Too ZahaKINGUZahaKING je napisao/la:desit će se promjene na profilima, male ali značajne

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Too ZahaKINGUZahaKING je napisao/la:desit će se promjene na profilima, male ali značajne
Msn se i sad moze koristiti.Denno je napisao/la:yebo fb,kud ukinuse msn.
Ja na windows 8 mogu, za druge ne znamuschtipak je napisao/la:Msn se i sad moze koristiti.Denno je napisao/la:yebo fb,kud ukinuse msn.
Skini Viber za PC ili Skype, super su.Denno je napisao/la:yebo fb,kud ukinuse msn.
takodjer ne znam kako se rijesiti ovog sranjatuzlak1987 je napisao/la:fasovo sam ovaj neki virus na fb, svima salje. Valjda ne bude slalo vise..svakom je vec po jednom poslalo
Obriši historiju, cache i neće više, ja sam tako riješio taj virusInterista je napisao/la:takodjer ne znam kako se rijesiti ovog sranjatuzlak1987 je napisao/la:fasovo sam ovaj neki virus na fb, svima salje. Valjda ne bude slalo vise..svakom je vec po jednom poslalo
hvala drug pomoglo jeLampard8 je napisao/la:Obriši historiju, cache i neće više, ja sam tako riješio taj virusInterista je napisao/la:takodjer ne znam kako se rijesiti ovog sranjatuzlak1987 je napisao/la:fasovo sam ovaj neki virus na fb, svima salje. Valjda ne bude slalo vise..svakom je vec po jednom poslalo
a svi smo učili da se nepoznato go.vno "ne barće"nedim93 je napisao/la:kad se ponašate ko djeca pa otvarate sve živo![]()
cc pa ta su vremena prošla još 2009.
EKSKLUZIVNO: SANDRA AFRIKA GOLA NA PLAŽI!!!nedim93 je napisao/la:kad se ponašate ko djeca pa otvarate sve živo![]()
cc pa ta su vremena prošla još 2009.
Ne otvaram ja to nikad, ja sam uhvatio bio tako sto mi je stigla poruka od dobrog jarana i neki link. I kliknem brze bolje na link i uhvatim ga i kada to uradis on proslijedi poruku tu svima u prijateljima, ali bas svima.ZahaKING je napisao/la:kakav moraš lobotomac biti da te zanima nešto tipa "cecina sisa"![]()
zdravom razumu
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, AshburtonG, JackW, MaroonBjelave, spolacentra i 56 gostiju.