode klub, a ovi sto zvizde nakon 2 tekme nezasluzuju Dinu I ostale.
Od heroja do propasti za dan. Nema neke sredine.
Skontajte gdje ste prije bili I gdje su I sad vecina klubova.
A ostali svi samo cekaju neki kiks ovako da podju sa glupostima.
Tesko je u nas biti veci I bolji od ostali, puno tesko.
Ma pacovi na izrazaju. Niti ono nezna sta je fudbal, niti ono nezna zbog cega se danas odigralo 0-0, nego samo rezultat vidi i konta "hjooooj kriza u Sarajevu, odo na temu smarati, cekao sam godinu dana na to ". Hvala na iskrenom komentaru. Tesko je nama protiv totalni bunkera, jer nazalost mi jos nemamo rijesenja za to!
Trebaš razumit koliko ljudi čekaju titulu. Slabi su živci kod svakog ko navija za Sarajeva. Džaba sve što uprava radi kad nema rezltata. Opravdavam sve psovke i zviždanje igračima nakon ovakve partije, jednostavno ovo je sramota.

Ne treba bit ništa razlog loše igre, kakvi bunkeri, kakav teren. Ti kad imaš brz protok lopte, kad napadaš cijelo vrijeme, pa da ima 20 igrača u odbrani uće jedna za 90 minuta, pa ne igra se 3 minute utakmica da se ne može pobjedit kad se neko samo brani.

"Tesko je nama protiv totalni bunkera, jer nazalost mi jos nemamo rijesenja za to!" Citaj sta sam napisao. Vi zaista previse crnite sve ovo. Za mene nije tako lose ovo danas izgledalo. Ponavljam opet sebe, nemamo rijesenja protiv bunkera, uz to imamo i nesigurno odbranu. Zar mislis da bih ostali klubovi iz lige mogli danas uvaliti Borcu?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 14 mar 2015, 19:23

kanarinac je napisao/la:milioni kamioni,diglii su sve naovine sve medije svi pisu o nama a nemaju muda da dodju na tv da kazu sta i kako,mozete pricati sta hocete molit cemo mi boga da se dzeno vrati dzeno je makar imao neku igru pa gubio bodove ovaj nema nista,meho je sve utakmice dosad ovako odigrao bezidejno lose ali smo imali srece sad kad je stala sreca slijedi nam borba za evropu kup halalite
Jarane, ti ako ne možeš da se kontrolišeš - banuj se dobrovoljno sa ovog foruma. Jer sramota je šta ti pišeš.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 mar 2015, 19:24

MCMXLVI je napisao/la:"Tesko je nama protiv totalni bunkera, jer nazalost mi jos nemamo rijesenja za to!" Citaj sta sam napisao. Vi zaista previse crnite sve ovo. Za mene nije tako lose ovo danas izgledalo. Ponavljam opet sebe, nemamo rijesenja protiv bunkera, uz to imamo i nesigurno odbranu. Zar mislis da bih ostali klubovi iz lige mogli danas uvaliti Borcu?
Druže moj dobri, pa za 90 minuta nije bilo ni jedne 100% prilike.
Kako ostali igraju protiv bunkera. SVAKA EKIPA koja igra protiv bunkera ubrza igru, svim silama napada, pokušava, dok kod Sarajeva je slučaj da ih bunker "uspava", vide ne može lako e pa nećemo onda nikako. Jednostavno, igra očajna, troma, spora, nikakva. Pa da par ljudi sa tribine siđe sa ovakvom igrom ne bi primili go, vjeruj mi druže.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 14 mar 2015, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.

deda
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la deda » 14 mar 2015, 19:24

Rafael30 je napisao/la:Igrači Sarajeva kažnjeni: Trening odmah nakon Borca! :clap:
Ja bi ih do 23h na terenu drzao, vjezbao centarsut i ubacaj.

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 14 mar 2015, 19:25

Rafael30 je napisao/la:Igrači Sarajeva kažnjeni: Trening odmah nakon Borca! :clap:
navijam za Zelju,al po meni i Kodro treba trčat s njima.

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 14 mar 2015, 19:25

Sta ce igrace kazniti, nek sam sebe kazni za taktiku i postave ove zadnje dvije utakmice. Cimirota, Alispahica i Duljevica ostavljati na klupu :o :shock:
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 14 mar 2015, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 14 mar 2015, 19:26

Hebo ekipu kojoj Dzemo organizuje napade. Stojcev izasao na suterski trening. Dulja (shisha time, s bratom, laganica) centrira k'o moja pokojna baba...
Toliko. Navalite sad svi vi koji branite ove umisljenje ''zvjezdice''. Dodju djeca i u 2 utakmice im ocitaju bukvicu.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 14 mar 2015, 19:26

brile je napisao/la:I nije tacno sto pricate za bunker, bunker je bio zadnjih pola sata
Neznam da li si upratio, ali svaki nas kontranapad je zavrsen odmah njihovim grubim prekrsajom. Tako su se stalno mogli vracati nazad i popuniti bunker. Pametno, ali zato su i fasovali 5 zutih kartona.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 14 mar 2015, 19:27

ma sutra Lištica dobija, odlazi nam na +4 i piši kući po odjelo. Smiješ kiksati jednom-dvaput za sezonu, no mi smo kiksali protiv Obarske, Travnika, Čelika, Veleža i Borca. To je 10 prosutih bodova.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 14 mar 2015, 19:28

Ovo je komsije istina ali prava.Onaj u zelji ima manji kvalitet ali ga voli pa ce i poginut na terenu i uz dobrog trenera on dodje do izrazaja e ovaj sto je kupljen i Sarajvo prvi put vidio u zivotu njega zalibo ona stvar on zna ali mu treba morak da igra volja bez obzira sto je dobro placen a onom u plavoj boji drago sto je istrco na teren.Eto to je razlika.Svi mo znamo da ste najaci ali treba dokazat a to je teren.

