brate znas koliko mi je ovo zadnje sve tesko palo ne mogu ti opisati, citam sad nesto o Turcima nekakvim daj Boze da bude ista od toga ja se najiskrenije nadam da ce se jednom ovome svemu stati u kraj, iscupali su se drugi i iz vecih govananebeskasila je napisao/la: ↑19 dec 2021, 13:30Nema od toga nista brate ali nek su barem jednom nesto uradili povodom tog lopovluka u Jedinstvu, a doci ce kad tad da se rijesi sveInatSilniBosanski je napisao/la: ↑18 dec 2021, 19:40nasta ce ovo izaci Boga pitajnebeskasila je napisao/la: ↑17 dec 2021, 17:52Citam da je podignuta optuznica protiv Ismeta, abida i emira mujadzica![]()
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
I ja sam citao o tome sad hoce li sta biti, znam da gore od ovog ne moze, tako da nek dodje bilo ko samo da krene na nestl
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ma ispravno razmisljanje 100% , skidam kapu ko god se usudi uloziti bilo sta u Jedinstvo
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
izgleda klasican spin i hajka sa svetinjom, stara prica starijim navijacima vjerovatno sve jasno
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Pa uvijek ista prica a i niko vise i nije zainteresovan oko tog kluba, kad se sjetim prije par godina koliko sam cekao to da sad ne znam ni da igraju unistili su sve
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ma za ovo ti je prica za Demirovica onoga, sto je otisao bas davno u Tursku prije nas igrao za Borac bio kapiten cuo sam ovo vec 10000 puta
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Inace u budžetu Grada Bihaća za ovu godinu nije predviđena niti jedna KM za seniorsku ekupu Jedinstva. Sredstva su planirana samo za nogometnu akademiju Jedinstva
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
nazalost . . .
mi smo svoje odsvirali kako stvari stoje

haram bila svaka marka ko se god okoristio od svetinje, Suhret je upravo unistio kompletan sport grada Bihaca, koje smo mi ovce od ljudi to je haos.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Tako je trebalo prije 5 godina minimalno.
Jok, treba Grad bacati pare u crnu rupu.
Jok, treba Grad bacati pare u crnu rupu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Pa sta su onda i kosarkaski i rukometni i odbojkaski klubovi crna rupa, ljudi se pate nemaju prostora za trening pa nadalje.
Za tu crnu rupu krivi su gradonacelnici koji su dozvolili/suradivali u tom kriminalu nismo sigurno mi krivi. Ugasili su kino i unakazili dom armije, unistili malo kulture sto je bilo u gradu sad su na putu da uniste i sport
Za tu crnu rupu krivi su gradonacelnici koji su dozvolili/suradivali u tom kriminalu nismo sigurno mi krivi. Ugasili su kino i unakazili dom armije, unistili malo kulture sto je bilo u gradu sad su na putu da uniste i sport
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Slazem se s tobom. Bili ko da da novac bilo kome, taj ih treba dabopravda i za svaki utrosak podnese izvjestaj.
Kao sto to mora uraditi sve i jedan direktor javnog preduzeca koje radi pod okriljem budzeta grada.
Ne znam u kojim rokovima , aki znam da podnose uzvjestaj gradskim vijecu i da vijece glasa za i protiv.
Kao sto to mora uraditi sve i jedan direktor javnog preduzeca koje radi pod okriljem budzeta grada.
Ne znam u kojim rokovima , aki znam da podnose uzvjestaj gradskim vijecu i da vijece glasa za i protiv.
Krivi su gradonacelnici ( Emdzo najvise, Suhret skoro nikako ) al puno vise ljudi koji su vodili NKJ. Ostali sportovi su bili zanemareni oduvijek.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑07 jan 2022, 13:08Pa sta su onda i kosarkaski i rukometni i odbojkaski klubovi crna rupa, ljudi se pate nemaju prostora za trening pa nadalje.
Uzmi pa sracunaj koliko je grad dao para u zadnjih 10 godina da se klub bori za goli zivot svake sezone. Budzet kluba uvijek u vrhu sto se tice ove lige.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
klub kao i stadion i zgrada uprave su GRADSKI ti isti gradonacelnici su surovali sa prijasnjim upravama, ovo sto @BihacSN kaze je takoder istina ako dajes nekome sredstva onda moras imati uvid u ista, nekome godinama ovo sve itekako odgovara.
Ja znam samo da je Jedinstvo simbol grada i krajiskog sporta, gubitkom dvorane za koju takoder su isti odgovorni nas sport ce dozivjeti krah a rezultati toga, u vidu gasenju mnogih borilackih i loptackih sportova bice vidljivi i u ovoj godini, nazalost.
Ja znam samo da je Jedinstvo simbol grada i krajiskog sporta, gubitkom dvorane za koju takoder su isti odgovorni nas sport ce dozivjeti krah a rezultati toga, u vidu gasenju mnogih borilackih i loptackih sportova bice vidljivi i u ovoj godini, nazalost.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Ma ne treba dati marke pa da vidimo gdje ce svi biti koji su sad u klubu jer kao svi vole klub
Vole dok ima para. Suhret po meni pametan, ne dam pare i dovidjenja. Treba dati opet 500k da se bore za opstanak
Vole dok ima para. Suhret po meni pametan, ne dam pare i dovidjenja. Treba dati opet 500k da se bore za opstanak
Ljudi dobivali 500k i bore se za opstanak, a neke Seoske ekipe s 50k igraju ligu nize
Treba sve pogasit i prodat.

Treba sve pogasit i prodat.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Kakva je situacija Krajišnici moji, vratit ćete se vi nama u PL, kad tad, gdje i pripadate.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
nebeskasila je napisao/la: ↑20 jan 2022, 18:07Nikad a mozda ni tad hahah
Katastrofa je stanje gori nego celik
A na ovoj utakmici sam bio najjaca utakmica ikad

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 8 gostiju.