Gojkara
Kontakt:

Post Postao/la Gojkara » 14 mar 2015, 19:29

reformer je napisao/la:Nikad mi necemo biti kao Zeljo, upamtite to. Je*o ga dan, na sta ja zivce gubim
Hajde se obriši sa ovog foruma, tako ti allaha! Brukaš nas sa svojom malumnom pričom.
A malenima poručujem da nas i dalje prate, jbg kompleksi su čudo. Prvo ste izdominirani na vlastitom terenu, a o zavisti, dušmanluku i kompleksima ne treba više trošiti riječi...dovoljno je da odigramo ne riješeno, i miševi počnu da izlijeću iz rupe :lol:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 14 mar 2015, 19:32

MCMXLVI je napisao/la:"Tesko je nama protiv totalni bunkera, jer nazalost mi jos nemamo rijesenja za to!" Citaj sta sam napisao. Vi zaista previse crnite sve ovo. Za mene nije tako lose ovo danas izgledalo. Ponavljam opet sebe, nemamo rijesenja protiv bunkera, uz to imamo i nesigurno odbranu. Zar mislis da bih ostali klubovi iz lige mogli danas uvaliti Borcu?
Kako ostali igraju protiv bunkera. SVAKA EKIPA koja igra protiv bunkera ubrza igru, svim silama napada, pokušava, dok kod Sarajeva je slučaj da ih bunker "uspava", vide ne može lako e pa nećemo onda nikako. Jednostavno, igra očajna, troma, spora, nikakva. Pa da par ljudi sa tribine siđe sa ovakvom igrom ne bi primili go, vjeruj mi druže.
Braca razumem ja tebe, ali ti ponavljam. Ova ekipa nezna protiv bunkera i nije prvi put da to kazem. Ali brate ruku na srce, Borac je odigrao takticki dobro sa bunkerom. Tesko je bilo ista veceras napraviti, osim losih ubacivanja. Svaki nas sut je bio blokiran. Neznam jesi li upratio, ali svaki put kad je Benko kod lopte, brzo su ga 4 igraca Borca zatvorila i to svaki put.
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 14 mar 2015, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 14 mar 2015, 19:32

iznerviran sam do pm, al treba ljudima cestitat na ove dvije tekme, odigrali su momacki!!! ako se kod nas izuzme par pojedinaca ostalo je haos lose bilo !!!

svaka cast Sjeveru na strpljenju i na reagovanju poslije tekme !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 14 mar 2015, 19:34

OVI IZ BORCA GODINU DANA NISU PLATE PRIMILI ! .....
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 14 mar 2015, 19:35

Mirso1197 je napisao/la:OVI IZ BORCA GODINU DANA NISU PLATE PRIMILI ! .....
Tako i nase zvijezde treba kazniti. Pa sta covjek vis da uradi kako bi oni opravdali na terenu...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 14 mar 2015, 19:36

MCMXLVI je napisao/la:
Braca razumem ja tebe, ali ti ponavljam. Ova ekipa nezna protiv bunkera i nije prvi put da to kazem. Ali brate ruku na srce, Borac je odigrao takticki dobro sa bunkerom. Tesko je bilo ista veceras napraviti, osim losih ubacivanja. Svaki nas sut je bio blokiran. Neznam jesi li upratio, ali svaki put kad je Benko kod lopte, brzo su ga 4 igraca Borca zatvorila i to svaki put.
Upravu si igramo lose protiv bunkera ali smo barem prije stvarali sanse i igrali dobro, imali posjed izdominarili protivnika kao protiv Borca 1-3 u Banja Luci a sada vise nemamo te igre i jos uz to ne stvaramo sanse a to bas sto nemamo igre, igra nam ne lici na nista, dva pasa nemozemo da uvezemo.
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 14 mar 2015, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 mar 2015, 19:36

Nabijem ih sve na qrac, vratite me u doba Dzakmica i Skore da znam zasto se nerviram. Puj futavci jedni, umisljene zvijezdice i qarine, sram nek vas bude. Bitno je da mi budemo obavjesteni kad je ko komad salame narezao i na koliko dijelova, da se objavi svaka yebena sitnica iz kluba a na terenu katastrofa, neorganizovanost, haos. Puj yebem li vam vasu igru
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Alen1987, Amidzaa, Beli98, benko21, Google Adsense [Bot], Hajdeee, MaroonBjelave, mnon46, MSOZ101, Pena, relativizam, Sinfoc1986, Uvijeknapravojstrani, Vanja8, Varijantas8 i 102 gosta.